| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Alternativa naočalama? Postano: 09 lis 2011 23:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Nisam probal s njima vozit auto ili motor, ali cini mi se da bi tesko islo jer naocale ipak dosta smanje povrsinu pogleda. Ali za gledanje na blizu sam bil odusevljen. Veli da za voznju nisu. Na eBayu ih ima ko govana i tesko je izabrat. Ali postoje forumi za to. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Alternativa naočalama? Postano: 09 lis 2011 23:51 |
|
|
|
Frenk, dva su osnovna razloga. Cudno izgledas s njima na nosu i s tim naocalama ne vidis kao sa dioptrijskim. Cijelo vrijeme vidis da gledas korz rupice.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Alternativa naočalama? Postano: 09 lis 2011 23:57 |
|
|
Lis je napisao: Frenk, dva su osnovna razloga. Cudno izgledas s njima na nosu i s tim naocalama ne vidis kao sa dioptrijskim. Cijelo vrijeme vidis da gledas korz rupice. Izgled me ne tangira,iovako sam lijep,možda su one za one koji imaju nešto što nije ugodno za vidit,pa snjima to prikrivaju,da je to nešto što valja znali bi...i nebi ovdje nagađali...
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Alternativa naočalama? Postano: 10 lis 2011 00:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ja narucio jedne pa nek vidimo kako ce to biti. Ako valja super ak ne valja ne kosta puno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Alternativa naočalama? Postano: 20 lis 2011 16:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Stigle suuuuu ocaleeeeee  Prvi dojam - nevjerojatno da s rupicastim naocalama mogu pisati ove retke. I cak procitati sto pisem. I ispravljati tipfelere. Jako sam zadovoljan za sada. Negativno - problem je treca dimenzija, osjecam da mozak radi sto na sat pokusavajuci se prilagoditi novoj situaciji. Maloprije sam pokusao nadripati atty ... aha ... fulao ko Rukavina gol. Ipak su to ocale za vjezbu ocnih misica i upravo mi izlazi 15 minuta preporucenih za prvi dan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Alternativa naočalama? Postano: 20 lis 2011 16:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Kinta je napisao: :kina: Stigle suuuuu ocaleeeeee  Prvi dojam - nevjerojatno da s rupicastim naocalama mogu pisati ove retke. I cak procitati sto pisem. I ispravljati tipfelere. Jako sam zadovoljan za sada. Negativno - problem je treca dimenzija, osjecam da mozak radi sto na sat pokusavajuci se prilagoditi novoj situaciji. Maloprije sam pokusao nadripati atty ... aha ... fulao ko Rukavina gol. Ipak su to ocale za vjezbu ocnih misica i upravo mi izlazi 15 minuta preporucenih za prvi dan. Spij si nekaj, buš bolje videl.Možda i dva puta, oliti uduplo. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Alternativa naočalama? Postano: 20 lis 2011 16:20 |
|
|
Lis je napisao: Nisam probal s njima vozit auto ili motor, ali cini mi se da bi tesko islo jer naocale ipak dosta smanje povrsinu pogleda. Ali za gledanje na blizu sam bil odusevljen. Ima biljna apoteka u jakusevcu koja je drzala te naocale i kostale su nekih 140 kn. Nebi bilo lose se raspitat po takvim mjestima. Mozda jos neko to ima pa bi se moglo isprobat prije kupovine. Ako neko nadje, neka javi ovdje na forum. I ja sam zainteresiran. gledao ih u apoteci pored kuce,skocim da vidim dali ih jos ima pa javim nemaju ih i nije sigurna dali ce ih opet imati ali kako kaze mogle bi se naruciti, kostale su 350/400 KN
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Alternativa naočalama? Postano: 20 lis 2011 21:02 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Alternativa naočalama? Postano: 20 lis 2011 21:47 |
|
|
|
Kinta, koliko su kostale?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Alternativa naočalama? Postano: 20 lis 2011 22:07 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Kinta, koliko su kostale? 2-3$
|
|
 |
|
 |