|
.
Sada je: 22 sij 2026 22:04. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 22:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 22 tra 2015 20:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 26 tra 2015 11:44 |
|
|
Citat: DEZINFORMACIJE I KVAZISTRUČNJACI Ljudi koji odbijaju cijepiti djecu ugrožavaju zdravlje svima Pa zašto se samo svi brinu, ako ste se cijepljeni i vi i vaša djeca, onda su oni 100% zaštićeni kao i vi i nema razloga za brigu, a ako se bojite da ćete se zaraziti sa nečime, pa cijepite se još koji put. Boli vas briga za druge, bitno je da ste vi sigurni, a ako ste vi sigurno nećete se zaraziti, pa time ni ne trebate forsirate druge da se cijepe, jer to nije vaš problem, ili to nije tako ? 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 26 tra 2015 12:19 |
|
|
|
nije takoo. opet pokusavas okrenuti vodu na svoj mlin
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 26 tra 2015 12:28 |
|
|
Takav sam dojam stekao, reci mi ti ako znaš kakva je situacija ? Ja vidim samo ove virtualne epidemije ospica itd. A ako su svi cijepljeni, nema problema, ako netko nije, zar ne ? Ispravi me ako griješim, jer inače gdje je poanta cijepljenja kao prevencije? A super je napredovala medicina kad se bojimo 150 ljudi oboljelih od ospica 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 19 srp 2015 20:40 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
nexus-6
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 22 srp 2015 01:44 |
|
|
|
Samo izjava citirana ispod naslova dovojno govori o mentalnom statusu navedene matere. Ne znas da li prica o djetetu ili svom novom fuksija dildacu sa cirkonima na jajima. I jos joj pase uz torbicu. I onda, povrh svega, ta ista dobije medijski prostor za lupetanje idotarija nevidjenih razmjera. Naravno, upakirano u nezaobilaznu i dozlaboga iritantnu patetiku dometa bliskoistocne sapunjare. Jer ona si je malo surfala po netu, a pise i na fejsu.
Smijesno, tuzno i jezovito u isto vrijeme. Smajli koji povraca.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 22 srp 2015 13:36 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
nexus-6 je napisao: Samo izjava citirana ispod naslova dovojno govori o mentalnom statusu navedene matere. Ne znas da li prica o djetetu ili svom novom fuksija dildacu sa cirkonima na jajima. I jos joj pase uz torbicu. I onda, povrh svega, ta ista dobije medijski prostor za lupetanje idotarija nevidjenih razmjera. Naravno, upakirano u nezaobilaznu i dozlaboga iritantnu patetiku dometa bliskoistocne sapunjare. Jer ona si je malo surfala po netu, a pise i na fejsu.
Smijesno, tuzno i jezovito u isto vrijeme. Smajli koji povraca. Citat mjeseca!!! Bravo Nexus!!!
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
nexus-6
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 23 srp 2015 00:20 |
|
|
tnx Corto Momentalno se iznerviram na ovakav polusvijet. A ne bih trebao... Eventualno nic dignut malo i pici dalje. 
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 23 srp 2015 08:22 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Ja ću pitati samo jedno: Zašto, ukoliko roditelji traže na predočenje, isti nemogu dobiti sastav cjepiva koji se ubrizgava u dijete, pa čak i odraslu osobu. Nisam naletio na jedan slučaj (uključujući i vlastiti) da je dijete nakon cjepljenja više ni neznam protiv koje bolesti, naglo promjenilo ponašanje. Imam djevojčicu od 2.5 godine, prije cjepljenja je počela nabadati poneke riječi, tipa tata, mama, baba itd itd. Drugi dan nakon cijepljenja dijete je zašutilo. Prije neki mjesec je ponovo počela brbljati, ali ništa povezano. Nema još uvijek ni tata, ni mama, niti ništa smisleno. Od cijepljenja je prošlo gotovo godinu dana. Kompletno ponašanje djeteta se promjenilo od cjepljenja, povukla se, postala pomalo nezainteresirana za bilo šta osim onoga čime se trenutno bavi, ponekad se javi kad ju zovemo, ali uglavnom ne šljivi ni mene ni suprugu ni pol posto.
Poznanici se isto dogodilo, samo ona je imala love pa je dala dijete na sve moguće i nemoguće pretrage, na kraju i na magnetnu rezonancu. Na jednom od tih pregleda, neznam sad kojem točno, pronašli su da joj sin ima 100% veću količinu aluminija u mozgu od normalne. Mali je skoro 3 godine i tek prije nekih mjesec dana se počeo vraćati u normalu i komunicirati sa ostalima,ne govori ali barem gestikulira, do tada je uglavnom bio totalno u svom filmu. I to se počeo pomalo vraćati jer je frendica platila privatnu odgajateljicu koja je ujedno i dječji pedagog ili psiholog, nemogu se sad sjetit točno, ali znam da nije obična cura.
Proizvođači cjepiva su priznali da stavljaju aluminij u svoja cjepiva, bio je čak i članak o tome, ne jedan nego više njih. Tvrdili su da je aluminij apsolutno neškodljiv za zdravlje, da se stavlja zbog nekakve veze sa ostalim tvarima u cjepivu, ali da ga organizam sam po sebi odmah izbacuje bez štetnih posljedica. Pa eto, nek mi netko objasni, odakle djetetu, i to ne jednom nego masi njih, ta promjena u ponašanju nakon cjepljenja, i odakle im tolika koncentracija aluminija u mozgu.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cijepljenje djece Postano: 23 srp 2015 08:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
nexus-6 je napisao: tnx Corto Momentalno se iznerviram na ovakav polusvijet. A ne bih trebao... Eventualno nic dignut malo i pici dalje. Shvatili smo da si iznerviran ali kada bi manje paznje obratio na vrijedjanje a vise na kontraargumente onda bi jos netko osim Corta prihvatio tvoj post za citat mjeseca. Ovako ...sorry 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 22:04. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 22:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 7 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |