|
.
Sada je: 03 svi 2026 20:02. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 20:02. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 17 ruj 2015 20:24 |
|
|
|
Zao mi je ljudi al da je po meni dizala bi se ograda...kao da mi nemamo dovoljno svojih sranja jos tudja pod svoj krov...ovo sto oni rade smo vec osjetili mi u proslosti i nicem rodilo nije..nek lagano odjebu jer vec vidim uskoro kako ce imat povlastice jer su manjina,posto u nasoj ponosnoj drzavi svi imaju veca prava od hrvata,sto se kosi sa svakom logikom...ne krivim njih (manjinu,izgbjeglice i slicno) vec krivim drzavu...jer manjina prva stoji u redu kad se dijeli badave,a to pravo im je dala drzava...i ako dopustimo ovima da udju oni ce i ostati,garant 50% njih,i oni ce dobit krov nad glavomi od strane nase lijepe nase,i sigurno ce im bit bolje nego odakle su dosli
Suma sumarum,nosite svoje govno negdje drugdje,mi imamo dovoljno svog...i smrdi jako!
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 17 ruj 2015 20:36 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Vulja, jes ti na drzavnim jaslama?
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
trek
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 17 ruj 2015 20:39 |
|
|
|
Necu puno o ovoj temi jer je nemoguce sve reci u par crta i puno je sira nego sto sad izgleda, sto ce nazalost tek vrijeme pokazati kao i uvjek. Medutim, bez obzira u kojoj se situaciji covjek nalazio domacinovu kucu u koju si dosao ili u ovom slucaju zemlju pa makar i privremenu treba postivati.
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 17 ruj 2015 20:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
U nasšoj državi, treba poštivan naše zakone. Treba im pružit maksimalnu pomoć. Ja osobno bi im svima dao državljanstvo i putovnice.. Hrvate na granici nemoze niko zaustavit, mi smo u EU.
Hvala dovidjenja.. One koji zele ostat, pomoc im da se smjeste, dat im drzavne zemlje u lici, dalmatinskoj zagori, slavoniji, i nek obradjuju.. Ako neznaju, naucit ce.
I to je to.
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 17 ruj 2015 21:10 |
|
|
sasha19_81 je napisao: U nasšoj državi, treba poštivan naše zakone. Treba im pružit maksimalnu pomoć. Ja osobno bi im svima dao državljanstvo i putovnice.. Hrvate na granici nemoze niko zaustavit, mi smo u EU.
Hvala dovidjenja.. One koji zele ostat, pomoc im da se smjeste, dat im drzavne zemlje u lici, dalmatinskoj zagori, slavoniji, i nek obradjuju.. Ako neznaju, naucit ce.
I to je to. Haha, zajeb pravi  metnuli bi cijeloj EU u jednom potezu 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 17 ruj 2015 21:26 |
|
|
veljo_81 je napisao: Vulja, jes ti na drzavnim jaslama?
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
Nisam...i kaj sad?
Neznam ja di vi zivite,al ovdje kod mene cigan ima struju vodu,rasvjetu,sve na teret drzav... cigan nemora platit legalizaciju a hrvat mora...njih je desetero u autu a mene policajac jebe jer mi ne radi dobro osvjetljenje tablice...srbin ima vecu socijalnu pomoc od hrvata i dobije novi stan,i onda jos pljuje po drzavi koja mu je dala ocito bolje uvjete za zivot...srbin dobije placen dopust oba Bozica a ja samo jedan...o pokusaju ubacivanja cirilice necu ni pricat
Takva je moja drzava,i sad ako jos ovi dodju i oni ce se uhljebit isto kao i svi drugi,i to iz razloga sto ce im to nasa drzava omogucit...
Ako se netko nasao uvrijedjen fucka mi se,imam guzicu dakle imam i svoje misljenje
|
 |
|
sterop
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 17 ruj 2015 21:38 |
|
|
|
Evo čitam Grci slučajno u dubokima našli oružje koje je namjenjeno izbjeglicama..
_________________ [url="http://electronic-cigarettestarterkit.com/signature-banners/"]  [/url]
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: "Izbjeglice" Postano: 17 ruj 2015 21:56 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
vulja je napisao: veljo_81 je napisao: Vulja, jes ti na drzavnim jaslama?
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk Nisam...i kaj sad? Neznam ja di vi zivite,al ovdje kod mene cigan ima struju vodu,rasvjetu,sve na teret drzav... cigan nemora platit legalizaciju a hrvat mora...njih je desetero u autu a mene policajac jebe jer mi ne radi dobro osvjetljenje tablice...srbin ima vecu socijalnu pomoc od hrvata i dobije novi stan,i onda jos pljuje po drzavi koja mu je dala ocito bolje uvjete za zivot...srbin dobije placen dopust oba Bozica a ja samo jedan...o pokusaju ubacivanja cirilice necu ni pricat Takva je moja drzava,i sad ako jos ovi dodju i oni ce se uhljebit isto kao i svi drugi,i to iz razloga sto ce im to nasa drzava omogucit... Ako se netko nasao uvrijedjen fucka mi se,imam guzicu dakle imam i svoje misljenje Lose profiliram, mislio sam da jesi, obicno ko je na drzavnim jaslama uvijek ima teoriju da treba nesto drzava da mu da i da on treba da odlucuje kome sta treba. Ne daje se nista nikom sto nije doneseno nekim zakonom, ako ti se ne svidja doneseni zakon na izborima glasas protiv partije koja ga je donijela Ne kontam kako poslije svega i u ovoj bijedi nekom dodje da se razmislja ko ima kakva prava, prava ima onaj ko ima pare, taj je mama i tata i Bog, al kad ide buna na to onda ti partija proda pricu kako ce neko nesto da ti otme i onda se zakacis na to, i ti uvijek gladan a oni uvijek siti i djeca na lijepom kokainu u Becu Odosmo od teme, sto se tice tih izbjeglica meni dosta slika onog djeteta na plazi, mali terorista i kradljivac prava jel? Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 17 ruj 2015 22:21 |
|
|
|
Pa i pricam o drzavi kao najvecem problemu...u nasem slucaju.
|
 |
|
tom
|
Naslov: Re: "Izbjeglice" Postano: 17 ruj 2015 22:37 |
|
|
|
Dobrovoljni vatrogasci pozvani na velesajam u ispomoc.
|
 |
Sada je: 03 svi 2026 20:02. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 20:02. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |