Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Svijet

[ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kriptovalute
 Post Postano: 10 tra 2025 08:08 

ovaj tu video, moze biti neciji "model rada", kopirat sto ovaj lik, inace jako poznat, i mozda i jedini na youtubeu koji je "isproban od mnogih" i da njegovi koncepti rade. Najbolje od svega, sva ucenja su free.

evo recimo sve iz ovog videa da se kopira, bas kako on uci, to moze biti "vas" model rada

https://www.youtube.com/watch?v=E9F_aT9f038&t=104s

zasto je besplatno dao?

zato sto je covjek 30 godina mentorirao ljude za pare, i natukao se vjerujem posteno para. i ne treba mu se. Kako kaze, da pomogne ljudima.

njegov kanal je pun "modela", neki od njih su sazeti u samo 1 video.

ovo je jedan od njih.

za ovo, treba likvidni asset. Tako da, najbolje bibilo gledati samo Bitcoin za evo, eventualno ethereum, nista dalje, jer nista nije tolio likvidno, po mom mišljenju

ne sviđa vam se?

idite po kanalu, trazite ono sto vam se sviđa, na kanalu su bar 40 "modela" tj ICT koncepta objasnjena u detalje, pa kako vam se koji sviđa.

ali

koncepti su napravljeni prvenstveno za sp500, neki rade na btc, neki ne

zgodnost ovog je, da se malo vremena trosi na kompjuteru, naime, postavi se alarm, gdje trba, i mobitel ce zvonit, tada, gledate da li su kriteriji ispunjeni, sto ICT kaze u svom video da mora biti.

radite na demo bar 3-6mj, trading 212 ima besplatni vitualni account, znaci, za vjezbanje, ne traze vas ni kune

sve st pisem je za demo trading, nisam financial advisor, pa samo ucim demo.

sve pojmove, o kojima on govori, googlajte sta je to, a i svi pojmovi su obrađeni i u njegovim videima.

potreban rad/ucenje? Dosta. Vrijedi li? Vrijedi. Vjerovatno vise od bilo koje izobrazbe.

da li van ikoji njegov model garantira plus na demou? ne. Ne garantira. Ali postavlja temelje, uspjesnost svakog koncepta je na osobi koja ga izvodi, i sve se svodi na osobnu izvedbu.

moze li se imati plus na Demu s bio kojim njegovim konceptom? Ljudi kazu da da. neki i mlate ok novce.

ja da ovo tu ostavim na forumu, ovaj kanal, od ovog tipa, tko god se ikada bude htio okusati.

njegovi konepti, su algoritamski

bez rada s nekim algoritmom, nece biti dobro po ikoga.

Tko je on? zguglajte.

free znanje, za ljude koji zele, njegov kanal i to je to.

Moj doprinos forumu, da otkrijem Vam ovaj kanal. Nekome bi mogo pomoc

sluzi za lovit tzv "breakout" tj velike pokrete.

ali samo i samo ako, slijedite sve sto on kaze, da treba "bit" dakle, tu su i pravila neka koja moraju biti ispostovana

najbitnije od svega, je vrijeme u danu

od 08 uutro po New york vremenu, pa do recimo 13-14h po New york vremenu, makar i ovo sto on kaze, to je najcesce, i drzte se toga.

preporuka je koristitit ekonomski kalendar https://www.forexfactory.com/calendar i izbjegavajte ikoju kupoprodaju gdje su vijesti oznacene "crveno" za pocetak

kada budete iskusnjare, izbjegavajte CPI koji je danas u 2 popodne, FOMC, Fed Chair Powell speaks, i Non Farm payroll

ali za pocetak, sve sto je crveno oznaceno, tada ne biti u nikakvoj kupoprodaji.

zasto?

pogledaje sto ce se (vjerovatno) desit danas, u 2 popodne po HR vremenu :lol: shitshow za CPI.

unemplyment claims isto zna zasrat stvari, kao i FOMC meeting minutes.

vise manje sve od ovih koje sam nabrojao, su u ovom tu tjednu.

pravilo broj 1 je ne gubit novce
biti unutra za vrijeme vijesti je visoka vjerojatnost da cete izgubit puno vise, nego ste ocekivali, ali cete izgubit

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 tra 2025 12:40 

kako god, nije lose novi prihod imat.

https://www.youtube.com/watch?v=EXfXr11XTHE

sto se tice gornjeg videa, mislim da ce ga biti za vidit danas ili sutra popodne, u vrieme kada ga je rekao, ovaj OTE video, 5 min chart, kako on i uci, i to na dole.

ja cu cekat ga danas popodne, i ako dođe, lovim

da li ce bit ovog social scorea o cem prica iz videa? Vjerujem da da, i da ce gledat retroaktivno, zato pazim sta pisem. Kanal imate, tko zeli, prionut ucenju

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 tra 2025 18:09 

ja sam mozda brzopleto stavio samo jedan video, naime, OTE Pattern Recognition Series ima 20 videa, ne 1.

za bolje razumijevaje, sutnite svih 20,najcesce su 5 min dugacki

treba sve pogledat

za bolje razumijevanje sto je sellside, buyside, draw on liquidity cete naucit u ICT mentorship 2022, dovoljno je i 35 videa, prvih pogledat, da se dobro barata time

toliko od mene.

PS. jednostavniji "koncept" nisam nasao, ovaj je, najjednostavniji

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2025 07:18 

ovo moze biti model, no ne i jedino sto cetevznat

preporucam neki ozbiljniji mentorship, kao sto je ICT 2022 mentroship. to naucit i vise manje vam se nista dtugo nentreba.

dakle, uzmite si 6 mjeseci za ucenje. Covjek objasnjava jako sporo, da svatko pai pocetnii razumije sto prica

sto se ne razumije, guglat, ili pitat umjetku inteligenciju da pojasni

zasto ovo treba? da znate odredit smjer, kamo ide, kamo nije izgledno da ce se vratit i zasto, i da prema tome odredite smjer. dokle bi trebalo ic.

unutar toga, se moze koristit OTE

samo da unaprijed kazem, nema kupoprodaje scaki dan, jer se ne moze odredit svaki dan kamo tocno ide, i zasto se ne bi trebalo vratit, kamo je bilo, dakle, za razumijevanje trenda i trenutnog trenda.

uglavnim cete biti u krivu

ali ima dana u mjesecu, tocnije popodneva, kada cete biti u pravu. za jedno kratko vrijeme od kojih par sati. I to je onda spada pod koncept da se moze uci s prvim seriajalom videa.

neke druge dane, ce se moci uci prema znanju iz 2022 mentorshipa. Sasvim dovoljno, za si (ne odmah) zaradit koji euro.

najbolji savjet je moj da igrate samo onda, kada se odigra sve sve svev prema vasem planu.

zato kazem, demo na trading 212 aplikaciji. bar 6 mjeseci.

treba vremena jbg

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 tra 2025 09:42 

meni osobno, je najvise pomogao Romeov course UTS 2024 za lakse shvacanje trenda

ima leakova vjerovatno po zoutubeu

dakle zove se lik Romeotpt Raid na X-u a course je izletio van u 4. mj. prosle godine.

da li je lagan za usvojit? nimalo

osobn sam ga ucio 4 mjeseca svaki dan. Jel vrijedi? Vrijedi

u njemu ima svacega, svakakve taktike se mogu napravit iz njega. necu nista govorit sta, to je na vama da odradite, i da vidite jel ima tu neceg ili ne. Hint samo: niti ne pokusavajte ucit njegov ulaz, nemoguce je to napravit

tehnicki gledano, lik je scammer, jer forsira ucenika ucit ulaz koji je neizvediv. i na temelju nemoguceg ulaska, prodaje dalje, svoje courseve, kao da je problem u vama jer pa izdaje nove courseve da vam bude "jasnije" no, nije nista jasnije :zu: i zato je scammer. Prodaje maglu od ulaza.

ali ostale stvari koje govori su cisto zlato. Koji su cisto zlato? ima ih.

To je na osobi koja uci, da provjeri sam za sebe, sto je njemu, od svega toga zlato.

zato kazem, ucit jako dugo. i testirat sve sto kaze, je li tako. bar 6 mjeseci unatrag. Pozeljno 18mj unatrag
mozda pronadjete zlato za sebe, ako ne pronadjete, trazite nesto drugo.

da je tesko za naucit, je. Meni je trebalo svaki skoro video pogledat 15 puta da mi bude jasnije, pa, necete niti vi proc liso :lol:

znaci kako se testira?
tradingview.com napravit account

unutra imate podatke unatrag 5 000 svijecica, ako platite 10 000.

i u povijest, traziti da li se odvija onako kako ste naucili.

ako ne - odustat od toga i trazit dalje.

svaku recenicu svakog mentora, kojeg god budete uzeli, ikad, testirat 18 mj unazad, da provjerite tvrdnje, jer 99% edukatora su scammeri. Pa je vjerovatno i on, bas zbog ucenja ulaza, koji je nemoguce izvest.

ali za analizu je dobar.

za ulaz gledati nesto drugo, recimo OTE pattern recognition. Recimo. Ali samo ako Vi stestirate, da je to vama dobro.

nakon toga, preporucam demo, koiko god treba. 6 mj minimum. Nemojte ic kockat s novcima. Demo.

ako vam treba 3 godine za nac profitabilnost, onda treeba 3 godinem 4 godine, 5 godina, svaka osoba je individualna i nema pravila.

ja sam ovdje dao shortcut, s stvarima koje vrijede ucit, i nisu bullshit. Velika vecina stvari s instagrama, youtubea su bullshit, i sluze samo tome da oni vama prodaju courseve, s kojima cete onda garantirano gubit novce.

u ovima ima neke istine, koje, morate to sami nac, a nac cete testiranjem.

Ja ne zelim rec koje su, nije na meni da ista govorim. nisam financijski savjetnik i nisam certificiran za to.

nadjete - nadjete, ne nadjete - ne nadjete. Uglavnom je sve na vama i radu i trudu koje se ulozi u ucenje i najvise, vlastito proucavanje podataka unazad u povijest

10% je bitno gradivo, 90% vase proucavanje.

edit:

Demo, godina dana. ako vidite neku racunicu nakon Dema od godine dana, ok. tada, cete vec znati vase snage, i vase slabosti. I ne igrat demo na mjestima di ste slabi, samo demo ulazit, na vasu snagu.

godina dana barem, je vrijeme koje treba provest, za shvatit svoju snagu, sto ide, a sto ne ide. Biljeziti, u dnevnik sve zivo, dnevnik ce vam pokazat gdje ste jaki, a gdje niste, ovako napamet se ne zna nista, jer nemate nikakve pdatke za analizirat. Tako da bi Demo se mozda trebao produzit i na 2 godine. Godinu da se shvati snaga, godina, da vidite di ste. Moja preporuka. Topla.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 srp 2025 20:18 

edit: ucite njegov ulaz, savrsen je :D predivno filtrira prilike ,od onog sto to nije. Treba vremena, dosta, jako puno, ali vrijedi

trazit ga na 1 i 4hr chartu, ne nize, jer ne bu islo. ide, ponekad na 30min, ali drzte se 1hr i 4hr

a quick buck model, je isto divan

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 ruj 2025 15:09 

evo materijala, probranih i posteno istestiranih od moje malenkosti. Radim po tome od cim je izaslo na youtube i pali mnogo dobro
mogu potvrdit, da se market ovako ponasa. Nije scammmerski tutorial, the real deal je.

s vremenom, i boljim shvacanjem struktura, s ovime, se mogu gonjat oklade 30/1 do 60/1 nekad. Ali to ne ocekujte prije 5. godine rada.

prvo, krenete na ove. ovdje je play lista

https://www.youtube.com/playlist?list=P ... _PBSvs2PY5

ovo, su osnove, i sam koncept rada. Nemojte se zavarat ako izgleda prejednostavno da bi bilo istinito. kada je nesto komplicirano za objasnit, to je scam.

ovo, je materijal na koji idete iza toga, to je podrobnije objasnjenje prvog coursea, i tu se ide u tehnicke detalje za savrsene, snajper preciznost ulaze. Koji je model number 1 ulaz.

https://www.youtube.com/playlist?list=P ... kuu1MQgFKc

ovo, moze mnogima pomoc, u godinama i desetljećima koje slijede.

mozda je najbolji raspored ovaj, prvi, pa drugi, pa tek onda UTS 2024.

a moze i bez UTS 2024. ja preporucam sva 3.

ako postoji sveti gral, ja bih rekao da je ovo.

ovo je bolje od ICTa. radio sam po ICTu,ovo je bolje, i puno manje vremnea se izgubi, a veci winrate, i manje zivaca se izgubi.

kada ovo zavrsite, ima još malo nijansi za naucit to bolje, Romeo je to stavio videa na svoj Zoutube kanal, pa prođite i CRT secrets free
https://www.youtube.com/@Romeotpt

za brze savladavanje contenta, predlazem da ga nađete na X-u, i pratite i ucite sve sto tamo govori, i je govorio do sad. Sve sve sve.

kemijsku i bljeznicu u ruke, i pisat sve sve sve sto kaze, svaka recenica je bitna.

ovo sve zajedno je sistem. Nije jednostavna strategija, sve sto kaze u sva 3 coursea vredi i kombinira se, nista se ne kosi s necim drugim.. sva 3 coursea zajedno, je jedan te isti algoritam podjeljen u 3 coursea.

u uts 2024 koji NIJE u ovom postu, su objanjsene strukture. To, je must have za znat, ako zelite koji dolar napravit. Ja, radim na strukture, a ovo podjeljeno u ovom postu, i ima i nema veze s strukturama.

Probat cu nac na Zoutube u UTS 2024 pa cu ga naknadno zakeljit.

ja vam savjetujem da videe poskidate, jer svako malo zbog copyrighta ovi videi i kanale nestanu s youtubea, da ne bi ostali bez materijala.

tool koji cete koristit za tesstiranje i vjezbanje, se zove tradingview.com I free je

good luck, and have fun.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 stu 2025 09:07 

https://www.youtube.com/watch?v=asv-z4nzPcg

evo o cem se radi, i kako je. malo dugo, ali koga interesira....
ali ne, necemo od ovog lika ucit.

4-5 prilka mjesecno se dogodi, i to je to. mjesecno.

da li treba popodne povremeno gledat? svaki dan? treba. ili se postavi alarm pa se gleda, nakon sto se alarm oglasi.

4 prilika mjesecno, do 5, i pobrat sve pokrete najvece, toga mjeseca. S vremenom. godinu do 2 iskustva. ali obsesivnog iskustva.

tko ne vjeruje, nekka nauci, pa ide provjerit, je li drugacije od onog sto sam rekao. 4-5. i ulaz na samom vrhu i samom dnu pokreta.

na pocetku, cete lovit djelove tog pokreta. S vremenom se i boljim znanjem i iskustvom, se mogu cijeli pokreti uovit. Ai ni ja još ne ulovim cijeli pokret, a, nije mi ni potrebno. jer imam poprilicno precizan ulet, precizniji nego sto mentor uci, ali to iz nekih drugih materijala, i trogodisnjeg ucenja likvidnosti i zasto ce cijena doc, i kamo. To, vam ne treba, za bit profitabilni. Dovoljno je tih 3-4 mjesecno uvidit, i to je to, i tu, ulovit samo djelić. i puna saka brade ali da se ovim materijalima moze lovit sve najvece pokrete, uz dodatno znanje - moze.

dodatno znanje je naucit kamo ce cijena doc, i zasto, i to se najbolje nauci gledajuci videe ovog gospodina iz ovog posta. 2022 mentorship. Samo znat, di ce cijena doc, i zasto, i to cekat, to je 50% posla.

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 pro 2025 08:13 

da bumpam malo ovo

stizu teska vremena, teza nego su sad.

Tko god ima kredit na kucu ili stan moja je preporuka da ide ovo ucit dok je vrijeme i dok nije "stislo"

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 vel 2026 22:12 

ikakav imteres ili zelja?

Povratak na vrh 

[ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Početna » Ostalo » Svijet

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.