čemu skvonkat kad možeš imat tank, natočiš ga i pariš.....jel tako?
skvonkeri su glomazni (naspram 18650 mod+atty), uglavnom mehanički, čemu da se mučim vadit bočicu i punit kad je puno lakše natočit tank i parim...jel tako?
službeno priznajem da sam bio potpuno u krivu.....ili možda ne
neznam otkud sam uopće došao na ideju da zaplovim u skvonkanje, vjerojatno cinjenicom da mi je svaki tank kad tada procurio, ili kod tankanja, ili kod samog korištenja
i nakon desetak minuta guglanja sam odmah odlučio da izbor pada na VandyVape Pulse v2 mod
pala odluka i idem po njega da se počastim za rodjendan, nema vremena čekanja da dodje izvana, sjel u autu i pravac zg, svom srećom ga nadjem u samo jednom ducanu na lageru, samo jedan komad, rezerviral dan prije preko telefona i uzimam (svaka čast žemski koja radi u wizardlabu koja mi ga stavila na stranu iako se ne znamo)
nisam htio bilokaj,a opet išao sam da ne bacim previše novaca i u nadi da je relativno ok, regulated mod, single battery, i kao šlag na tortu sistem punjenja kroz čep, bez potrebe vadjenja bočice, ono što mi se zapravo najviše gadilo kod skvokanja
odabir rda je bio jako lagan zapravo....ali....ništa od toga što sam htio nije bilo dostupno kod nas u RH.....da bi stvar bila bolje, skoro pa nijedan od 4 rda koji sam htio je jedva bio dobavljiv igdje u eu (svagdje sve out of stock ili samo u rainbow boji
)
NE KUPUJEM mod ako nemam nešto našerfit gore i točka! jedva našao BRSRK mini rda za prvu ruku dok ne nadjem nešto bolje
došao doma, složio coil, natočio i parim......to je bilo pred dva tjedna i od tada nisam pustio mod iz ruke praktički....jednom zamijenio coil jer ovo što je doslo s rda ipak premali otpor za mene i grije se previše
ono što je, vjerujem, svima nama najbitnije od svega jest jednostavnom i idiot proof sistem (naravno, mora davat dobar vape isto
), ne želim imat zajebancije s nečim, hoću da kad nešto jednom složim da radi kak se spada i da uživam u tome, a ne gubim vrijeme na štelanja i popravljanja
upravo to sam ja NAPOKON postigao sa skvokanjem, ili da budem precizniji, sa ovim modom i ovim malim rda ....izbor rda je vrlo bitan naravno, i upravo mi je na putu brsrkr v2 rda i kad dodje ću napraviti usporedbu sa ovom jedinicom i napisat ovdje par riječi
od svega što sam vidio i pobao (nisam do sada imao priliku aktivno koristiti squonk modove), ovaj mod je točno ono što mene zadovoljava po pitanju funkcionalnosti...gumbi savšenstvo, chip radi ok, ionako parim oko 15w mtl, bočica ima odličan pritisak/osjećaj, prima i 18650/20700/21700 baterije tako da nisam morao u dodatan trošak nabavke baterija odmah (al naravno da sam naručio 21700 naknadno
) , točenje je izvedeno vrhunski i inovativno, ne curi, isprobao sam obje bočice koje dolaze u setu.....TOČI, PALI, PARI!
ono što sam žrtvovao prelaskom na ovaj combo je samo izgled, uvijek sam volio da sve to izgleda lijepo i slick, da si pašu mod i atty.....a sada parim na ružnom govnu...i malo me to boli...
...al napokon zbilja uživam u parenju kao nikada do sada
stvar je u tome da me ne zanimaju drugi skvonkeri, jer kad god vidim neki drugi squonk mod i pogledam rivju, ako ga uzmem imam osjećaj da ću samo nazadovat....tako da gledam da uzmem još jedan isti ovaj mod
al ovaj put izvana,u drugoj boji... jer mogu čekat ... nema veze ... budem paril na ovome i užival dok dođe... nema žurbe...