Nisam se nimalo zbunio. Činjenica je da punjive baterije imaju određen broj ciklusa punjenja iliti životni ciklus prije no što ih se zbrine i da kapacitet istih na bilo kojem uređaju, bio to vape, daljinski, mobitel ili bilo kaj drugo, s vremenom pada. Neke su jednostavno dud ili rewrap i imaju slab kapacitet od početka. Meni baterija od 3000mAh izdrži pola dana na 70W i prođem kroz 10ml na M25. Ako ćemo o MTL-u, potrošim sigurno 4-5 punjenja od 2ml na dan, a baterija mi traje sigurno dva dana. Mora da imam neke super ultra baterije onda.

Mooch (najpouzdaniji ispitivač baterija) procjenjuje LG HG2 na 3000mAh, kak je i navedeno i u tvorničkom opisu baterija.
"Ovisi i kakav mod koristiš, ak je chip i mod sranje, zna trošit 30% brže bateriju od nekom kvalitetnijeg" - s tim se slažem u potpunosti.
Ja sam jednom mijenjao o-ring na eXvape eXpromizer V4 MTL RTA-u jer sam dosta koristio citrusnu tekućinu, a citrusi nagrizaju plastične i gumene dijelove. Zato ponekad dolazi do leak-a, jer se ošteti ili o-ring ili plastično "staklo".
I ne, nema mjesta panici. Samo ti pokušavam pomoć i dat prijedlog kak bi čim prije i lakše našao i riješio problem. To je sve.