Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 pro 2023 13:18. Sada je: 03 pro 2023 13:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 26 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Turistička sezona, pogled s druge strane
PostPostano: 10 srp 2014 20:08 
Moderator

Povratak na vrh

Naslov: Re: Turistička sezona, pogled s druge strane
PostPostano: 10 srp 2014 20:25 
Moderator

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 08 kol 2016 18:07 
Moderator

Malo nam je skupo ....

Citat:
93 posto dolazaka i više od 82 posto noćenja odnosi se na strane turiste

Postajemo nacija konobara, kuhara i gastarbajtera ... :tose:

Povratak na vrh

PostPostano: 11 kol 2016 15:35 

spavle je napisao:
Malo nam je skupo ....

Citat:
93 posto dolazaka i više od 82 posto noćenja odnosi se na strane turiste

Postajemo nacija konobara, kuhara i gastarbajtera ... :tose:

Ne malo nego previše skupo.

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh

PostPostano: 11 kol 2016 16:00 

najbolje mi je kad se ugostitelji zale da im gosti ne jedu ribu, ovu pravu, skupu, nego przene lignje. Najjeftinije. Ne idem po restoranima skoro nikad tu i tamo po ljeti jer, ko za K, cijela familija s tatine strane lavovi po horoskopu. I uvjek uzmem lijepo lignje, ako ima punjenih na zaru, to obavezno, volim kad stave slaninu i prsut u lignje, ako nema onda przene i pomfri. Ostatak uvjek neku ribetinu. Ja zadovoljan najcesce, oni uvijek razocarani. A uvjek se bira dobar riblji restoran. I onda tokom vecere malo probavamo od ostalih. Na kraju ispada da vrhunski, kao, restoran, ima kuhara koji, navodno friski, brancin i oradu i zubaca, naprave manje ukusnim nego ja doma skusu iz oceanije, koju przim dok ne pocrni.. na tavi za palacinke s malo svinjske masti i elegantno skinem kozu poslije. Rodica, koha je prosla neki tecaj za sommelijera u prehrani pojma nemam kak se to zove, naruci oastu sa skampima i skuzi da su kozice iz konzerve u tada na gladu najbolhem ribljem restiranu u Baski. Cim sam vidio ime restorana, sjetio se price jednog ribara koji se hvali da tamo daje ribu. Smracilo k8 se jer taj ribar je toliko skrt da tad jos nije htio investirat u frizider. Tek prosle god, pljunuo 170kn za 2 piknik frizidera, za koji doma radi led u obicnim frizideru. Da se vratim na temu. Onda im ja dobacim moje iskustvo koje sam opisao i recem im, zasto pobogu bi neko to go*no od ribe placso 400kn, kad ja koji sam antitalent za kuhanje naoravim bolje. Ali ne, njihova je praksa, uzet cim jeftiniju radnu snagu, koja ribu doma radi 3put godisnje i onda se cude. Tako im i treba nisu gosti glupi, a i nije 2006 (. postoje forumi gdje ljudi stave svoja zapazanja i s5a je best buy -svake god na krsju sezone idem vidit malo na forum.hr komentare, i sya je je, nasmijem se dista). godina da svaki gost ima 100eura u dzepu za potrosit na dan. Ekonomska Kriza 2008. Je naucila ljude da kupuju best buy a ne luksuz. A ovi nasi bi da rade 2 mjeseca i time uzdrzavaju se cijelu godinu. To ne govorim za moje mjesto, nego za ovem po otoku krku. badka i krk uglavnom. Tu Kod mene su realnije cijene i vise ih je best buy. S druge strane, zele kvakificirane konobare da im rade za 3- 3 i pol milje kn s neplacenim prekovremenim, kao dibit cete napojnice. Ja tu bas i ne vidim skolovane konobare, ali ih uocim na 100metara, nemozes fulat tu eleganciju nosenja pune tacne i hod. Sve se rjedje vidjaju. Steta. Da skolovani i radisni u svom poslu moraju ic "van". Da bi bili placeni koliko realno, zasluzuju.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 kol 2016 22:37 

buje3000 je napisao:
najbolje mi je kad se ugostitelji zale da im gosti ne jedu ribu, ovu pravu, skupu, nego przene lignje. Najjeftinije. Ne idem po restoranima skoro nikad tu i tamo po ljeti jer, ko za K, cijela familija s tatine strane lavovi po horoskopu. I uvjek uzmem lijepo lignje, ako ima punjenih na zaru, to obavezno, volim kad stave slaninu i prsut u lignje, ako nema onda przene i pomfri. Ostatak uvjek neku ribetinu. Ja zadovoljan najcesce, oni uvijek razocarani. A uvjek se bira dobar riblji restoran. I onda tokom vecere malo probavamo od ostalih. Na kraju ispada da vrhunski, kao, restoran, ima kuhara koji, navodno friski, brancin i oradu i zubaca, naprave manje ukusnim nego ja doma skusu iz oceanije, koju przim dok ne pocrni.. na tavi za palacinke s malo svinjske masti i elegantno skinem kozu poslije. Rodica, koha je prosla neki tecaj za sommelijera u prehrani pojma nemam kak se to zove, naruci oastu sa skampima i skuzi da su kozice iz konzerve u tada na gladu najbolhem ribljem restiranu u Baski. Cim sam vidio ime restorana, sjetio se price jednog ribara koji se hvali da tamo daje ribu. Smracilo k8 se jer taj ribar je toliko skrt da tad jos nije htio investirat u frizider. Tek prosle god, pljunuo 170kn za 2 piknik frizidera, za koji doma radi led u obicnim frizideru. Da se vratim na temu. Onda im ja dobacim moje iskustvo koje sam opisao i recem im, zasto pobogu bi neko to go*no od ribe placso 400kn, kad ja koji sam antitalent za kuhanje naoravim bolje. Ali ne, njihova je praksa, uzet cim jeftiniju radnu snagu, koja ribu doma radi 3put godisnje i onda se cude. Tako im i treba nisu gosti glupi, a i nije 2006 (. postoje forumi gdje ljudi stave svoja zapazanja i s5a je best buy -svake god na krsju sezone idem vidit malo na forum.hr komentare, i sya je je, nasmijem se dista). godina da svaki gost ima 100eura u dzepu za potrosit na dan. Ekonomska Kriza 2008. Je naucila ljude da kupuju best buy a ne luksuz. A ovi nasi bi da rade 2 mjeseca i time uzdrzavaju se cijelu godinu. To ne govorim za moje mjesto, nego za ovem po otoku krku. badka i krk uglavnom. Tu Kod mene su realnije cijene i vise ih je best buy. S druge strane, zele kvakificirane konobare da im rade za 3- 3 i pol milje kn s neplacenim prekovremenim, kao dibit cete napojnice. Ja tu bas i ne vidim skolovane konobare, ali ih uocim na 100metara, nemozes fulat tu eleganciju nosenja pune tacne i hod. Sve se rjedje vidjaju. Steta. Da skolovani i radisni u svom poslu moraju ic "van". Da bi bili placeni koliko realno, zasluzuju.

Tako je to kada imate most pa vam dolaze svakakvi gosti. Za do mene doći treba trajektu 3 ure iz Splita, auto i obitelj vamo i nazad dođe kao barem 5 dana apartmana na kopnu.... odličan filter tko nam dolazi hehe .... i onda plaćaju jastoga 800 kn, a ribu 450 kn i to bez A. :hi:
Kakva kriza, nema slobodnog kreveta, restorani puni kao da je sve mukte, a najvažnije je da su svi sretni i gosti i domaći .... to se zove sinergija u turizmu :rotfl: :rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 16 kol 2016 02:16 

ahahahaha

to je american dream na hrvatski način :rotfl:

kad budem išo na trip po hrvatskoj, pogotovo u dalmaciju, uzet ću si pašteta i mesnih narezaka pun gepek, ko česi u 90tima, nedam vam niš :lol: ajd ajd, kupit ću pinku bijelog kruha na dan, da ne ispadnem Bodul

i sve smokve ću vam pojest dole. onak, iz vrta ubrat. nečijeg

Povratak na vrh

PostPostano: 16 kol 2016 11:32 

neda mi se citati sto ste pisali ali kakvi su to gosti koji traze apartman za 5 osoba, prvi red uz more, da obavezno bude pjescana plaza radi djece, za max 40EUR??? ma da mi treba za operaciju neces dobiti po toj cijeni mamlaze :finger:

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

PostPostano: 16 kol 2016 13:08 

A kad mi čeh dode na vrata u 10 navecer i pita matee apartman za jednu noc. Kazem mu imam (bio je luft 2 noci) i cijena je 200€ pa se cudi zasto? Ma samo se ti cudi nedam ti :)

RDA: anima, rda mini

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 16 kol 2016 13:50 

Lako tak kad imas s cim zaradit za cijelu godinu u tri mjeseca....prosal sam desetak apartmana i nigdje nista nije ulagano sigurno 15-20 godina,izuzev jednog gdje je zena dignula cijenu studio apartmana sa 40 na 50€ jer je sve na novo preuredila,al to su dalje istih 20 kvadrata u kojima nemas nista vise mjesta

Hocu rec,derete cijene da boli glava i jos se zalite....drzite se onog,sto manje radit za sto vise novaca,i to iskoristavate maximalno,jer da sam ja stranac pa sam soma € place nebi gledal za 10€ razlike,al posto sam hrvat gledam i na 5€ i to mi puno....i ja bi tako da imam....

Povratak na vrh

[ 26 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: