Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 09 lis 2024 09:06. Sada je: 09 lis 2024 09:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Innokin kroma-r
PostPostano: 15 stu 2020 18:08 

Napravi pauzu tu i tam, buje. :)

Ak ti baterija od 3000mAh ne drži 15-20W MTL cijeli dan znači da nije dobra tj. da joj kapacitet ne valja više. Ja bi ju, iskreno, zamjenio novom. :conf:

Povratak na vrh

PostPostano: 16 stu 2020 16:33 

Moki je napisao:
Napravi pauzu tu i tam, buje. :)

Ak ti baterija od 3000mAh ne drži 15-20W MTL cijeli dan znači da nije dobra tj. da joj kapacitet ne valja više. Ja bi ju, iskreno, zamjenio novom. :conf:

Jucer sa brunhildom imao 250 puffova na 13-15 W baterija se spustila ispod pola...ocito je kapacitet u banani...kupit cu sljedeci put nove dvije,a ove dvije cu imat za na posal da ih punim prek autopunjaca po potrebi..zato su i bile na akciji po 40kn..
Zena ima innokin coolfire z50 baterija joj 2-3 dana drzi a slabija,jos ja velim da joj traje tak dugo kad ne vapa cesto i kratki puffovi..

Povratak na vrh

PostPostano: 16 stu 2020 19:01 

Swede o kojoj bateriji je riječ? Pusti njegove priče o trajanju baterije. Imao sam do sad 20 tak baterija i niti jedna nije trajala ništa bolje od ovih koje imam, tako da ti sa sigurnošću mogu reć da niti jedna batka neće na 20W trajat cijeli dan.
meni na 9 W i 1.8 ohma otpora traje baterija od 2500 mAh za maksimalno 4 ml za popariti i to je neka normala. Da je u pitanju 3000 mAh možemo dodati još 1 do 1.5 ml, ajde da rečemo za popariti 5 ml. Moki se nešto zabunio

Edit: sad sam se sjetio da sam davnih dana imao Subtank, njegov grijač na 0.5 ohma se držalo na 25W, i bateriju bih rješio za 4-5 sati. provjereno.

nije ti svakome isto i da je univerzalno riješenje ta će baterija od toliko i toliko mAh trajat svima bubam 300 puffova
trajanje baterije ovisdi o A koje mod vuče iz baterije. niži otpor - više A. isto tako, niži otpor - veća snaga - veća potrošnja

Povratak na vrh

PostPostano: 16 stu 2020 19:13 

buje3000 je napisao:
Swede o kojoj bateriji je riječ? Pusti njegove priče o trajanju baterije. Imao sam do sad 20 tak baterija i niti jedna nije trajala ništa bolje od ovih koje imam, tako da ti sa sigurnošću mogu reć da niti jedna batka neće na 20W trajat cijeli dan.
meni na 9 W i 1.8 ohma otpora traje baterija od 2500 mAh za maksimalno 4 ml za popariti i to je neka normala. Da je u pitanju 3000 mAh možemo dodati još 1 do 1.5 ml, ajde da rečemo za popariti 5 ml. Moki se nešto zabunio

Edit: sad sam se sjetio da sam davnih dana imao Subtank, njegov grijač na 0.5 ohma se držalo na 25W, i bateriju bih rješio za 4-5 sati. provjereno.

Evo je LG,ista baterija,nakon prve slike,isel skinut ovu naljepnicu da se vidi
https://ibb.co/pj5Z44Q

https://ibb.co/P6BhSLz

Povratak na vrh

PostPostano: 16 stu 2020 20:11 

iako piše 3000 mAh, netko negdje je izmjerio 2600 mAh, a i ja kad sam ju koristio znam da nema 3000. po meni, odokativno 2700 mAh. znam, jer sam imao i vtc 6 a ona je 3000. ok je ta LG HG2 batka. ako koristiš na 15W, jedno 4ml tekućine bi trebala zdurat. Ako zdura puno manje, onda se slažem da treba drugu nabavit. Akcijska cijena od 40 kn ne znači ništa, juicedoctor ju ima s standardnom cijenom od 43kn. Da ne misliš da si dobio sranje jer je na akciji.

baterije jednostavno tako traju. ja 2 skurim u 4 sata na 0.3 ohma i 30W. Ovisi i kakav mod koristiš, ak je chip i mod sranje, zna trošit 30% brže bateriju od nekom kvalitetnijeg

Povratak na vrh

PostPostano: 16 stu 2020 20:36 

buje3000 je napisao:
iako piše 3000 mAh, netko negdje je izmjerio 2600 mAh, a i ja kad sam ju koristio znam da nema 3000. po meni, odokativno 2700 mAh. znam, jer sam imao i vtc 6 a ona je 3000. ok je ta LG HG2 batka. ako koristiš na 15W, jedno 4ml tekućine bi trebala zdurat. Ako zdura puno manje, onda se slažem da treba drugu nabavit. Akcijska cijena od 40 kn ne znači ništa, juicedoctor ju ima s standardnom cijenom od 43kn. Da ne misliš da si dobio sranje jer je na akciji.

baterije jednostavno tako traju. ja 2 skurim u 4 sata na 0.3 ohma i 30W. Ovisi i kakav mod koristiš, ak je chip i mod sranje, zna trošit 30% brže bateriju od nekom kvalitetnijeg

Trenutno na brunhilde na 13W,jedino neznam kolko tocno tekucine potrosim,jel sipam pomalo,pa promjenim drugi aty..al tu negdje oko 4-5ml sigurno..

Nego jel znas mozda koja je fora sa onim "sajlama" na brunhilde,dobil 2 rezerve,pa mi nije jasno cemu to mjenjat,tj.po meni to i nije potrosni materijal..mozda sam u krivu.

Sutra idem obilazit ducane da nadjem o ringove..ne kuzim zakaj to nema kupit u vaping ducanima..valjda ima u zeljezari

Povratak na vrh

PostPostano: 16 stu 2020 20:56 

koliko ja tu vidim, Brunhildi ti orinzi ni ne trebaju :zu:
sajle služe da ti natapaju, a čuj, dodatne proizvođača niš ne koštaju, 2 komada metala, neš ti troška. Dobro dođe. Ugl, pazi da su ti sajla u decku malo izdignute. meni jedno vrijeme nije niš natapalo, pa sam malo podignuo sajle i opet počelo natapat. Ali, diraj sajle samo ako ti prestane dobro natapat.

imam ih 3 i svi su došli s orinzima, tako da je tebe netko nategnuo

Povratak na vrh

PostPostano: 16 stu 2020 21:14 

http://bolf.hr/ za oringe

Povratak na vrh

PostPostano: 16 stu 2020 23:35 

buje3000 je napisao:
koliko ja tu vidim, Brunhildi ti orinzi ni ne trebaju :zu:
sajle služe da ti natapaju, a čuj, dodatne proizvođača niš ne koštaju, 2 komada metala, neš ti troška. Dobro dođe. Ugl, pazi da su ti sajla u decku malo izdignute. meni jedno vrijeme nije niš natapalo, pa sam malo podignuo sajle i opet počelo natapat. Ali, diraj sajle samo ako ti prestane dobro natapat.

imam ih 3 i svi su došli s orinzima, tako da je tebe netko nategnuo

Natapa dobro,nebum nis diral..dobil sam i ja o ringove,al jednostavno svega zelim imat u zalihama,da ne moram mislit i razmisljat cega imam,ovak znam da mogu usred noci napraviti 3 izmjene ak 2 put nekaj sjebem,imam jos za popravni..

Uff na ovom bolfu se nemrem snac..vidim tam samo brojke..valjda promjer i debljina..ja ni neznam koje su moje..nemrem to sa sublerom izmjerit,svaki put drugacije dobim...pripremio ja od svakog oringa po jednu pa cu otic najprije do lokalnih zeljezara isl..ovaj mi nije bas blizu..

Vidjel sam i u chipoteci neki set oringova 250 komada..cca 30 kuna...i vjerojatno nema ono kaj meni treba....al te pizdarije uvijek dobro dodju doma za nekaj.

Ja volim uvijek imat necega rezervu..evo u kabini imam 2 autopunjaca i powerbank od 16000mAh i jos rucni jedan (dok vrtis dobivas struju) tog sam ostavil doma..sjebala se zica...fakat mi netreba to sve..jel koja je vjerojatnost da riknu oba punjaca,i da ostanem bez struje..a sama baterija na mobitelu mi izdura 3 dana full koristenja...idem na posel koda bude sudnji dan...rezervna obleka,punjaci,baterije..sad jos i ovo..grijaci,vata,tekucina,alat kojekakvi....
Sad sam vec otisel u offtopic jbg...

Al da barem nekaj ima za citat se...
Nekaj trazilica bas ne dela...a ic listat 150 stranica po redu....

Povratak na vrh

PostPostano: 17 stu 2020 12:31 

do sad, nikad nisam imao potrebu zamijenit oring na niti jednom attiju, pa čak niti na onima koje sam koristio 2 god svaki dan

Povratak na vrh

[ 26 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: