buje3000 je napisao:
koliko ja tu vidim, Brunhildi ti orinzi ni ne trebaju
sajle služe da ti natapaju, a čuj, dodatne proizvođača niš ne koštaju, 2 komada metala, neš ti troška. Dobro dođe. Ugl, pazi da su ti sajla u decku malo izdignute. meni jedno vrijeme nije niš natapalo, pa sam malo podignuo sajle i opet počelo natapat. Ali, diraj sajle samo ako ti prestane dobro natapat.
imam ih 3 i svi su došli s orinzima, tako da je tebe netko nategnuo
Natapa dobro,nebum nis diral..dobil sam i ja o ringove,al jednostavno svega zelim imat u zalihama,da ne moram mislit i razmisljat cega imam,ovak znam da mogu usred noci napraviti 3 izmjene ak 2 put nekaj sjebem,imam jos za popravni..
Uff na ovom bolfu se nemrem snac..vidim tam samo brojke..valjda promjer i debljina..ja ni neznam koje su moje..nemrem to sa sublerom izmjerit,svaki put drugacije dobim...pripremio ja od svakog oringa po jednu pa cu otic najprije do lokalnih zeljezara isl..ovaj mi nije bas blizu..
Vidjel sam i u chipoteci neki set oringova 250 komada..cca 30 kuna...i vjerojatno nema ono kaj meni treba....al te pizdarije uvijek dobro dodju doma za nekaj.
Ja volim uvijek imat necega rezervu..evo u kabini imam 2 autopunjaca i powerbank od 16000mAh i jos rucni jedan (dok vrtis dobivas struju) tog sam ostavil doma..sjebala se zica...fakat mi netreba to sve..jel koja je vjerojatnost da riknu oba punjaca,i da ostanem bez struje..a sama baterija na mobitelu mi izdura 3 dana full koristenja...idem na posel koda bude sudnji dan...rezervna obleka,punjaci,baterije..sad jos i ovo..grijaci,vata,tekucina,alat kojekakvi....
Sad sam vec otisel u offtopic jbg...
Al da barem nekaj ima za citat se...
Nekaj trazilica bas ne dela...a ic listat 150 stranica po redu....