Gume, gume, gume… Uključiti ću se malo u ovu raspravu, kao recimo poznavatelj ove tematike, s obzirom da mi je to fah. Dakle ovako, moja je topla preporuka da koristite gume koje odgovaraju sezoni. Zimi zimske gume, koje nose oznaku M+S (Mud + Snow), a ljeti ljetne. Ovo govorim sa pozicije vaše vlastite sigurnosti. Što se tiče zakona, zimska oprema su 4 zimske gume ili 4 ljetne gume sa minimalno 4 mm profila i pripremljenim lancima u haubi. Ali, sa ljetnom gumom si nećete puno pomoći ako na cesti ima snijega, ugaženog snijega ili bljuzgavice (to je Mud iz oznake). Profil i smjesa ljetne gume jednostavno ne daju dovoljno trakcije u tim uvjetima i nastaje problem sa upravljanjem vozilom, a naročito se produljuje zaustavni put vozila, pri čemu je sama kontrola kretanja vozila više lutrija nego željeni smjer. Zapamtite ovo – NAJLOŠIJA ZIMSKA GUMA BOLJA JE OD NAJBOLJE LJETNE U ZIMSKIM UVJETIMA! Još jedna napomena, od kraja 2013. u Hrvatskoj je obaveza upotrebe zimske opreme određena DATUMSKI u periodu od 15.11. do 15.04., bez obzira ima li snijega ili ne! Oznaku M+S imaju i tzv. cjelogodišnje gume (All Weather ili All Season) i možete ih koristiti u zimskom periodu, međutim i sami znate što se dešava kad pomirujete dva ekstrema. Dobili ste prosječne rezultate na obje strane (ili ti ga domaće rečeno, ni vrit – ni mimo). Ove gume ne bi preporučio ako godišnje radite više od 5000-6000 tisuća km i ako ne koristite puno autoceste, odnosno ako vam putne brzine nisu velike. Brandovi…ili ti koju gumu da kupim? Gume nisu cure, pa da ih biramo po ljepoti ili po tome kakav je glas bije! Prvo i osnovno bi se trebali pitati – Kakvu gumu ja trebam? Kakav auto imam? Koliko se ja vozim? Trebam li gumu za velike brzine? Imam li tešku nogu na gasu i kočnici? Ako vozite težak i snažan auto, volite se voziti brzo i agresivno, onda nemojte štedjeti na gumama! Kupite PREMIUM brand Super HP (ili Sport) klasu gume, ali nemojte očekivati veliku kilometražu! Ako vozite težak auto, godišnje preko 15000 km, vozite umjereno i puno na autocesti, ali ne agresivno, kupite PREMIUM brand u HP klasi ili tzv. Touring klasi i uživajte u slaganju kilometara. Ako pak, kao većina nas godišnje prelazite 15000 ili nešto više (ili manje) i pri tome više mislite na potrošnju goriva, pa manje pritišćete gas…Odete jednom, dva, tri puta godišnje na more ili kumu u obližnji grad ili selo, razmislite trebate li skupu i razvikanu gumu. Za nas je prosječna guma sasvim u redu. Može biti iz PREMIUM ili ECONOMY razreda, pa čak i iz BUDGET klase. U svakom slučaju ovdje možete birati zaista što god želite (ili možete kupiti). Ako još i negdje naletite na akciju PREMIUM guma, puna šaka brade! Ja ću vam reći moje iskustvo. Godišnje prelazim prosječno 12000 km. Volim se voziti malo brže (gdje je to moguće), ali vozim defanzivno. Vozim Lagunu sa dimenzijom guma 235/45 R 17, sad će 10 godina i prošle godine sam zamijenio PRVI set guma! Devet punih godina koristio sam jedan set ljetnih Michelin guma i jedan set zimskih Goodyear guma. Sada imam oba seta Goodyear. Netko je ranije u postu napisao nešto oko godišta guma, odnosno DOT oznake. Ako su gume bile pravilno skladištene, nije im NIŠTA! Vjerujte da danas svi ozbiljni dileri imaju dobre uvjete skladištenja guma. A manji vulkanizeri i onako kupuju od nas, pa se ni kod niih gume dulje ne zadržavaju u neprikladnim prostorima. Još nešto oko DOT oznaka. Sada se u tvornicama već uveliko proizvode gume za ljetnu sezonu 2014, tako da nije ništa čudno ako je na tržištu najfriškija zimska guma sa kraja 2012. ili početka 2013. Svi kasniji DOT-ovi su eventualno rađeni kao hitna dopuna najčešćih dimenzija. Guma NIJE KREMŠNITA I NEĆE SE POKVARITI! Da je tome tako ne bi ja vozio moje gume devet godina! Ipak znam nešto o tome. Redovito provjeravajte i korigirajte tlak u vašim gumama, kontrolirajte da nemaju oštećenja, pazite ih i kontrolirajte špur na vozilu i gume će vam trajati i trajati…
_________________  VAMO V5, BAGUA14500, Joyetech EGO, Pisces Mechanical Mod, Pulse-G Style, Oddy V2, AGA S, EVOD, Protank, Protank 2, CE5, iClear 16, VIVI NOVA MINI
|