Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Hrvatska

[ 90 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Ivica Todorić
 Post Postano: 12 ožu 2012 18:54 

Kinta je napisao:
Give me freedom or give me death.

Kinta pa ti si stvarno posenilio. Pa upravo sada imaš slobodu, a nisi ni svjestan. Slobodu tržišta, slobodu govora, slobodu kretanja, slobodu izbora.... Pa kako se ti u toj silnoj slobodi osjećaš zarobljeno? :cop: :belj: :belj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2012 19:14 
Administrator

Imam slobodu govora al kaj mi to znaci kad me zena i deca ne slusaju.

A slobodu kretanja imam jer jos uvijek imam 100 Kn u djepu.
Al nebum jos dugo jer cim Drazenko sazna za ovih 100 Kn ...
:rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2012 19:20 
Moderator

He, 100 kuna čuvaj, a ja nemam ni slobodu govora (to nema veze s politikom), jedino se mogu kretati, ak me žena pusti van, što je rijetkost.
Mogu samo lutati bespućima net-a, dok mi i to ne uskrate.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2012 19:28 
Administrator

:joj:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 ožu 2012 00:42 

Kinta je napisao:
Corto_1973 je napisao:
Što se tiče građanskih aktivista i raznoraznih udruga koje većinom dobivaju poprilične dotacije od države tu se apsolutno slažem.

E ja se ne slazem ! :finger:

Da velim i odma zasto. Zato jer sam generacija djece cvijeca slika vodite ljubav a ne rat :nem: i jos odgajan u socijalizmu da budem koristan drustvu i borim se protiv nepravde. :uzi:

Corto i Phil vi ste ionako izgubljena generacija.

A najnovijoj generaciji mladih je stalo samo do love, zabave i jebacine.

I to je ono sto mi smeta. Ima da se borim do zadnje kapi krvi a ko hoce nek stavi vrat na noz ko janje na klanje.
Give me freedom or give me death.
slika

To Kinta!!!
Napokon da i ja Guzdu razljutim!!!
Toooooooooooo!!! :hug:

Jap... velika istina je da je "opće dobro" umrlo tokom 90-tih...

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 ožu 2012 14:54 
Administrator

Kome treba sedma mobilna mreža?

Konzum je pokrenuo novi brend na domaćem mobilnom tržištu - tarifu MultiPlus mobile prepaid. Za korisnike nijedna cijena nije uvjetovana iznosom bona kojim se nadoplaćuje korisnički račun

Nakon šest mobilnih mreža kod tri poznata mobilna operatera, na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu ovih se dana pojavio i dugonajavljivani prvi virtualni mobilni operater s predbrojem 0979. Konzum je pokrenuo novi brend na domaćem mobilnom tržištu - tarifu MultiPlus mobile prepaid. No, pitanje je kome treba nova, sedma mobilna mreža, pa makar bila virtualna?

Projekt MultiPlus mobile nastao je kroz suradnju HT-a, koji pruža podršku putem svoje infrastrukture u mobilnoj mreži, s MultiPlusCardom koji je odgovoran za marketing i distribuciju. MultiPlus mobile s predbrojem 0979 svojim korisnicima donosi jednu tarifu s jedinstvenom cijenom poziva od 29 lipa unutar mreže, bez obzira na njegovo trajanje i jednu od najpovoljnijih cijena razgovora prema drugim mrežama od 43 lipe po minuti. Za MultiPlus mobile korisnike nijedna cijena nije uvjetovana iznosom bona kojim se nadoplaćuje korisnički račun. Dodatna je prednost mogućnost sakupljanja bodova MultiPlusCardom, na što su potrošači već navikli uporabom kartice u prodavaonicama i trgovačkim centrima.

Osnivač ističe kako je na tragu brojnih uspješnih primjera suradnje vodećih europskih maloprodajnih lanaca i telekomunikacijskih operatera, kao što su to napravili Tesco i O2 u Engleskoj, te Aldi i E Plus u Njemačkoj. Primjerice, Mercator u Sloveniji, Coop i Tesco imaju vlastite virtualne operatere. U Sloveniji postoje čak tri virtualna mobilna operatera, a Tušmobile u vlasništvu najbogatijeg Slovenca, Mirka Tuša, drži čak 20 posto tamošnjeg tržišta.

Inače, Hrvatska je još prije nekoliko godina trebala dobiti prvog virtualnog mobilnog operator pod nazivom Telcro. Ipak, iako je imao podršku više investitora-anđela i dva američka investicijska fonda, projekt nikad nije zaživio. Najave su bile optimistične, prije svega u pogledu pune liberalizacije domaćeg mobilnog tržišta, kojim je do pojave Tele2, vladao duopol HT-a i Vipneta.

Drugim riječima, tarife mobilnih operatera, a onda i cijene za korisnike nalikovale su kao jaje jajetu. Međutim, tvrtki Tele2 trebalo je više od pet godina da stekne pola milijuna korisnika i da napokon počne poslovati bez gubitaka. Za razliku od klasičnih mobilnih operatora, kojima treba najmanje pola milijuna korisnika, virtualnom operateru za uspješno poslovanje dovoljno je njih nekoliko desetaka tisuća. To je stoga što virtualni ima drukčiji poslovni model. Povoljnijom uslugom cilja na određenu skupinu, a kako ima male troškove, može ostvariti znatnu profitabilnost, koju u recesiji više nije tako lako dosegnuti. Za njih nije najvažnija penetracija mobilne telefonije, koja u Hrvatskoj iznosi 142 posto. No, to je statistika koja 'broji' prodane SIM-kartice. Virtualni operateri obično se pojavljuju kad se broj onih koji stvarno nemaju mobitel smanji na 20 posto, ali to varira od države do države.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 ožu 2012 20:04 
Administrator

BTW. sedma mreza?
T mobile, VIP, TELE2, paradajz, bonbon ...
Jedna fali da ga ...

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 ožu 2012 02:12 

Kinta je napisao:
BTW. sedma mreza?
T mobile, VIP, TELE2, paradajz, bonbon ...
Jedna fali da ga ...

Kako fali? BH net, Ero net.... ima ovdje kod mene svakakvih netova, a za neke sumnjam da su vanzemaljski signali :hmm: :hmm:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 ožu 2012 14:21 

A što velite na jeftinije gorivo kod Todorića, iako je u suradnji s INA-om otvorio crpku? Navodno planira oko 100 crpki pored svojih prodajnih centara. Šteta samo što je odustao od drogerija (točnije, tu je mafija malo jača - veledrogerije, pa nije mogao dobiti dozvolu za prodaju antibiotika na kile) te je projekt navodno na čekanju. Onda bi znali gdje kupiti VG i PG...

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 ožu 2012 18:50 

100 crpki * cca 8 radnih mjesta= 800 novozaposlenih + jeftinije gorivo (navodno)= majku mu njegovu :belj:

Povratak na vrh 

[ 90 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sljedeća

Početna » Ostalo » Hrvatska

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club