|
.
Sada je: 03 svi 2026 17:19. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 17:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 11 sij 2015 22:15 |
|
|
Lemi_O2 je napisao: Nažalost krivo se nadaš. Ukratko, što se mene tiče imam 18 godina staža, 16 godina sa ICAO pa JAR pa Part 66 B1.1/C AME dozvolom za ATR42/72-200/300, -400/500, Q400, A318/319/320/321 CFM56 i V2500 motor, Run up odobrenje, OJT instruktor. Radio i dalje radim od linijskog do baznog održavanja (C, D check). Popis kompanija za koje i na čijim sam avionima radio i trenutno radim možeš vidjeti na LinkedIn profilu. Ako te nešto konkretno zanima u vezi ove "teme", slobodno reci, ali komentiranje Thinfoil hat članaka i neplodne rasprave nisu moj đir.
Hm,prvo niste upućeni uopće u samu temu i problematiku, drugo chemtrail teorije se zovu tako samo radi ljudi poput vas, jer to je teorija odmah nije istina,google je vaš prijatelj (do određene granice) upišitie geoengineering i sve će vam biti jasnije. Proveo sam previše sati gledajući nebo i skupljajući informacije koje su takve kakve su, špricaju nas, iz kojih razloga ne znam, ali skrivaju li nešto na nebu sa tom zavjesom od oblaka, ili kroz kišu truju zemlju ne znam,ali znam da nas špricaju ,morao bih biti u zabludi da to ne vidim....
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 11 sij 2015 22:17 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
mateo je napisao: Očito bi trebalo analizirati ispuh NEKIH aviona a ne gorivo... Dalje da su nešto ugradili misliš da bi baš ti znao za to? I onda znaš da godinama CIA-ini avioni slijeću na Trogirski aerodrom, a kao nitko ne zna. Jesi njih isto popravljao? Aha... Ti letovi ( i ne samo ti) su poznati, nije to nikakva tajna, kao ni jordanski Iljušini prošle godine na Plesu. Ne nisam, ali sam bio prisutan u par navrata i u Splitu i u Skopju i Prištini. U Splitu ti je prošle godine dovezao "instruktore" koji su produžili za Ukrajinu.Priština i Skopje su im bili stanice gdje su ukrcavali uhvaćene raznorazne osumnjičenike za terorizam, kod nas, u RH su slijetali jer smo usput na ruti sa Bliskog Istoka.. U Splitu i Dubrovniku ti je godinama bio česti gost i Jumbolino RAF-a koji je opremljen vrlo zanimljivom opremom za izviđanje, pa šta. Da je nešto ugrađeno na avionu na kojem radim, DA , znao bih, i točka. Dakle sa 100% sigurnošću tvrdim da nikakvi super duper uređaji nisu ugrađeni na prethodno navedenim tipovima ovih kompanija:Croatia Airlines, Lufthansa, Eurolot, Belle Air, WizzAir, Small planet, EnterAir, AirEurope, zaboravio sam ih još, ali nema veze. Što se samog goriva tiče napisao sam u prethodnom postu.
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 11 sij 2015 22:20 |
|
|
I twinsi su se srušili radi aviona 
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 11 sij 2015 22:27 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
rootsandculture je napisao: Lemi_O2 je napisao: Nažalost krivo se nadaš. Ukratko, što se mene tiče imam 18 godina staža, 16 godina sa ICAO pa JAR pa Part 66 B1.1/C AME dozvolom za ATR42/72-200/300, -400/500, Q400, A318/319/320/321 CFM56 i V2500 motor, Run up odobrenje, OJT instruktor. Radio i dalje radim od linijskog do baznog održavanja (C, D check). Popis kompanija za koje i na čijim sam avionima radio i trenutno radim možeš vidjeti na LinkedIn profilu. Ako te nešto konkretno zanima u vezi ove "teme", slobodno reci, ali komentiranje Thinfoil hat članaka i neplodne rasprave nisu moj đir.
Hm,prvo niste upućeni uopće u samu temu i problematiku, drugo chemtrail teorije se zovu tako samo radi ljudi poput vas, jer to je teorija odmah nije istina,google je vaš prijatelj (do određene granice) upišitie geoengineering i sve će vam biti jasnije. Proveo sam previše sati gledajući nebo i skupljajući informacije koje su takve kakve su, špricaju nas, iz kojih razloga ne znam, ali skrivaju li nešto na nebu sa tom zavjesom od oblaka, ili kroz kišu truju zemlju ne znam,ali znam da nas špricaju ,morao bih biti u zabludi da to ne vidim.... To je to, osim novinara opće struke vidim imamo i upućene građane opće struke. OK, ja sam neupućen. Činjenice iz prve ruke vas očito ne zanimaju, tako da odustajem. -Thinfoil hat Warning- Moj zadnji post u ovoj temi. "Oni" ......... LP Mile
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 11 sij 2015 22:29 |
|
|
|
Rasprave sa ljudima poput vas su takve da često zahtjevate da otiđem do aviona naravno sve snimajući i ukradem tank sa kemijom i donesem vam ga ,tek bi mi onda vjerovali,a znamo i vi i ja da je to ne moguće tako da ostajemo u začaranom krugu .. Posvuda ima botova ,ne bih se čudio sa su se i ovdje uvukli ....
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 11 sij 2015 22:57 |
|
|
rootsandculture je napisao: Rasprave sa ljudima poput vas su takve da često zahtjevate da otiđem do aviona naravno sve snimajući i ukradem tank sa kemijom i donesem vam ga ,tek bi mi onda vjerovali,a znamo i vi i ja da je to ne moguće tako da ostajemo u začaranom krugu .. Posvuda ima botova ,ne bih se čudio sa su se i ovdje uvukli .... znaci ti gledajuci nebo znas vise nego covik koji radi s avionima u avionima na avionima ili sto vec? bravo
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 11 sij 2015 23:02 |
|
|
rootsandculture je napisao: Rasprave sa ljudima poput vas su takve da često zahtjevate da otiđem do aviona naravno sve snimajući i ukradem tank sa kemijom i donesem vam ga ,tek bi mi onda vjerovali,a znamo i vi i ja da je to ne moguće tako da ostajemo u začaranom krugu .. Posvuda ima botova ,ne bih se čudio sa su se i ovdje uvukli .... Pokusaj se opustiti...nije bas sve urota 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Postano: 11 sij 2015 23:19 |
|
|
|
U komercijalnim zrakoplovima nema apsolutno nicega, i da ides krampom traziti nebi nasao nista a kamoli spremnik sa glupostima. To ti hoceLemi reci i.
Lemi, daj mi reci nesto vise o hidrazinu
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 11 sij 2015 23:25 |
|
|
|
Da,zar bi to trebalo biti čudno rzdr? Damir, nije urota ali tako jedino ide razgovor sa ljudima koji ignoriraju sve i govore da nije tako jer oni to rade, a kaj rade ne da nema veze sa tim avionima. Prvo, ti svi avioni nikada ali baš nikada ne slete ovdje,a ako slete sigurno će dati random liku da im prćka po opremi zar ne ? Kao da kemicar da meni da mu malo operem i zmiksam kemikalije? čisto sumnjam Drugo pa toliko aviona vidimo i svaki ima oznaku i neznam kaj ne, OVI to nemaju,potpuno su bijeli i samo špricaju ,a pošto su to avioni kako dođe tako prođe ... Treće, whistle ekipe ima sve više i više , tako da i tu imate youtube za pogledati, kak se često da savjet,sve piše negdje ,samo treba tražiti. Možda jesam klinac, ali pričao sam sa dosta ljudi raznih godina i raznih struka pa kaj ja ako nemam neku struku nisam netko tko može komentirati ? A i čovjekova struka su avioni . Ne klimatsko modificiranje,tako da po tome ni on niti ti niti bilo tko ne može o tome govoriti jer nismo te struke ? Rekao sam ako baš netko inzistira izvuci cu slike mega max ikad rezolucije i uploadat jer ocito google i youtube nisu dovoljni sami po sebi .. A s time da imam sranje od opreme ali svejedno uspijem uloviti kako spricaju i kako se formiraju ti oblaci Nikoga ne vrijeđam da nebi bilo EDIT : Majka i to je upitno , jer dolaze razne informacije od raznih ljudi ... Ali evo napisao sam u ovom postu i to
|
|
 |
|
 |
|
dc
|
Naslov: Re: Chemtrails Postano: 12 sij 2015 20:48 |
|
Pridružen: 04 tra 2013 10:01 Postovi: 75 Lokacija: Velika Gorica
|
Chemtrails  kakva glupost.....
_________________ __________________________________ Nemesis Clone,Chi You,itaste SVD,Joyetech eGo Twist Ithaka Clone,Ithaka Clone,iClear16,Kanger Protank-II,Kanger Protank II Mini
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 svi 2026 17:19. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 17:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |