Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Svijet

[ 144 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Chemtrails
 Post Postano: 10 vel 2015 17:22 

No rain, no planting, no food – drought concern in Namibia

Published: 21 June 2013 11:09 CET
- See more at: http://www.ifrc.org/en/news-and-media/n ... IWtoG.dpuf

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 vel 2015 17:43 

rootsandculture je napisao:
No rain, no planting, no food – drought concern in Namibia

Published: 21 June 2013 11:09 CET
- See more at: http://www.ifrc.org/en/news-and-media/n ... IWtoG.dpuf

Da, I?
Hočeš citirati i velike klimatske događaje iz povijesti, a koji su zapisani također?Od onog Konstantina Porfirogeneta (ne znam kak točno se zove) i ostalih?Jesu i onda krivci bili strašni zaprašivači na zmajevima?
Molim te, bez nekog patroniziranja, to mi nije namjera. Daj probaj shvatiti da ne možeš uzimati činjenice i fikciju i povezivati ih kako ti je volja.Pri tome kršiš matematičke, logičke i postulate zdravog razuma.U redu je to ako ti služi za mentalnu gimnastiku, ali po tvojim odgovorima na postove drugih vidim da tripaš opasno. Pokazuješ znakove poremaćaja.Po tebi su svi koji se ne slažu sa tobom ovce koje se hrane HRTom (to stalno naglašavaš), ponašaju se kao leminzi, slijepo slijede američke i ostale zapadne mas medije i žive u mraku neznanja.Dok sebe stavljaš (kao u avataru) kao predvodnika koji jedini vidi sve kristalno jasno.Jel to zovu mesijanski sindrom?
Da li pokušavaš ovaj svijet zamijeniti nekim drugim iz bajke, tražiš odgovore o biću i batku (pardon bitku) ili što? Da, čupavo je, sranje je svud oko nas, ali uvijek je tako bilo i biti će, sve dok je Čovjeka i vijeka. Opusti se, manje će boliti. :ali:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 vel 2015 17:50 

Lemi_02 Povijest pišu pobjednici. Da ti pobjediš ti bi pisao ovo kaj si rekao, da ja pobjedim ja bi pisao ovo kaj pišem u knjige i TO BI BILA ISTINA, a očito ti to ne možeš shvatiti kao ni većina, pa se neću ni truditi ovaj vaš savršen svijet malo poljuljati :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2015 19:21 

I dosta više....
http://crometeo.hr/chemtrails-ne-dopust ... m-zavjere/

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2015 19:38 

https://m.facebook.com/nebudiglup?refsr ... re%2F&_rdr
Glas razuma ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2015 20:46 

dc je napisao:

Postoji li neki izvor koji nije crometeo ? I kojeg ne financiraju vlade i banke ?
Imaš li drugo objašnjenje za sve što vidimo iznad nas ?
Druga stvar niste upučeni niti ti niti
damirdjg je napisao:
https://m.facebook.com/nebudiglup?refsrc=http%3A%2F%2Fcrometeo.hr%2Fchemtrails-ne-dopustite-da-vas-zaglupljuju-s-jos-jednom-teorijom-zavjere%2F&_rdr
Glas razuma ;)
Koji vadi članke sa facebook-a .
Imate google, nemojte biti ovce i upišite geoengineering ...
Citat:
ven.wikipedia.org/wiki/Geoengineering
Sve u korist naroda, to kaj mislite da ste dokazali nešto sa jednim linkom od crometea samo vrijeđate i sebe a i druge oko vas. Jer imate internet i ne znate ga koristiti ....
Sad već spamam sa istim odgovorim i linkovima, jer NE ČITATE i pokušavate ne znam što...

private companies and army
Dalje pogledajte sami,ako što nije jasno rado ću vam pomoći,ali na ovakve jeftine provokacije više ne nasjedam

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2015 23:54 

http://cudaprirode.com/portal/inoskops/ ... monoksidom

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 vel 2015 10:39 

rootsandculture je napisao:
dc je napisao:

Postoji li neki izvor koji nije crometeo ? I kojeg ne financiraju vlade i banke ?
Imaš li drugo objašnjenje za sve što vidimo iznad nas ?
Druga stvar niste upučeni niti ti niti
damirdjg je napisao:
https://m.facebook.com/nebudiglup?refsrc=http%3A%2F%2Fcrometeo.hr%2Fchemtrails-ne-dopustite-da-vas-zaglupljuju-s-jos-jednom-teorijom-zavjere%2F&_rdr
Glas razuma ;)
Koji vadi članke sa facebook-a .
Imate google, nemojte biti ovce i upišite geoengineering ...
Citat:
ven.wikipedia.org/wiki/Geoengineering
Sve u korist naroda, to kaj mislite da ste dokazali nešto sa jednim linkom od crometea samo vrijeđate i sebe a i druge oko vas. Jer imate internet i ne znate ga koristiti ....
Sad već spamam sa istim odgovorim i linkovima, jer NE ČITATE i pokušavate ne znam što...

private companies and army
Dalje pogledajte sami,ako što nije jasno rado ću vam pomoći,ali na ovakve jeftine provokacije više ne nasjedam

A ti si kao dokazao nešto sa svojim linkom,informacije skupljaš na internetu kao i svi ostali,a o tome da nisam upučen,hm....nakon 20 i još nešto godina rada u zrakoplovstvu,oprosti,ali mislim da sam ipak malo upučeniji od tebe.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 vel 2015 11:24 

Kak ne kuzite da vi kaj radite u zrakoplovstvu ste dio urote, pa ko ce vama vjerovat :P :ilu: :la:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 vel 2015 11:52 

Da li chemtrails postoji? Svakako da, činjenica je da nas zasipavaju nečime, samo neznamo čime. Isto kako su nas za vrijeme rata Srpski ili čiji su već avioni bili, zasipavali onom paučinom, za koju ni danas nemogu dokučiti šta je bila, dok je u isto vrijeme evidentno da je u Sisku u zadnjih 15 godina opako porastao broj oboljelih od raznoraznih tumora a broj stanovnika nije ni približno porastao proporcionalnom broju oboljelih, tako nas isto i sada zasipavaju nečim.
No to nešto nemora značiti da je zlo. Možda kradomice iskušavaju metode za smanjenje efekta staklenika, ali metoda nije posve legalna pa se prave mutavima, možda nas sve skupa testiraju na pitaj boga kakve boleštine, to nitko nezna, a svi možemo samo nagađati.
Lemi, ti radiš u zrakoplovstvu, i vjerujem da ti nisi vidio ništa od navedenog u zrakoplovima, no čisto sumnjam da bi netko tebi nešto takvo pokazao, a i da ti pokaže, mislim da bi tvoj i život tvoje obitelji ovisio o tome hoćeš li se negdje izlanuti ili ne.
Nisam nikakav fanatik, i ne vjerujem u sve silne teorije zavjere, no isto tako vjerujem u nekakvu logiku. Nešto tipa tko i kako je srušio blizance, a postoje dokazi da su ih amerićani sami srušili samo da započnu rat, jer amerika bez rata nemože živjeti, njena ekonomija je konstruirana oko vojnog naoružanja i proizvodnje vojne opreme.
Za one koji ne znaju, Amerika od hladnog rata pa na ovamo ima sve autoceste betonirane. Betonirane zato da mogu podnijeti konstantan promet tenkove i druge teške artiljerije u slučaju potrebe, a da se pritom ne oštete.

Tako isto logika kaže, ako milion ljudi priča o chemtrails-u, šansa je velika da nečega tu i ima. Doduše tom logikom bismo mogli doći i do toga da je zemlja ravna, jer vjerojatno ima milion ljudi koji vjeruju tako, ali ovdje je milion samo karikiran broj, koji je u stvarnosti puno puno veći u slučaju chemtrails-a, i premda osobno nisam pratio avione i njihove tragove, uvjeren sam da tu nešto ima, istko kao što sam uvjeren da sam vidio NLO-e dok sam bio klinjo...

Povratak na vrh 

[ 144 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Sljedeća

Početna » Ostalo » Svijet

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club