Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 07:04. Sada je: 16 lis 2024 07:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 26 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Innokin kroma-r
PostPostano: 07 stu 2020 11:57 

E ovak
Imam gore naveden mod..i par pitanja.
Imam 2 baterije 18650 smedje neke,3000mah.

https://ibb.co/hcbqDW1

Dal mogu na taj mod i tu bateriji montirat atomizer Innokin Zenith pro MTL tank,s obzirom da koliko sam upucen grijac od 1.0 ide od 20-25w,ili dal moze u Zenith pro grijac od 1.6.
Vezano za bateriju,nekak imam osjecaj da nebu izdurala cjeli dan.

Moze i preporuka za neki atomizer.
Htel bi imat 2 originalni i jedan u rezervi..nekak mi je prakticnije i cisce odvrnut i zavrnut drugi atomizer,nego mjenjat grijac..a nekad bi htel,obicno kad sam doma da se povremeno malo vise zapari.

Trenutno sam na MTL i na 1.6..pokazao mi se boljim od 1.2 grijaca..
Svaka sugestija je dobrodosla

Povratak na vrh

Naslov: Re: Innokin kroma-r
PostPostano: 07 stu 2020 14:33 

vrlo vjerovatno da. ne znam, pretpostavljam

ako si zadovoljan tim atomizerom, uzmi si još jedan takav, da se ne zajebeš izborom u moru sranja

da mene pitaš, u obzir bi mi dolazili samo Zenith, Zenith pro i Zlide, svi su od Innokina.
pogledaj si di su najjeftiniji
parilica.hr
vapeoutlet
wizardlab
mysteria ecigarete

na vapeoutletu znaju biti dobre akcije gdje možeš uštedjeti i 100kn

Ak uzmeš isti, imaš već grijače, ne moraš kupovati i isprobavati druge. mislim da više manje svi grijači koji idu u Zlide (osim 0.5) idu i u Zenith i Zenith pro. Slažem s s odlukom, i ja imam 2 i koristim oba u jednom danu. i oba su mi ista, ne da mi se bacat lovu na neki drugi kad znam što od ovog mogu očekivat, za moje potrebe su top.

Najlijepše ti je u ovom sportu kada se prestane komplicirat, kada nađeš nešto s čime si zadovoljan, pa ih nabaviš više i onda je mir. Glupo je kad imaš nešto a nisi zadovoljan, i onda u 1 mjesecu isprobaš i kupiš 5-6 kom dok nisi zadovoljan.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 stu 2020 17:20 

Uzel bi Zenith pro,cisto zbog toga kaj ima kad se tanka tekucina onda "sakrije" rupice na grijacu ,gledajuci po youtubu nema onda grgljanja..
Druga stvar kaj mi je kod njega ok,onaj sistem za mjenjanje grijaca dok je tank pun..
Ovaj moj slini od prvog dana,nije puno,al se vidi tekucina na donjem djelu atomizera ispod grijaca(na prstenu) i na samom modu di se sarafi atomizer.

Mislim da je problem u air flowu,kroz te rupice sam vidjel tekucinu da je ima,a jedino kud je moglo doci kroz grijac,a sjedi na mjestu..mjenjal grijace ista stvar..nekad manje nekad vise..nije to poplava,al iritira..

Povratak na vrh

PostPostano: 08 stu 2020 00:24 

češće onda pobriši dole 510, to gdje šarafiš atomizer, da ti se tamo ne nakupi tekućine pa da procuri u mod i da ti čip ode k vragu jer ti je onda mod za u smeće. Najčešće taj dio nije skroz izoliran od unutrašnjosti moda. meni je jedan riknuo baš na tu caku, propišao atomizer, ušlo tekućine kroz 510 nutra, čip baj baj a i mod u smeće

Povratak na vrh

PostPostano: 08 stu 2020 07:59 

I opet...ocito ga hebe i promjena temperature..cjelu noc vozil,sad idem doma izadem iz kabine..kad ono oko atomizera dobra kolicina tekucine,cjedilo se..

Da napomenem..dok vozim..mod mi je vodoravno,nemam ga kak stavit da ravno stoji..pa ne vjerujem da je zbog toga..jel se nakupi toga ispod i kad sam doma.

Budem istestiral danas,imam nekakve tekucine kaj mi ne pase..pa da vidim kad i na koji nacin propisa..ak budem uopce uspel skuzit..

Drugi tjedan idem po zenith pro,cisto da vidim i isprobam

Povratak na vrh

PostPostano: 14 stu 2020 20:32 

Koje su to baterije? Ako nisi siguran ili ne piše, bacaj i uzmi neke pouzdane. Realno, 3000mAh ti mora izdržat cijeli dan na 15-20W. Meni drže 2-3 dana na 17W (naravno, ovisi o učestalosti vape-anja, ali definitivno dva dana). I nabavi eksterni punjač za baterije, ako već nisi.

Koristio sam Zlide i bio mi je fenomenalan za MTL. Nakon kaj sam se prebacio na rebuildable, nisam našao niš bolje od eXvape eXpromizer V4 RTA, iskreno.

Kaj se tiče toga kaj ti curi, brisanje 510 pin-a ne rješava problem. Provjeri da nisi preskočio koji navoj dok si stavljao grijač, provjeri i/ili zamjeni o-ringove, i naravno, stegni sve dobro. A možda ti nije dobar PG/VG omjer.

Sretno i javi ak si skužio kaj je.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 stu 2020 22:14 

Moki je napisao:
Realno, 3000mAh ti mora izdržat cijeli dan na 15-20W.

Kako onda ja riješim 2 i pol baterije od 2500 mAh na 9W i s potrošenih 7 ml tekućine?

Povratak na vrh

PostPostano: 15 stu 2020 02:12 
Administrator

buje3000 je napisao:
Kako onda ja riješim 2 i pol baterije od 2500 mAh na 9W i s potrošenih 7 ml tekućine?

Pometno praznis do pola, jeli tako? :)
Meni batka siguno traje dan i pol ali ju ipak jednom dnevno mijenjam.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 stu 2020 03:39 

cca na pola da, ove bolje. ove kupljene u HR :lol: ove jeftine od 3 dolara trošim kako kad :zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 15 stu 2020 10:48 

Moki je napisao:
Koje su to baterije? Ako nisi siguran ili ne piše, bacaj i uzmi neke pouzdane. Realno, 3000mAh ti mora izdržat cijeli dan na 15-20W. Meni drže 2-3 dana na 17W (naravno, ovisi o učestalosti vape-anja, ali definitivno dva dana). I nabavi eksterni punjač za baterije, ako već nisi.

Koristio sam Zlide i bio mi je fenomenalan za MTL. Nakon kaj sam se prebacio na rebuildable, nisam našao niš bolje od eXvape eXpromizer V4 RTA, iskreno.

Kaj se tiče toga kaj ti curi, brisanje 510 pin-a ne rješava problem. Provjeri da nisi preskočio koji navoj dok si stavljao grijač, provjeri i/ili zamjeni o-ringove, i naravno, stegni sve dobro. A možda ti nije dobar PG/VG omjer.

Sretno i javi ak si skužio kaj je.

Takve imam 2 baterije,pa mjenjam,imam i vanjski punjac..
Sad sam stavil drugi aty,testiram brunhildu MTL,stavio na bypass mode,da vidim kolko ce mi trajat baterija.

A ovaj nekad malo zaslini nekad ne,zavisi..nije strasno..tekucine koristim u omjeru 50/50 ,al neke mi djeluju rjedje neke gusce

https://parilica.hr/baterije-punjaci/18 ... h-20a.html

Povratak na vrh

[ 26 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: