Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Hrvatska

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Pocet ce nam i zrak naplacivati . . .
 Post Postano: 10 svi 2014 23:03 

ja bi mu reko......pa šta si lud ja sam Medo odprdi iz moje šume..... :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 svi 2014 23:20 

:rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 svi 2014 23:22 
Moderator

Možda će biti godišnji pokaz ili karneti za šetnje.
Ma nataknem ih sve na neku stvar.

Htjeli smo svoju državu, sad je imamo, doduše malo je više njihova nego naša.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 svi 2014 23:23 

Da bar nešto naprave s tim novcima ... nego kad krenu recimo požari ljeti vidi se da zadnjih 30g ni jedna šuma nije pročišćena, da su usjeci neodržavani itd, zato se i uspijevaju tako proširiti...
Nije problem ni platiti za korištenje da sve to skupa nisam već platio i ja i moj poslodavac kroz razne namete i poreze kojim nam svaki mjesec izvlače iz džepa.
Očekuje se vjerojatno još obavezno plaćanje kod svakog ulaska u more, hodanje po cesti ili pločniku, poskupljenje graha i sl namirnica zbog ekološkog poreza na stakleničke plinove, a ostali su još i biciklisti, romobilaši, skejteri i roleri koji još ne plaćaju nikakve registracije i cestarine ... i tu bi se dalo ponešto napraviti, mogli bi i kojih 5% na cijenu cipela za deranje pločnika, ima tu još mjesta za koju kunu izbiti...
I tako se svatko može sjetiti naplaćivati što bilo kad pofali para, a sakriju se iza "Hrvatske šume su odlučile naplaćivati". Nisu hrvatske šume nego neki prdonja ili više njih u Hrvatskim šumama, i nema nigdje tko je to odlučio točno, u potpisu je predsjednik i jedan član uprave, a da ih se ide osobno stisnuti preko medija ispalo bi da oni to nikad nisu ni vidjeli niti znaju što su potpisali, po običaju. Neće se ni znati kasnije transparentno na što je taj novac otišao.
Problem je u našoj slavnoj demokraciji što ni ne postoji način ako se skupi dovoljno građana pravnim putem da se takvi ljudi maknu zbog svojih odluka i odluke povuku, ako to nije na volju građana.
Šta će dalje biti?
Da citiram iz jednog drugog članka: "Cilj Uprave Hrvatskih šuma je da se smanji obim poslova, te da poslove s državom preuzmu privatnici."
Dakle prvo nabij naplačivanje svega što možeš, zatim to daj nekome koji će se "brinuti" o šumi po povoljnim uvjetima i dalje naplaćivati, a ti rajo sjedi doma ako imaš gdje i na čemu...

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 svi 2014 00:10 

Dalmat je napisao:
Da bar nešto naprave s tim novcima ... nego kad krenu recimo požari ljeti vidi se da zadnjih 30g ni jedna šuma nije pročišćena, da su usjeci neodržavani itd, zato se i uspijevaju tako proširiti...
Nije problem ni platiti za korištenje da sve to skupa nisam već platio i ja i moj poslodavac kroz razne namete i poreze kojim nam svaki mjesec izvlače iz džepa.
Očekuje se vjerojatno još obavezno plaćanje kod svakog ulaska u more, hodanje po cesti ili pločniku, poskupljenje graha i sl namirnica zbog ekološkog poreza na stakleničke plinove, a ostali su još i biciklisti, romobilaši, skejteri i roleri koji još ne plaćaju nikakve registracije i cestarine ... i tu bi se dalo ponešto napraviti, mogli bi i kojih 5% na cijenu cipela za deranje pločnika, ima tu još mjesta za koju kunu izbiti...
I tako se svatko može sjetiti naplaćivati što bilo kad pofali para, a sakriju se iza "Hrvatske šume su odlučile naplaćivati". Nisu hrvatske šume nego neki prdonja ili više njih u Hrvatskim šumama, i nema nigdje tko je to odlučio točno, u potpisu je predsjednik i jedan član uprave, a da ih se ide osobno stisnuti preko medija ispalo bi da oni to nikad nisu ni vidjeli niti znaju što su potpisali, po običaju. Neće se ni znati kasnije transparentno na što je taj novac otišao.
Problem je u našoj slavnoj demokraciji što ni ne postoji način ako se skupi dovoljno građana pravnim putem da se takvi ljudi maknu zbog svojih odluka i odluke povuku, ako to nije na volju građana.
Šta će dalje biti?
Da citiram iz jednog drugog članka: "Cilj Uprave Hrvatskih šuma je da se smanji obim poslova, te da poslove s državom preuzmu privatnici."
Dakle prvo nabij naplačivanje svega što možeš, zatim to daj nekome koji će se "brinuti" o šumi po povoljnim uvjetima i dalje naplaćivati, a ti rajo sjedi doma ako imaš gdje i na čemu...

:dobar:

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 svi 2014 09:01 

Medo je napisao:
ja bi mu reko......pa šta si lud ja sam Medo odprdi iz moje šume..... :rotfl:

:rotfl:
:plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 svi 2014 09:37 

Čitam,nevjerujem očima,čitam opet pa opet nevjerujem,čitam još jednom i dalje nevjerujem očima,pitam se da li moram kod okuliste ili je stvarno istina,pa wtf???????Iz dana u dan mi se sve više gadi sve ovo,sutra da ostanem bez posla ni največi lanci me nemogu zustavit da tu ostanem ne dolazi u obzir,mogu razumijet da se uvode raznorazni nameti i porezi na gluposti ali ne mogu razumijet otkud da to ljudi plačaju kad je minimalac 3 tisuče i kusur kuna koji večina ni ne dobiva.Došlo je vrijeme da si više nemogu financirat nerad pa ajmo po nedužnima.Kupit ču si bocu kisika za svaki slučaj ako počnu i to naplačivat nek se nađe

Povratak na vrh 

Naslov: Pocet ce nam i zrak naplacivati . . .
 Post Postano: 11 svi 2014 14:56 

Vikend akcija u K-plus šumi: besplatno sranje, toalet papir 19,99 kn

NI DIOS NI AMO

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 svi 2014 16:55 

Kad bu Deutsch shuma bu 10 ojra...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 svi 2014 17:20 

slika

Povratak na vrh 

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Ostalo » Hrvatska

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: