Baza umaka je Carolina reaper, tekstura je gusta, sa komadicima slatke paprike, recimo kao dip za tortilla chips (moze se komotno grabit sa zlicom ali nije gusto ko ajvar). Ljutina, a sad, necu lagat i bit skroman, ali brutalno je ljuto

Naravno, bez konzervansa, i kojekakvih aditiva, sve domace uzgojeno i ne spricano...
Pase uz bilo sta, ako volite ljuto, od graha do rostilja.....
Cijena, cista sitnica, 200ml teglica 70 kuna.... sad da ne pitate zakaj, odgovorit cu... Zato kaj me to kosta dosta novaca, od same narudbe sjemena, do 5 mjeseci, 24 sata potrosaca od 500W, zemlje, presadivanja, brige, berbe, plina, kuhanja, da ne nabrajam u detalje... kosta me i novaca i 9 mjeseci truda oko svega, tako da mislim da je cijena postena, kad se uzme u obzir da nesto takvo, niti slicno okusu, mirisu a kamoli kvaliteti, u ducanu kosta 50 kuna...
kroz par dana je u ponudi i koncentrat rijetki, ljuci od ovoga, u bocicama od 10ml
Cijena bocice ce biti 10 kuna za 10 ml...
sto se tice preuzimanja, Zagreb, osobno preuzimanje Sv. Klara ili Hrv. Leskovac (ili po dogovoru), a ostatak Hrvatske + postarina. Posto su teglice od 200ml, i relativno su teske, predlozite slanje, nisam nikad tak nekaj slao...
Narudbe primam iskljucivo ovdje, u temi ako se admini slazu, a ko posalje PP procitat cu i tamo...
Uplate se vrse na tekuci racun i nakon toga se salje kuda treba, za Zagreb, solarno placanje

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID