|
.
Sada je: 03 svi 2026 19:55. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 19:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Tom Highway
|
Naslov: Postano: 18 ruj 2015 00:25 |
|
|
|
Da, to je zajednička poveznica, samo sto okolnosti nisu ni blizu iste
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Postano: 18 ruj 2015 00:29 |
|
|
Tom Highway je napisao: Da, to je zajednička poveznica, samo sto okolnosti nisu ni blizu iste Pokusavam ti reci da mi objasnis. Posto tvrdis nesto ,vjerujem da se dobro sjecas i da si barem nesto od toga prezivio ? Slobodno...
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 18 ruj 2015 00:40 |
|
|
po meni.... pripremite "mehanizaciju".... nebu dobro.... je, ima zena i djece... ali bome ima i 80% isusa kaj budu se infiltrirali po hrvatskaj.... u zagrebu najvise.... nemojte se cudit ko pura dreku kad bude negdje kabum.... pa bute pitali do je svetlo zgasil.... nema stajanja u hrvatskoj.... direkt od granice do granice.... kakvo mrtvo smjestanje u hrvatskoj... kakva isusova drzavljanstva i azili.... pa di zivite.... kaj vam nije bilo dosta onaj "hvalospjev" os ISIL-a kak ce pokorit balkan.... majstori kaj dolaze su bolje jeli cijeli zivot i duze se borili nego Hrvati.... jos jednom... nebu dobro... ja ak vidim kojeg kod sebe u okolici.... aluminij u ruke i hitim ga prek u dezelu pa nek ide dalje... bmk... kolko god neko mislio da "okrutno i bezdusno" pisem... nama se s ovim HEBENO LOSE PISE...  a ak mi neko proba uc u kucu, koju ne zakljucavam.... s koje god strane jastuka mi doso, nece se dobro provest...
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 18 ruj 2015 08:09 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Ne trebaju ti za terorizam teroristi iz Sirije, imas ih po komsiluku koliko hoces a vjerovatno i u HR koji vec imaju drzavljanstvo. Sad citam malo o tim EU zakonima, pisu da HR kao clanica EU ne smije propustati izbjeglice u druge clanice EU, mora ih registrovati i obezbjediti smjestaj, hranu i sve sto covjek treba, znaci nema tu ja bi ovako ja bi onako, EU ima fond za pomoc u takvim situacijama i to je to, kad udju vasi su. U slucaju da se izbjeglica izjasni da nece da bude u HR moze se deportovati u maticnu drzavu ili eventualno vratiti u zemlju iz koje je usao u HR ako ta drzava pristane na to E sad ostale clanice EU mogu reci mi cemo od vasih 20 000 uzeti 5000 a ne moraju, uglavnom pare ce da stignu a sad dal ce se s njima obezbjediti Sirijcima ugodan boravak u HR ili ce te pare neko ukrasti pa ce oni biti gladni i praviti sranje to ce se vidjeti
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 18 ruj 2015 09:36 |
|
|
Ti teroristi kojih se vi bojite, su redom državljani USA, UK-a, Izraela, pa si ti misli dal se oni gegaju sa jadnim ljudima i pješače ili sjedne na privatni let dodje, obavi svoje i ode u hollywood ispred zelenog platna i glumi nekog teroristu sa govornim sposobnostima iznad naših političara, što se engleskog tiče... A nije mi jasno odakle ta pičkavost, koga se vi bojite ljudi koji i da vam uzmu socijalnu pomoć, i da uzmu te potpore, pa nisu oni jebeno krivi što nam je država prčija, već vi, 25 godina birate i sad u jednum danu su ovi ljudi krivi za sve, već svi vidimo budućnost, biti će ih puna hrvatska, a nije li kao puna hrvatska bosanaca, i sličnih manjina, što njima ne serete, što žive na našoj grbači, dok nebudete realni i ravnoprani sa "kritiziranjem" ispadate smješni, jer mi je isti kurac dal je neko sirijsko ime ili milan bandić  tak isti kurac, a kad bi trebao birati, rađe bi prihvatio ove ljude koje ne znam, nego ove lopove koje znam, a redom svi iz bosne, sorry ako vas ima ovdje takvih, ali takav dojam su vaši ostavili...
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 18 ruj 2015 09:43 |
|
|
|
Jel nije Bandic iz Hercegovine?
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Postano: 18 ruj 2015 09:47 |
|
|
veljo_81 je napisao: Jel nije Bandic iz Hercegovine?
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk Bosna i hercegovina se zove država, meni je to isti rac, to kaj se oni ne mogu dogovoriti ko je kaj, njihov problem. Edit: a miki je purger hrvatina kad smo već kod toga 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 18 ruj 2015 10:03 |
|
|
|
Svugdje je to tako, dosljaci se drze zajedno i guraju jedan drugog a domaci se drze principa nek komsiji crkne krava i onda bude rezultat takav kakav je Kod mene u selu su sve funkcije pokupile izbjeglice iz 95 i ne moze se tu vise nista, prvo im se pomoglo jbg, ne mozes ih ostaviti da krepaju, dobili poslove, kucna mjesta i materijal, sve za dz, onda prodali imanja u HR i postali bogati i sad im se ne moze nista, mozes samo da gledas i da zavidis
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Postano: 18 ruj 2015 10:14 |
|
|
veljo_81 je napisao: Svugdje je to tako, dosljaci se drze zajedno i guraju jedan drugog a domaci se drze principa nek komsiji crkne krava i onda bude rezultat takav kakav je Kod mene u selu su sve funkcije pokupile izbjeglice iz 95 i ne moze se tu vise nista, prvo im se pomoglo jbg, ne mozes ih ostaviti da krepaju, dobili poslove, kucna mjesta i materijal, sve za dz, onda prodali imanja u HR i postali bogati i sad im se ne moze nista, mozes samo da gledas i da zavidis
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk E točno tako, moš se jebat, zato ne vidim čemu kukanje oko izbjeglica, kad se sere neka se sere po svemu, a ne samo po njima. A toliko smo jadni da ćemo se prije skupiti na trgu za prosvjed protiv izbjeglica, a za prosjved protiv ovog sranja od države itd itd. se nebi skupili nikad.....
|
|
 |
|
 |
|
sterop
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 18 ruj 2015 11:10 |
|
|
damirdjg je napisao: Sto ti nije jasno ? Rat kod nas ,rat kod njih i ljudi se sklanjaju od rata. Je ali ja tu najmanje vidim staraca i djece sve vojno sposobni mudani žene im ostale ratovat oni zgiljali loša priča barem kod mene ne prolazi da nebi bilo kao ono u njemačkoj kad je ušao bacio djete pitaj boga čije je bilo i koje vjere...
_________________ [url="http://electronic-cigarettestarterkit.com/signature-banners/"]  [/url]
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 svi 2026 19:55. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 19:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |