Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Hrvatska

[ 1 post ] 
Autor Poruka
 Naslov: Incident na biračkom mjestu
 Post Postano: 15 tra 2013 22:29 

slika

SLAVONSKI BROD – Na nikad mirnijim izborima do sada, ipak, dogodio se jedan veliki incident. Na biračkom mjestu mjesne zajednice Plavo Polje jutros oko pola 10 ušao je zombij Stjepan Radić koji je odmah po ulasku počeo praviti galamu i ometati biračko povjerenstvo u snu, piše Službeni vijesnik Brodsko-posavske županije čaplja.net

"Ušao je oko pola 10 na glasačko mjesto urlajući: 'Gospodo! Još nije prekasno! Ne srljajte kao guske u maglu! Hrvatski seljak je u ratu postao potpun čovjek! Nećemo više nikome robovati, nećemo više nikome služiti, robovati! Ne srljate kao guske u maglu!' Kolegica i ja smo ga jedva svladali, dali mu malo kravljeg mozga da ga zavaramo i onda sam mu ja objasnio da je gotovo i da je hrvatski narod odlučio na referendumu da ulazi u Europsku Uniju. Objasnio sam mu da su ovi izbori folklora radi, da se 12 Hrvata spasi i ugrabi plaću od 8 tisuća eura. Također sam mu objasnio da hrvatski seljak više ne postoji. Bio je shrvan. Vikao je: 'Puniša što me ubi mladog, ode mi narod na stratište!'” – rekao je reporteru Pijane Čaplje predsjednik biračkog povjerenstva mjesne zajednice Plavo Polje.

Lovački odred zombija PU brodsko-posavske uhitio je zombija Stjepana Radića i protiv njega je podignuta optužba za remećenje javnog reda i mira, remećenja biračkog povjerenstva u snu i ilegalno vraćanje u život. Na ostalim biračkim mjestima izbori prolaze nezapaženo od strane građanstva, a jedino veću izlaznost na izbore bilježi biračko mjesto sv. Lovro kroz kojeg je od otvaranja birališta do 10 sati izašlo 25.2% birača-pokojnika.

Povratak na vrh 

[ 1 post ] 

Početna » Ostalo » Hrvatska

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club