rootsandculture je napisao:
Ispravak netočnog navoda.
1. Nisam vidio nikakvo istraživanje koje prikazuje što je u cjepivu.
Google je cudo.... Probaj

Citat:
2. Nisam čuo niti jednog znanstvenika doktora kako god želiš koji je odvojio dan dva da napiše koju o tome, niti sam vidio ambalažu cijepiva, niti znam tko je proizvođač itd.
i tu ti google moze pomoc.
kaj se tice deklaracije cijepiva..... za svako cijepljenje djeteta u knjizici dobijes naljepnicu sa bocice cijepiva na kojoj pisu glavne informacije, ako te zanima detaljnije mozes saznat bez problema

Citat:
3. Ne mora se ništa.
naravno da ne mora, al neke stvari bi trebalo.... prvenstveno radi sebe, ili u ovom slucaju radi svoje djece.
Citat:
4. HRT nije znanstvena ustanova
od kud si sad njih iscupo?
Citat:
Plus, zašto te cijepe protiv bjesnoće tek kada ju dobiješ ?
zato kaj protiv bjesnoce (za sad) ne postoji preventivno cijepivo, isto ko npr. za tetanus. Pa eto ak ti se ikad ne daj boze dogodi da te ugrize pas lutalica za kojeg ne mozes znat jel bjesan, ili ak se slucajno ozljedis na komad hrdavog zeljeza koje je bilo u septickoj jami..... odbij cijepivo zato kaj ti je doktor reko da se moras cijepit i zato kaj ce ti s tim cijepivom ubrizgat t-virus pa ces postat zombi.
Citat:
A tvojom logikom, pa nemaš razloga se cijepiti protiv ičega samo zato kaj misliš da ćeš se razboliti tj. rekli su ti da ćeš se razboliti,no nisi bolestan, ni ne znaš hoćeš li biti ? Bolje spriječiti nego liječiti je samo izreka....
Aj mi onda objasni kak su nestale bolesti kao npr. zausnjaci, ospice, rubeola, djecija paraliza.....?
evo dokaz kuda vodi odbijanje cijepiva je nedavna pojava ospica nakon par desetljeca.
Roditelji koji nisu cijepili djecu su svjesno ugrozili njihovo zdravlje, a kaj je jos gorje ugrozili su zdravlje tude djece koja ne smiju primit cijepivo kao npr. djeca s leukemijom. Njima su cak ugrozili zivot jer im imunoloski sustav ne funkcionira.
Pa ti objasni roditelju cije je dijete s leukemijom umrlo od ospica zakaj ga je tvoje dijete zarazilo.