| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Šećer i njegov utjecaj na ljudski organizam Postano: 27 srp 2015 18:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Dr. Robert Lustig made his case in front of bunch of lawyers
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Šećer i njegov utjecaj na ljudski organizam Postano: 27 srp 2015 19:11 |
|
|
pustite secer, primite se hmelja 
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Šećer i njegov utjecaj na ljudski organizam Postano: 27 srp 2015 19:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
etanol i fruktoza imaju jednako loš utjecaj na ljudski organizam od dijabetesa i ciroze jetre do srčanog udara  P. S. šećer je 50 % fruktoza !
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Šećer i njegov utjecaj na ljudski organizam Postano: 27 srp 2015 20:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Šećer i njegov utjecaj na ljudski organizam Postano: 07 lip 2016 13:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: Šećer i njegov utjecaj na ljudski organizam Postano: 07 lip 2016 15:29 |
|
|
|
Ja ne znam za druge ali ja bez šećera ne funkcioniram, nakon jela obavezno ali baš obavezno moram pojesti nešto slatko. Ako ne pojedem imam osjećaj kao da ne mogu probaviti hranu, očito sam ovisnik o šećeru.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Šećer i njegov utjecaj na ljudski organizam Postano: 07 lip 2016 16:19 |
|
|
vojehr je napisao: Ja ne znam za druge ali ja bez šećera ne funkcioniram, nakon jela obavezno ali baš obavezno moram pojesti nešto slatko. Ako ne pojedem imam osjećaj kao da ne mogu probaviti hranu, očito sam ovisnik o šećeru. probaj se narančom zavarat pa vidi, meni 2 naranče rješe problem želje za slatkim
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Šećer i njegov utjecaj na ljudski organizam Postano: 07 lip 2016 17:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vojehr je napisao: Ja ne znam za druge ali ja bez šećera ne funkcioniram, nakon jela obavezno ali baš obavezno moram pojesti nešto slatko. Ako ne pojedem imam osjećaj kao da ne mogu probaviti hranu, očito sam ovisnik o šećeru.  Takav sam i ja bio. Ako slucajno nije bilo slatkog onda su platile dodatne dvije snite kruha. Probaj naci svoju zamjenu za ugljikohidrate nakon jela. Meni je dobro pomogao francuski sistem - sir. Jetra ima svoje prioritete u radu. Prvi je alkohol koji shvaca kao otrov, drugi je secer, a tek onda mast ako uopce dodje na red.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Šećer i njegov utjecaj na ljudski organizam Postano: 07 lip 2016 17:30 |
|
|
|
Ja pojedem slatko samo je ako je nesto sto volim, tocno odredeni sladoled ili kolac. Cokoladice i kekse samo onako u prolazu. Ionako u dosta kupovne hrane, kruhu itd. vec ima secera.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Šećer i njegov utjecaj na ljudski organizam Postano: 08 lip 2016 12:24 |
|
|
|
Svi spominju kruh i šećer a zna li tko koliko ga ide u kruh i zasto uopce ide u kruh? Jer ovak to zvuci ko da netko namjerno stavlja šećer u kruh bez razloga...
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |