|
.
Sada je: 03 svi 2026 18:53. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 18:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 21 ožu 2015 13:22 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Nije to samo ovaj clanak. Vjerojatno svi poznamo jako puno branitelja...... u familiji, u susjedstvu..... prijatelji poznanici...... Sigurno i na ovom forumu ima branitelja... Eto od tih svih koje poznam, ne znam mi jednog koji podrzava ovo kaj se dogada u savskoj! Invalidi domovinskog rata su zbrinuti stanbeno i financijski do kraja zivota i duze (njihova djeca) Zasluzili su, stvarno jesu, ali su i dobili. Ovo kaj traze "satorasi" je van svake pameti. Pogotovo zato kaj je medu njima vise glumaca nego ratnika. 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
solar
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 21 ožu 2015 13:50 |
|
|
ma kakvi uopće kur**vi branitelji? tko je invalid, invalid je..stambeno je zbrinut, financijska pomoc je dovoljno visoka, dobije auto koji bi nakon 7 godina MORAO vratiti i gotovo. ali sa ovim spikama šta će bit našim obiteljima kada nas nebude mi idu na jetru. pa sta sad, ti si invalid i vise nitko nikad ti nemora raditi? uostalom, ako im je to briga nek pokrepaju svi... sta ce samnom bit kad moji umru? nista, zivot ide dalje. al ne muzemo svi drzavnu sisu nego svi radimo. dapače i tata je kad se skinuo iz vojske nastavio raditi u firmi u kojoj je radio prije rata. i nije platio da bi dobio ptsp. a kao velika većina, mogao je. jednako tako niti sad ne paradira u uniformi i viče "gdje si ti bio devedesprve?" jer mora raditi i platiti porez u ovoj sugavoj drzavi da bi kojekakvi padavičari mogli tražiti još i još i još. svoj današnji rant ću završiti prigodnom fotografijom.  pametnom dosta hvala i do slušanja
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 21 ožu 2015 16:44 |
|
|
Slazem se s tvojim postom, ali napisat solar je napisao: ma kakvi uopće kur**vi branitelji? je maloumno,! Se smije znat kolko imas godina? Jel znas kaj se dogadalo od '90 pa na dalje u zemlji u kojoj sad imas zivot? Kakav - takav al ga imas! Jel znas da satorasi ne predstavljaju sve branitelje lepe nase, mozda 5%? Jel znas da si sa ovom recenicom probio srce ljudi koji su mislili da se bore za hrvatsku i za hrvatski narod? Jesi pogledo koji dokumentarac o domovinskom ratu, nebitno jel 'rvacki ili od BBCa, CNCa, il od nezavisnih produkcija na youtube? BRANITELJI SU LJUDI KOJIMA TREBA SKINUT KAPU I POKLONIT SE DO PODA !!! Satorasi/satordije/satotasici su glumci a ne branitelji!
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 21 ožu 2015 16:53 |
|
|
Jebiga stari mi je dobio ptsp od zraka, a ne od rata..u kojemu je branio nas....pa se stoga naziva branitelj.... I dosao je kao invalid iz rata, % ne znam nije mi to ni bitno, i mogao je ići u mirovinu već, ali nije, radi eto i kaže mi da su ovo neki likovi koje nitko zapravo ne zna, i da su si na placu kupili uniforme. Sad dal je to istina ne znam, moguće jer tako i onako samo cugaju tamo i smetaju ljudima da prolaze  to je sve što oni zapravo rade.
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 21 ožu 2015 18:20 |
|
|
|
Cijela je situacija kurvinjski ispolizitirana i samo ide na štetu Braniteljima. I ja sam iz 91ve i još sam u aktivnoj službi.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 21 ožu 2015 19:36 |
|
|
|
Nisi iz devedesprve ak nisi u satoru
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 21 ožu 2015 20:00 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Među ovima što traže dodatna prava i povlastice, najmanje je onih, ako ih uopće ima, koji su stvarno sudjelovali u ratu na istinski prvoj liniji bojišnice, išli u izviđanja, imali zadatke u malim jedinicama da idu iza neprijateljskih leđa te potiho smiču određene ljude itd itd. Takvi su danas uglavnom završili kao kronični alkoholičari koji su se vratili radnim mjestima sa kojih su otišli da bi branili zemlju. Znam podosta takvih, rodni kraj mi je bio pod okupacijom cijelo vrijeme rata i gotovo svi koji su mogli, dobrovoljno su se prijavili u rat i bili potrpani među specijalne jedinice. Od svih njih imamo 2 čovjeka koji su ostali u službi i otišli u vojne mirovine na osnovu vojnog staža i benificija. Ostali su se poskidali iz službe par mjeseci nakon što je Banovina oslobođena, obećavana su im brda i doline, a na kraju su dobili šipak. I tako se sad moje rodno selo pretvorilo u selo gdje imamo par staraca, nekolicinu normalnih i pun kufer kroničnih alkoholičara koji piju da zaborave, i koji mrze prisjećati se i pričati o ratu uopće. Ova šaka šljama što se potuca po šatorima na savskoj je doslovno ekipa prijeratnih klošara i mangupa koji su se sami izranjavali da dobiju povlastice, i takve bi trebalo pozatvarati na goli otok da ručnom obradom kamena otpate dug državi za lijekove, doktore i sve ostale stvari koje su dobili besplatno od države. Iste te države koja u međuvremenu financira takve zbog glasova, prodaje sve što se prodati može i onu šaku jada koja se trudi raditi da pošteno preživi- lešinari brutalno visokim porezima i troškovima života.
|
 |
|
solar
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 21 ožu 2015 20:25 |
|
|
flux je napisao: Slazem se s tvojim postom, ali napisat solar je napisao: ma kakvi uopće kur**vi branitelji? je maloumno,! Se smije znat kolko imas godina? Jel znas kaj se dogadalo od '90 pa na dalje u zemlji u kojoj sad imas zivot? Kakav - takav al ga imas! Jel znas da satorasi ne predstavljaju sve branitelje lepe nase, mozda 5%? Jel znas da si sa ovom recenicom probio srce ljudi koji su mislili da se bore za hrvatsku i za hrvatski narod? Jesi pogledo koji dokumentarac o domovinskom ratu, nebitno jel 'rvacki ili od BBCa, CNCa, il od nezavisnih produkcija na youtube? BRANITELJI SU LJUDI KOJIMA TREBA SKINUT KAPU I POKLONIT SE DO PODA !!! Satorasi/satordije/satotasici su glumci a ne branitelji! hvala na nadasve toplim riječima. kako neću koristiti tvoj način razgovora, nadam se da ces uspjet shvatit sta zelim reci. ako ne, zao mi je. moje godine nisu tajna, imam nepunih 28 godina. dakle rođen sam u srpnju 1987.godine. kompletan rat sam proveo u Slavonskom Brodu, Mostarska 78, tako da sam sa ratom upoznat iz, moze se reci prve ruke. sjecam se svakog tatinog povratka sa ratista (ja bih vikao pucaj na srbe, a on bi ispalio par metaka u zrak), sjecam se svakog njegovog odlaska na front i dugih zagrljaja, kako njega i mene, tako i njega i mame. sjecam se kad je 3/4 ulice doslovno izbrisano raketama zrak/zemlja, kad sam bio kod bake i dide na plavom polju pa je krmača pala, niti 50m od zgrade... dali se i ja, kao tada četverogodišnje dijete, kvalificiram za ptsp? vjerujem da da. dapače, svatko tko je prozivio rat komotno moze traziti ptsp. stvar je u tome da ljudi ocekuju da im se sad zanose jaja u krivinama samo zato sto su negdje ratovali. nebitno na kojoj crti, odnosno kako daleko od nje. a to tak ne ide. tko je tamo isao da bi mogao nesto traziti, nije niti trebao ici. filmove o ratu ne gledam, nemam interesa. jesam par komada probao pogledati ali nemogu. prokuha u meni pa moram ic nesto fizicki raditi. al volim pogledat npr. bombardiranje beograda od strane nato-a. cut kuknjavu srba i njihov plač. vidjet ih kako vade leševe iz srušenih zgrada. a sad da objasnim zasto sam napisao kur**vih branitelja...zato sto branitelj danas ne postoji. postoji veteran. da bi se netko kvalificirao kao branitelj sukob bi trebao biti u tijeku. ako sam tebi slučajno "probio srce", kako si to lijepo rekao, ovom izjavom, ispricavam ti se. a Tvoja izjava o životu u Hrvatskoj: "Kakav - takav al ga imas!" je rasprava za neku drugu temu, ali kako je bolje politiku imati van foruma, necu niti počinjat.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 21 ožu 2015 20:35 |
|
|
solar je napisao: a sad da objasnim zasto sam napisao kur**vih branitelja...zato sto branitelj danas ne postoji. postoji veteran. da bi se netko kvalificirao kao branitelj sukob bi trebao biti u tijeku. S ovim se moram slozit, u pravu si. Jebga ta rijec se ukorijenila u svakodnevni govor tak da ju uzimamo zdravo za gotovo. Krivo sam te shvatio, krivo si me shvatio. sorry.... NHF!
|
|
 |
|
 |
|
solar
|
Naslov: Re: O šatorima i životu u govnu našem Postano: 21 ožu 2015 20:41 |
|
|
flux je napisao: solar je napisao: a sad da objasnim zasto sam napisao kur**vih branitelja...zato sto branitelj danas ne postoji. postoji veteran. da bi se netko kvalificirao kao branitelj sukob bi trebao biti u tijeku. S ovim se moram slozit, u pravu si. Jebga ta rijec se ukorijenila u svakodnevni govor tak da ju uzimamo zdravo za gotovo. Krivo sam te shvatio, krivo si me shvatio. sorry.... NHF! vidiš kak se sve rijesi na brzinu. zivio!
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 svi 2026 18:53. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 18:53. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |