Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 ožu 2025 07:06. Sada je: 25 ožu 2025 07:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Koristite li UBER, iskustva?
PostPostano: 09 lis 2016 23:49 

Prednost današnjeg doba, povezanosti, interneta itd. je da će loši vozači (bilo Ubera ili bilo čega) ionako vrlo bezo ispasti iz đira.
Ne treba reguliranje za ovakve poslove zato što će se oni sami regulirati putem svojih korisnika.
Isto kao i ebay. Ako prodavač ima customer reponse ispod nekog levela , bye bye, direktni ban s e-baya. I to je dobro!!!! Tako to i treba fukncionirati.
Ljudi trebaju dobiti najkvalitetniju uslugu za svoj novac, odnosno najmanje onu koja je oglašavana.

Upoznao sam davno jednog lika (obitelj) u Dubrovniku koji su taksiti (obiteljski biznis). To je bilo prije 10-ak godinam i ne znam da li je i sad tako.
Ali tada...Oni su okretali bogatstvo na tome u par mjeseci godišnje i nakon toga noge u zrak. Dobiti dozvolu za voziti taksi je isto bio science fiction.
Dakle, mafijaški načini rada, samo odabrani su to mogli dobiti, drže se zajedno, tuku konkurenciju itd....

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lis 2016 23:58 

Je, ima i takvih slučajeva di 3 mjeseca pljačkaju a onda sve 4 u zrak.

No, bit je u konkurentnosti. Bilo bi izvrsno kada bi se smanjile cijene nameta taksistima, onda bi se više ljudi uključilo u posao, smanjile bi se cijene i nama potrošačima bi bilo bolje.

A oni koji ne rade bi se polako filtrirali i nebi imali posla.

Oni koji se žale, prijete, kukaju i busaju u prsa kako samo oni mogu raditi ovaj posao su prvi koji će otpasti kada Uber i drugi prijevoznici uzmu više maha.

Uostalom, tako su kukali i plakali kada se Cammeo pojavio.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lis 2016 02:56 

Kad vidim gospodina taksistu gore u postovima koji totalno neargumentirano pokušava braniti svoj uhljeb sve mi je jasno (a i bez toga je jasno).
nažalost takvih je previše u hrvatskom društvu. Zašo on mi misli da mora biti posebno zaštićen?
Kakav je on faktor? koliko privatnika proljeva krv da bi uspjeli raditi i opstati? a on bi lagano. E NEMOzE, Uber Welcome!

ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lis 2016 08:43 

duc bu vas zapalil :zu: :lol:

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lis 2016 11:32 

Rossi je napisao:
duc bu vas zapalil :zu: :lol:

:rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lis 2016 15:53 

agolac je napisao:
Kad vidim gospodina taksistu gore u postovima koji totalno neargumentirano pokušava braniti svoj uhljeb sve mi je jasno (a i bez toga je jasno).
nažalost takvih je previše u hrvatskom društvu. Zašo on mi misli da mora biti posebno zaštićen?
Kakav je on faktor? koliko privatnika proljeva krv da bi uspjeli raditi i opstati? a on bi lagano. E NEMOzE, Uber Welcome!

Ne uplićem se u raspravu o taksijima, činjenica je da je konkurencija zdrava, ali smatram da se s pristojnošću trebamo odnositi prema članovima foruma i njihovim profesijama. Svakako preporučujem upoznati osobu prije nego istu prozovemo uhljebom. Dođi na meet, upoznaj Duca i ako tada smatraš isto, reci mu da je uhljeb u lice. Ovakva hrabrost preko foruma je već odavno prožvakana i ne pristaje zreloj, odrasloj osobi.

Toliko od mene.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lis 2016 16:02 

Vidi se da je došla jesen, zahladnjelo, počele kiše... Obično u to vrijeme po temama niču trolovi , sveznalice i hejteri kao gljive poslije kiše..

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lis 2016 18:22 
Moderator

Namjera ove teme je bila zdrava pametna rasprava, a ne vređanje nikoga.
Imamo na forumu više članova taxista i sve koje sam osobno upoznao su pošteni ljudi koji rade svoj posao koji nije lagan, a naći će ti se na usluzi svaki put kad ih trebaš, Duc i Dulenda, više puta su me vozili i nekoliko puta baš pomogli kad je bilo frka.
Tako da smirite tenzije.
Nitko mi do sada nije odgovorio na pitanje iz naslova !!

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lis 2016 18:35 

Naravno. Neka tada gospoda taksisti prestanu gnjaviti jadne vozace ubera koji samo zele nahraniti svoju djecu te ih puste da rade u miru.
Stalno ista prica. Kad je Cameo krenuo po drugim gradovima, ta ista gospoda je maltetirala njihove vozace. Ne spominjem ja nikog posebno, da se netko ne bi tu sad uvrijedio. Tek kada ta gospoda puste ostale da zive i rade u miru, oni za mene tada nece biti uhljebi. Do tada, vjerujem da imam pravo na svoje misljenje.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lis 2016 18:42 

Ja sam koristio Uber, ali izvan zemlje. Sve je bilo ok i zadovoljan sam, koristit ću ga i ubuduće...

Mislim da kod nas nije toliki problem Uber, Cameo ili nešto drugo koliko naš mentalni sklop - udri paušal svima. Tipičan primjer - idemo naplaćivati naknadu za noćenja u turizmu i nitko ne želi brojati turiste - udri paušal po broju kreveta. Registracija vozila i cijena osiguranja - vozač sam 25 godina i niklad nisam skrivio nesreću, ali imam isto osnovno osiguranje kao i čovjek koji godišnje skrivi 10 nesreća - najlakše opaliti paušal prema broju nesreća na nivou Županije, zar ne? Dok se ne individualiziraju takve stvari... ostajemo balkan u mentalnom smislu...

Povratak na vrh

[ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: