veljo_81 je napisao:
Kao da je bitno ko je predsjednik, mijenjali su se stranke i predsjednici sirom ex-yu pa isto ostalo. Generalno, ne zivi se lose samo da su veca primanja, ne znam kako ko al ja se krecem dosta BIH-HR-SRB, svugdje se isto zivi, malo kesa fali i to je to. Ono sto je primjetno je da bi svi neki lagani kancelarijski posao, vise ono da se ispija kafa i nista ne radi a to tako ne ide
Sent from my D2005 using Tapatalk
Najbolje se čuditi kako JE SVE ISTO, a birate preko 20 GODINA ISTE STRANKE ?!?!
Pa molim vas, ljudi dragi, opametite se malo...
Isto kao i mamić sve je promijenio baš sve ,ali ljudi ne dolaze na utakmice i dalje ga vrijeđaju nema poštovanja, a svi znamo što nije promijenio... SEBE, kao ni vi OVE STRANKE koje birate,i koje god dok su te dvije tri stranke u dobitnom krugu ,mi ostajemo u začaranom krugu,jer to psihopati mogu raditi,uzimati građanima kruh sa stola,psihopati,nitko drugi. A ti isti građani su mazohisti i pate od Stockholmskog sindroma, je*o me pas ako to nije tako.
Kako nejde, pogledajte RH preko neznam koliko ljudi je uhljebljeno u državne firme i ništa ne rade,samo lagano kavice i kancelarija. A TU STOKU treba i platiti, a to je čisti gubitak, životinje bi ti i nešto dale zauzvrat mlijeko jaja,a ovi daju ku*ac pa ko voli ga i popuši,a očito ga svi vole pušiti kada isto biraju 25 godina.