| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: za popi....zditi Postano: 16 vel 2014 13:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Čitam netu i gledam statistike i pronašao sam još jedan "biser" .... od kada "imamo rvacku" poljoprivredna proizvodnja je otišla u krasan ku...rac,,, prije smo proizvodili hrane za 80% svojih potreba, a sada za 40% ..... Ostatak, normalno, UVOZIMO 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: za popi....zditi Postano: 16 vel 2014 13:10 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
 to je zato kaj puno više jedemo nego prije pa nemremo zadovoljiti naše potrebe ( vaš ministar poljoprivrede  )
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: za popi....zditi Postano: 16 vel 2014 13:18 |
|
|
|
Naravno da je tako.....pa svi znamo da je koncern Agrokor preuzeo slavonska dobra.....a na uvozu nekolicina tajkuna obrce veliku lovu sa malo ulaganja.....dok bi se u slavoniju trebalo uložit.....ne gleda se na duge staze nego samo na kratke relacije......
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: za popi....zditi Postano: 16 vel 2014 14:17 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Medo je napisao: Naravno da je tako.....pa svi znamo da je koncern Agrokor preuzeo slavonska dobra.....a na uvozu nekolicina tajkuna obrce veliku lovu sa malo ulaganja.....dok bi se u slavoniju trebalo uložit.....ne gleda se na duge staze nego samo na kratke relacije...... Eh, itekako se gleda na duge staze. Negdje 1990 godine dinastija Rothshild koja posjeduje Bank of England (otprilike kao da netko posjeduje Hrvatsku Narodnu Banku ... sto ce se u buducnosti i zbiti) pocela je sumanuto kupovati njemacke marke. Na GB trzistu je nestalo funte i firme jedna za drugom su propadale. Kompletan raspad se dogodio u svega par mjeseci. Tada je dinastija Rothshild pokupovala sve te firme za otprilike 1% bivse vrijednosti. I onda se GB ekonomija pocela naglo razvijati. Ova pricica je maksimalno skracena ali srz je onog sto ce se dogoditi sa Slavonijom. Kad sve propadne kupit ce to za sitnu kintu i pokrenuti proizvodnju pod svojim uvjetima. Dinastija Rothshild posjeduje 80% svega sto u Hrvatskoj vrijedi, a Agrokor je mali dio od toga sto odavno ima. Osim veceg dijela poljoprivrede u njihovim rukama jos nisu hrvatski autoputevi, sume i voda. I samo promatrajte sto ce se uskoro dogadjati. Hrvatske auto ceste su gotova stvar. Dinastija Rothshild je dala kredit za njih, njihove firme su izgradile ceste a sad ce im i sve doci u ruke. Tako se to radi. A mi se glodjimo oko Markicke, srba, hercegovaca, dalmatinaca, zagrepcana, pedera i lezbi ...
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: Re: za popi....zditi Postano: 16 vel 2014 14:37 |
|
|
Kinta je napisao: Medo je napisao: Naravno da je tako.....pa svi znamo da je koncern Agrokor preuzeo slavonska dobra.....a na uvozu nekolicina tajkuna obrce veliku lovu sa malo ulaganja.....dok bi se u slavoniju trebalo uložit.....ne gleda se na duge staze nego samo na kratke relacije...... Eh, itekako se gleda na duge staze. Negdje 1990 godine dinastija Rothshild koja posjeduje Bank of England (otprilike kao da netko posjeduje Hrvatsku Narodnu Banku ... sto ce se u buducnosti i zbiti) pocela je sumanuto kupovati njemacke marke. Na GB trzistu je nestalo funte i firme jedna za drugom su propadale. Kompletan raspad se dogodio u svega par mjeseci. Tada je dinastija Rothshild pokupovala sve te firme za otprilike 1% bivse vrijednosti. I onda se GB ekonomija pocela naglo razvijati. Ova pricica je maksimalno skracena ali srz je onog sto ce se dogoditi sa Slavonijom. Kad sve propadne kupit ce to za sitnu kintu i pokrenuti proizvodnju pod svojim uvjetima. Dinastija Rothshild posjeduje 80% svega sto u Hrvatskoj vrijedi, a Agrokor je mali dio od toga sto odavno ima. Osim veceg dijela poljoprivrede u njihovim rukama jos nisu hrvatski autoputevi, sume i voda. I samo promatrajte sto ce se uskoro dogadjati. Hrvatske auto ceste su gotova stvar. Dinastija Rothshild je dala kredit za njih, njihove firme su izgradile ceste a sad ce im i sve doci u ruke. Tako se to radi. A mi se glodjimo oko Markicke, srba, hercegovaca, dalmatinaca, zagrepcana, pedera i lezbi ... Upravo tako. "Kratko i jebitačno" A tek za koji mjesec kad bude SP u Brazilu. . . ni dvojezične table više neće biti bitne. A novi ZOR prolazi i ovako,to je ovcama izgleda nebitno.
_________________ NI DIOS NI AMO
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: za popi....zditi Postano: 16 vel 2014 14:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Rothschild iluminati 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: za popi....zditi Postano: 16 vel 2014 15:22 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Bogami Guzda, otkad si na pari, opametio si se :-) Nažalost, u pravu si 100%... Jučer u Kauflandu, nisam imao fotić, ali nisam znao da li plakati ili se smijati - kupus, uvoz iz Kine - 7.5 kn glavica, domaći 2.5 kn glavica... kako da ja znam koji je koji kad stoje u istoj gajbi???? Jedino što se nadam da će im uskoro Švabo opet u inspekciju, pa da ga ja priupitam par stvari. A vidio sam kako poludi na domaće menadžere kad stigne - trule banane ne budu na akciji nego u kanti za smeće... itd... Vikao sam na ženu kad je uzela još jedan plac kojeg sad obrađujemo ali kako vrijeme prolazi, sve mi je draže da je to napravila... kad ova moja trojica uđu u pubertet, trebat će to nahraniti 
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: za popi....zditi Postano: 16 vel 2014 16:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: Re: za popi....zditi Postano: 16 vel 2014 16:35 |
|
|
|
cijeli svijet je sada U nama . . .
_________________ NI DIOS NI AMO
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: za popi....zditi Postano: 16 vel 2014 18:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Čovjek je još prije 4 godine rekao što će sve desiti, riječnik mu je malo teži i treba se koncentrirati da bi ga se razumjelo ali je u pravu:
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |