razdor je napisao:
neda mi se citati sto ste pisali ali kakvi su to gosti koji traze apartman za 5 osoba, prvi red uz more, da obavezno bude pjescana plaza radi djece, za max 40EUR??? ma da mi treba za operaciju
neces dobiti po toj cijeni mamlaze

na Krku...skoro svi. ovi koji ne rezerviraju nego dođu ko tupani, gledaju da je 50 eura skupo i misle na licu mjesta u 23h nać jeftinije. uletio mi takav tupan (ne samo jedan da se razumijemo

), s ženom i troje djece, po najvećem pljusku i žica sobu. i yebe mi mater kad sam mu reko nek ide u hotel vidit jer je sve puno. zašto niste rezervirali? ovaj se još otresa da kakva je to država da je sve skupo da kod njega u Frankfurtu hotelska soba 100 eura kako ovdje može bit 60 u srcu sezone (početak 8. mjeseca). isprcao sam ga na kulturan način ko kretena, onda je i ženi došlo do glave da je s tootalnim škrtim idijotom, malo su se rječkali, na kraju nije htio ni taksi uzet, nego da će hodat do hotela (2km, lije ko iz kabla, s troje djece). da. takvi gopsti dolaze bez rezervacije.
Lima je napisao:
Da je tako nebi ja i zena jos imali svako svoj posao sa strane.
Inace znam iz iskustva da najvise placu oni koji imaju. Nikad se nisam zalio da nemam, hvala bogu ali isto tako nikad nismo ni na skijanje isli kao sta ide svaki 2. Kontinentalac. Znaci ti meni kazes da ja hladim jajca a ti radis 2. Dobra izleta godisnje. Kada je sezona ja sam na moru jer je tad sezona i svabi za koga radim, kada je zima pripremam jahtu za sezonu i opet ne mogu ic na godisnji. Ali dobro nemam namjeru nikome se pravdat.
Nemam u planu radit do 60. Godine pa moram sad zapet dok mogu pa izgradit jos par apartmana pa cu onda tek hladit jajca po ljeti

i da, pa nitko tebi ne brani da kupis teren i napravis par apartmana koji ce ti nosit lovu za cijelu godinu. Mozes to isto napravit kao i mi.
potpisujem. ali djelomično. nemože, veliki su troškovi ako živiš na kontinentu i radit si kuću da biš imao apartman na moru.
i ja sad gledam da si preuredim gornji kat u apartman, još se nisam odlučio, ali i s kreditom, na zaradi sam u 4. godini. Samo je problem taj, ako idem tuć novce u apartman, će mi teže bit recimo otić iz ove prčije u beli svet radit ono što volim. a što ovdje neće bit plaćeno tako da od toga mogu živit.
btw. ne živi se od 2 apartmana a to ti je neki prosjek tu. nego ljudi imaju stalan posao preko godine, a 2 apartmana ako imaš, ili jedan ti dobro dođe ako imaš djecu za podizat recimo ili poslat na školovanje, što ne biš mogao samo iz plaće. tu je sezona mjesec i pol dva, šta napuniš napuniš. koliko zvjezdica, tolika ti cijena. ali zvjezdice ne garantiraju ugođaj u apartmanu.
po meni, yebeš hotele, apartmani su zakon, puno više komfora, mjesta, većina je uređeno do jaja, u srcu sezone za 60eura. 5. i 10mj 35-45 eura. isplati se. čujem i da su hoteli s 200-500 eura noć puni, tako da ima svakakvih gostiju.. tko oće uštedit, nek nabavi šator i ide u kamp. i to neki koji nije uređen do jaja, jer će ga platit skoro ko i apartman

. sad se sjetio, prije par godina jedna luda obitelj kampirala 7 dana ispred groblja u Vrbniku. ljudi dođu na groblje, majstori otvorili tendu i bigass stol i kampiraju 1o metara od groblja. i s kaznom koju su dobili, ako i jesu, ne sjećam se više, imali su super odmor. ponuda je tu. samo bi dosta njih htjeli apartman po cijeni šatora. i da je prvi ili drugi red do mora i da je tišina u noći i da imaju di izać itd itd