Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 27 ožu 2025 09:13. Sada je: 27 ožu 2025 09:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 79 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: G-Tank by ooSTURMoo
PostPostano: 10 srp 2011 09:49 

Vjerovatno su neki od vas pročitali novost na ECF-u o ovom novom proizvodu,
volio bih ekipu koja je koristila ili koristi A2 ili Genesis atty-e da malo prodiskutira o ovome pošto ja nemam iskustva ni s jednim. Kao neiskusan u tome mogu reći da je to prilika da probam oboje ali također da je cjena od oko 550kn malo previše za trenutne Hrvatske uvjete.

Dali vrijedi tih novaca i koliko može biti dobro, to će reći iskusniji vaperi, pa evo, tema za raspravu ;)

Pluća su sada ko' u male bebe...

Povratak na vrh

Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo
PostPostano: 10 srp 2011 10:21 
Administrator

G-Tank, A2, Genesis i razni klonovi dijele isti nacin rada. A taj nacin rada kao da je zamislio mali Ivica koji nema pojma o elektricnim cigaretama a jos manje o tehnici i fizici. I s pravom spada u ˝A je to˝ serijal.

Osim sto prdi, puca i sprica u nos ima ozbiljne tehnicke nedostatke koji mogu ugroziti zdravlje korisnika.

Kome je bliska automobilska tehnika i nacin rada rasplinjaca uocit ce slicnost s atomizerom elektricne cigarete. Kako smjesa benzina i zraka dolazi u cilindar, tako i smjesa liquida i zraka dolazi na grijac atomizera. I to je osnova za pravilan rad motora i elektricne cigarete.
Staviti liquid na grijac pa dodavati zrak je glupost. Bolje bi bilo sa sobom nositi rajnglicu liquida i resho pa inhalirati. Kontrole omjera smjese liquid/zrak nema i on se konstantno mijenja. Temperatura moze doseci opasno visoke vrijednosti. Grijaca zica se uzima bez reda i pravila i bez razmisljanja da postoje i one koje u svom sastavu imaju kemijskih elemenata koji mogu ozbiljno ugroziti zdravlje. Isti slucaj je i sa spagicama unutar grijaca. Dalje, klasican atomizer ima keramicku zdjelicu oko grijaca. Keramika ne prima temperaturu nego ju odbija ... i to bas prema grijacu. Kod ovih govana toga nema nego se tempratura rasprsuje svuda okolo, nakon cega se neizvuceni liquid kondenzira pa nanovo isparuje stvarajuci stetne sastojke.
Ima tu jos hrpa gluposti o kojima mi se jednostavno gadi pisati. Zakljucak je samo jedan: izbjeci po svaku cijenu. I ne padati na slatkorijecivost prodavaoca i njegovih ljubavnika. Oni zele prodati i jebe im se sto ce biti dalje.

:minus:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 srp 2011 11:18 

Kinta, donekle se slažem.

Neki dan je bila rasprava na Vapor Trails TV o tome kako se prodavači ne mogu osigurat od "liability" - od štete ako ih neko tuži.
Naime, e-cigareta nije zdravstveno ispitana ni zakonski regulirana.

Ja sam uzeo Maxxov A2 klon za ego bateriju, i nikako ne mogu podesit setup, malo pare kako god okreneš: sa 3,4,5,6 namotaja kantala od 0,20.
A radim prema TomoSB tutorialu.

Ostajem na Ego-T LR tipa A.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 srp 2011 11:29 
Administrator

Ego-T po meni bi bio ono sto je nekad bila stock e-cigareta. Znaci prva elektricna cigareta u zivotu parioca ali ce i dalje zadovoljiti recimo 60-70% ljudi. Jedan po svemu korektan proizvod.

Oni ostali koji traze nesto vise uzet ce RN4075 na 5V. Ali pravih 5V a ne tamo neke nebuloze.

I tu je kraj price.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 srp 2011 12:33 

To sam htjeo čuti :plus: Hvala ekipa!

Povratak na vrh

PostPostano: 10 srp 2011 12:47 

Ja sam vrlo zadovoljan i s pocovim klonom i frenkovim AF-om.
Pare i okusa ko u priči. :blje:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 srp 2011 13:38 
Administrator

Nek si ti nama samo sretan.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 srp 2011 14:09 

Klon,klon,klon, pa onda jos malo kloniranja. Bas me zanima hoce li osvanut dan kad ce napisat... evo ljudi, ovo je proizvod moje pameti.
Ne tako davno, najozbiljnije sam razmisljal da pocnem izradjivat Black Pearl klon i prodavat za nekih 200 / 300 kn. Tek toliko da vidi kakav je osjecaj kad neko bez imalo srama kopira i prodaje necije ideje.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 srp 2011 14:29 

Lis je napisao:
Klon,klon,klon, pa onda jos malo kloniranja. Bas me zanima hoce li osvanut dan kad ce napisat... evo ljudi, ovo je proizvod moje pameti.
Ne tako davno, najozbiljnije sam razmisljal da pocnem izradjivat Black Pearl klon i prodavat za nekih 200 / 300 kn. Tek toliko da vidi kakav je osjecaj kad neko bez imalo srama kopira i prodaje necije ideje.

Hmm, nije uopće problem, osim, kako da se dočepamo nacrta? :mrgreen:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 srp 2011 14:41 

msismano je napisao:

Hmm, nije uopće problem, osim, kako da se dočepamo nacrta? :mrgreen:

Meni netreba.
A tebi? .... pa jednostavno. Kupis jedan komad, izmjeris i kraj price. Klonova koliko ti srce želi. :)

Povratak na vrh

[ 79 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: