|
.
Sada je: 03 svi 2026 19:13. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 19:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 12 vel 2015 12:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ovako vise dalje neide. Od sada ce se sve sto nije konkretno brisati. Kao recimo ovo: dc je napisao: A ti si kao dokazao nešto sa svojim linkom,informacije skupljaš na internetu kao i svi ostali,a o tome da nisam upučen,hm....nakon 20 i još nešto godina rada u zrakoplovstvu,oprosti,ali mislim da sam ipak malo upučeniji od tebe. Ovo nije bas nista nego poziv na svadju. Da je potkrepljeno nekim cinjenicama ili konkretnim strucnim dokazima onda bi to bilo nesto. DC svojih 20 godina rada u zrakoplovstvu si na taj nacin mozes zataknuti za uho, jer ja GLEDAM avione vec 53 godine i prema tome sam daleko strucniji od tebe. Ja sam centar svijeta a svi ostali ste nitko i nista, nece proci ovdje. A onaj tko nema nesto konkretno za reci bolje neka se suzdrzi od komentiranja.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 12 vel 2015 13:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Iskreno cudi me da jos nitko nije spomenuo Punta Arenas. To mjesto na jugu Cilea se nalazi direktno ispod ozonske rupe. I nije pokriveno chemtrailsima nego je ostavljeno kao eksperimentalno podrucje. Sedam minuta je dovoljno da se sprzi povrsina koze u tom podrucju. Drugo sto me cudi je da nitko ne spominje morgellonovu bolest koja se jos uvijek nesigurno povezuje s chemtrailsima. Sve mi se cini da ste se previse opustili 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Boris_DU
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 12 vel 2015 13:35 |
|
|
Kinta je napisao: Iskreno cudi me da jos nitko nije spomenuo Punta Arenas. To mjesto na jugu Cilea se nalazi direktno ispod ozonske rupe. I nije pokriveno chemtrailsima nego je ostavljeno kao eksperimentalno podrucje. Sedam minuta je dovoljno da se sprzi povrsina koze u tom podrucju. Drugo sto me cudi je da nitko ne spominje morgellonovu bolest koja se jos uvijek nesigurno povezuje s chemtrailsima. Sve mi se cini da ste se previse opustili  Gazda je zapravo provokator 
_________________  Go chop down some trees, cut into planks, build a bridge & GET THE FUCK OVER IT.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 12 vel 2015 13:47 |
|
|
Kinta je napisao: Iskreno cudi me da jos nitko nije spomenuo Punta Arenas. To mjesto na jugu Cilea se nalazi direktno ispod ozonske rupe. I nije pokriveno chemtrailsima nego je ostavljeno kao eksperimentalno podrucje. Sedam minuta je dovoljno da se sprzi povrsina koze u tom podrucju. Drugo sto me cudi je da nitko ne spominje morgellonovu bolest koja se jos uvijek nesigurno povezuje s chemtrailsima. Sve mi se cini da ste se previse opustili  The Ozone hole has reached land and population areas in Argentina, Chile and The Falkland Islands since the 1990's. Ozone levels drop down as much as 70% in some areas. The protective level of ozone has dropped below 150 dobson units in some areas. The area and population affected including the Argentinean city of Ushaia which has a population of 30,000 and Punta Arenas, Chile which has a population of 120,000 .It has reached further north at times affecting the towns of Rio Gallegos, Puerto Santa Cruz, and Rio Grande affecting an additional 200,000 people. Punta Arenas is the only city in Chile where the media provide a daily report on ultraviolet radiation levels. When there is a yellow alert, there is a moderate level of UV radiation, but an orange or red alert means dangerous levels. The residents of Punta Arenas, despite receiving more unfiltered solar radiation, are less affected because they do not expose as much skin to the Sun's rays. The region's cold temperatures mean that people are less likely to be found outside with bare heads or arms. Another element in their favor is the location of the city with respect to the Sun. In Punta Arenas, solar radiation reaches the Earth's surface at a much more acute angle - and is therefore less intense - than in Santiago, located 2,200 km to the north. Chile has various ozone level measuring stations, Institutions like the Meteorological Administration and the Universities of Chile and Magellan, carry out permanent exploration on the state of the ozone layer. Citat: Authorities in the southern Chilean outpost of Punta Arenas issued a five-day alert for dangerously high levels of UV solar radiation passing through the Antarctic ozone hole. The Ozone Laboratory at the city’s University of Magallanes said that the progressively higher sun angles as summer approaches and a peak in ozone depletion passing over the southern tip of South America would combine to create the danger.
People were advised to limit exposure to the sun, use sunscreen and wear protective sunglasses while outdoors.
The health ministry called on parents to pay particular attention to children and teenagers, saying they must be protected from sun exposure.
The stratospheric ozone hole over Antarctica has recently developed an elongated shape, allowing its edges to pass over populated areas of southern Chile and Argentina as it spins and undulates.
Punta Arenas is often referred to as the southernmost city in the world, making it particularly prone to the effects of the ozone hole.
The ozone observatory there regularly launches balloons with instruments to measure UV levels at various altitudes.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
dc
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 12 vel 2015 18:44 |
|
Pridružen: 04 tra 2013 10:01 Postovi: 75 Lokacija: Velika Gorica
|
Kinta je napisao: Ovako vise dalje neide. Od sada ce se sve sto nije konkretno brisati. Kao recimo ovo: dc je napisao: A ti si kao dokazao nešto sa svojim linkom,informacije skupljaš na internetu kao i svi ostali,a o tome da nisam upučen,hm....nakon 20 i još nešto godina rada u zrakoplovstvu,oprosti,ali mislim da sam ipak malo upučeniji od tebe. Ovo nije bas nista nego poziv na svadju. Da je potkrepljeno nekim cinjenicama ili konkretnim strucnim dokazima onda bi to bilo nesto. DC svojih 20 godina rada u zrakoplovstvu si na taj nacin mozes zataknuti za uho, jer ja GLEDAM avione vec 53 godine i prema tome sam daleko strucniji od tebe. Ja sam centar svijeta a svi ostali ste nitko i nista, nece proci ovdje. A onaj tko nema nesto konkretno za reci bolje neka se suzdrzi od komentiranja. Svađa mi nije ni na kraj pameti,samo sam na kuturan način odgovorio na post.....čudni su ti kriteriji...još 53 godine i stigneš me
_________________ __________________________________ Nemesis Clone,Chi You,itaste SVD,Joyetech eGo Twist Ithaka Clone,Ithaka Clone,iClear16,Kanger Protank-II,Kanger Protank II Mini
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 12 vel 2015 19:21 |
|
|
|
Dc imaš 106 godina? Hahahaha
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
Boris_DU
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 12 vel 2015 20:37 |
|
|
To je od planinskog zraka iz velike gorice, duže se živi 
_________________  Go chop down some trees, cut into planks, build a bridge & GET THE FUCK OVER IT.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 12 vel 2015 23:48 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
dc je napisao: Svađa mi nije ni na kraj pameti,samo sam na kuturan način odgovorio na post.....čudni su ti kriteriji...još 53 godine i stigneš me
Cudni? Da vidimo: dc je napisao: A ti si kao dokazao nešto sa svojim linkom,informacije skupljaš na internetu kao i svi ostali,a o tome da nisam upučen,hm....nakon 20 i još nešto godina rada u zrakoplovstvu,oprosti,ali mislim da sam ipak malo upučeniji od tebe. Dakle nitko nije ni diskutirao s tobom, nitko te nije ni pitao nesto, niti si ti uopce diskutirao u topicu osim jedne upadice ˝glupost˝ I sad si se nasao prozvanim da odgovaras ... kako? Da shvatimo da se na 20 godina staza hvalis ili zalis? Kakve uopce to veze ima s topicom? Da ti pomognem i opisem kako ide diskusija na forumu: TI - Ja imam 20 godina staza u zrakoplovstvu i znam sve. NETKO - Super, reci mi na kojoj visini lete avioni s kojima si u dodiru? TI - Muce se da preskoce Velebit. NETKO - Lijepo ali avioni koji ispustaju chemtrailse lete iznad 10 000 metara ... zasto se uopce javljas? Jasnije?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 28 vel 2015 10:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Profesor Alan Robock sa Sveučilišta Rutgers u New Jerseyju neki dan je dobio misteriozni telefonski poziv.
- Nazvali su me konzultanti koji rade za CIA-u i rekli da bi voljeli znati bismo li znali kada bi netko kontrolirao klimu u svijetu, rekao je Robock.
- Potom su također pitali, ako mi kontroliramo klimu drugih, bi li oni to mogli saznati.
Profesor Robock jedan je od brojnih znanstvenika diljem svijeta koji intenzivno gleda kako manipulirati vremenskim prilikama kako bi se zaustavile klimatske promjene.
Riječ je o tehnikama takozvanog geoinženjeringa - od ‘sijanja’ oblaka, u kojima kemikalije koje ispuštaju zrakoplovi mogu potaknuti padanje kiše, do planova poput slanja divovskih ogledala u svemir, koja bi odbijala svjetlost Sunca i hladila Zemlju.
Robock je na oba pitanja odgovorio jednako: da se itko pokušava miješati u klimu na globalnoj razini, to bi bilo prepoznatiljvo.
No, upozorio je i da se klima i u prošlosti koristila kao oružje.
Za vrijeme rata u Vijetnamu, američki znanstvenici pokušavali su povećati količinu kiše koja pada kako bi zaustavili napredovanje neprijatelja, uz pomoć čestica u oblacima.
A CIA je ‘sijala’ oblake iznad Kube kako bi ‘padala kiša i uništila žetvu šećera.’
Zabrinuti profesor Robock upozorava da je CIA nedavno financirala veliki izvještaj o geoinženjeringu, koji je prošli tjedan objavila američka Nacionalna akademija znanosti.
- Ako je CIA jedan od glavnih financijera tog izvještaja, istinski se brinem oko toga tko će imati kontrolu, izjavio je i dodao da bi napetost koju bi prouzrokovalo globalno petljanje u klimu moglo eskalirati do otvorenog rata.
- Ako jedna država želi promijeniti klimu na jedan način, a druga to ne želi, ili ako sruše njihove avione... ako nema sporazuma to bi moglo imati stravične posljedice, kazao je Robock.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 28 vel 2015 11:57 |
|
|
|
Naziv teme bi trebao biti geoinženjering pa bi se možda ozbiljnije shvatila tema, ovako i dalje ljudi misle da je to zavjera. Ipak je chemtrail izmišljotina od strane medija, dok je ovo nepobitno, jer i u povelji UN-a (mislim) stoji da je to zabranjeno, znači oni znaju da se to može, pa su to morali zabraniti, a zabrana se ne drži ni onaj tko ih je nametnuo, tako da....
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 svi 2026 19:13. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 19:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |