Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Hrvatska

[ 41 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: O šatorima i životu u govnu našem
 Post Postano: 19 ožu 2015 18:20 

Vrijedi procitat, od prve do zadnje, ima dosta tog al isplati se

http://www.index.hr/vijesti/clanak/bran ... 08029.aspx

Povratak na vrh 

Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem
 Post Postano: 19 ožu 2015 19:15 

isplati se indeed, citao sam ujutro... nemojte citat komentare, u jednom trenu vam se pocne povracat od retardanata koji hodaju ovom zemljom

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2015 19:17 

Odavno sam presto citat komentare po nasim portalima i drustvenim mrezama :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2015 19:25 

Dentex je napisao:
Odavno sam presto citat komentare po nasim portalima i drustvenim mrezama :)

Ja ne čitam članke samo komentare :D
Edit: ali dobar članak svakako

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2015 19:32 

Rossi je napisao:
nemojte citat komentare, u jednom trenu vam se pocne povracat od retardanata koji hodaju ovom zemljom

Bas zato ih i treba malo procitat da ne zaboravimo s kim zivimo.

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2015 22:26 

Citao i to par puta....u principu se slazem sa vecinom stvari koju je dotici napisao, ali se ne slazem sa nekoliko recenica koje je napisao vezano za svog bolesnog sina koji boluje od progresivnog oblika multiple skleroze, na svu srecu srecu ja imam rilapsno remitirajuci oblik, stoga znam kako mu je.
Uglavnom ne slazem se da je naveo da za sina nemoze ostvarit nikakva prava.... To nije tocno, prosao sam kroz cijelu proceduru zamrsenosti nasih institucija i ostvario sam sva prava koja me idu po toj diagnozi od benificiranog radnog staza pa sve do znaka pristupacnosti, oslobodenje cestarina, procijena invaliditeta.
Stoga ako ima sina koji je u podmakloj fazi bolesti, a gospodin navodi da po skali kojom se odreduje tezina ostecenja iznosi 8 onda je jednostavno nemoguce da nemoze ostvarit nikakva prava, ja sam po toj skali na pragu 4 i sva prava sam ostvaril osim novcane naknade i dodjeljivanja osobnog asistenta to jest njegovatelja.
Clanak bi trebali shvatit osobno jako alarmantno jer na zalost ima jako puno ljuđi koji su na ovakav ili onakav nacin diskriminirani, svaka cast svim braniteljima ali ako neko ubire godinama mirovinu od 5000 pa sve do preko 10000 tisuca kuna dobivenih po razno raznim osnovama treba sutit i kampirat sa obiteljima na zato adekvatnim mjestima.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ožu 2015 10:24 

Medo je napisao:
Citao i to par puta....u principu se slazem sa vecinom stvari koju je dotici napisao, ali se ne slazem sa nekoliko recenica koje je napisao vezano za svog bolesnog sina koji boluje od progresivnog oblika multiple skleroze, na svu srecu srecu ja imam rilapsno remitirajuci oblik, stoga znam kako mu je.
Uglavnom ne slazem se da je naveo da za sina nemoze ostvarit nikakva prava.... To nije tocno, prosao sam kroz cijelu proceduru zamrsenosti nasih institucija i ostvario sam sva prava koja me idu po toj diagnozi od benificiranog radnog staza pa sve do znaka pristupacnosti, oslobodenje cestarina, procijena invaliditeta.
Stoga ako ima sina koji je u podmakloj fazi bolesti, a gospodin navodi da po skali kojom se odreduje tezina ostecenja iznosi 8 onda je jednostavno nemoguce da nemoze ostvarit nikakva prava, ja sam po toj skali na pragu 4 i sva prava sam ostvaril osim novcane naknade i dodjeljivanja osobnog asistenta to jest njegovatelja.
Clanak bi trebali shvatit osobno jako alarmantno jer na zalost ima jako puno ljuđi koji su na ovakav ili onakav nacin diskriminirani, svaka cast svim braniteljima ali ako neko ubire godinama mirovinu od 5000 pa sve do preko 10000 tisuca kuna dobivenih po razno raznim osnovama treba sutit i kampirat sa obiteljima na zato adekvatnim mjestima.

slazem se s tobom, znam kak ti je i znas da sam upoznao brdo ekipe sa MS-om u toplicama. nazalost, neki, nemaju ili im nedaju povlastice, ne zato sto nemaju veze, nego zive u retrdiranim zupanijama... naslusao sam se toga u varazdinskim...
a ovo sto covjek govori stoji na mjestu, jer recimo MS (znas i sam) je cudljiva bolest koja moze doc do neke faze i stagnirat ili se pogorsavat iz dana u dan. individualna bolest, kak bi ja to nazvao... a ovi imaju gotovo invalidsko stanje, koje se nece dalje mijenjat na gore i potrazuju place i pi... materine a vec imaju saborske place...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 ožu 2015 00:28 

Neka ljudi štrajkaju, ovaj sto im je iznajmio šator ne treba godinu dana raditi hahahaha. Svaka čast braniteljima slažem se s njima u svemu osim motivu štrajka. Trebali bi se prvo boriti za radna mjesta i protiv pljacke i monopolista a onda ce i za mirovine biti novaca.

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 ožu 2015 12:02 

te hoštaplere iz savske treba vodenim topovima rastjerat, ali ih prije toga legitimirat i poslat prekršajne prijave.

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 ožu 2015 12:10 

mateo je napisao:
Neka ljudi štrajkaju, ovaj sto im je iznajmio šator ne treba godinu dana raditi hahahaha. Svaka čast braniteljima slažem se s njima u svemu osim motivu štrajka. Trebali bi se prvo boriti za radna mjesta i protiv pljacke i monopolista a onda ce i za mirovine biti novaca.

Jesi procito clanak uopce? Mozda se slazes sa braniteljima al ovi u satoru po meni nisu ni blizu tom, jer neko ko si je u kaficu pijan propuco nogu nije branitelj nego budala

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

[ 41 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » Ostalo » Hrvatska

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club