Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 06:51. Sada je: 16 lis 2024 06:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: eVic Primo Fit
PostPostano: 17 kol 2018 14:39 

Molim savjet. Tražim neki nano mod pa naletih na eVic Primo Fit. Dimenzije su mi odgovarajuće, 2800mAh mi je sasvim dovoljno za dan, parim MTL 10-12W tako da je i snaga OK.
E ako ima netko iskustva, jel radi kako treba, jel se kvari i slično?

Hvala

Povratak na vrh

Naslov: Re: eVic Primo Fit
PostPostano: 20 kol 2018 00:12 

BKiddo je napisao:
Molim savjet. Tražim neki nano mod pa naletih na eVic Primo Fit. Dimenzije su mi odgovarajuće, 2800mAh mi je sasvim dovoljno za dan, parim MTL 10-12W tako da je i snaga OK.

Hvala

ajd kad nitko nece...

joytech je pouzdani brand koji radi kvalitetne proizvode i među modovima daju najbolji omjer cijene i kvalitete. imao sam 7 joytechovih modova i osim jednog nijedan mi nije krepo. ovom koji je, je crko ekran nakon 9 mjeseci svakodnevne torture ali radi i dalje. tako da, slobodno naruči.
a gle, deset dvanajst W trebao bi izdurat cijeli dan. ako radiš sam svoje grijače, i ako ti ne izdura cijeli dan, napravi grijač s više ohma pa će izdurat cijeli dan. Samo da znaš, za MTL, što viši otpor napraviš, manje A setup ti vuče iz baterije i baterija se sporije troši. ali nema smisla ić iznad 2.2 ohma, tu je negdje granica dobrog okusa, dovoljne količine pare i potrošnjekako baterije tako i tekućina. viši otpor, manja potrošnja svega

2800mAh je odlican kapacitet za te mini modove

Povratak na vrh

Naslov: Re: eVic Primo Fit
PostPostano: 20 kol 2018 14:17 

buje3000 je napisao:
BKiddo je napisao:

Hvala

ajd kad nitko nece...

joytech je pouzdani brand koji radi kvalitetne proizvode i među modovima daju najbolji omjer cijene i kvalitete. imao sam 7 joytechovih modova i osim jednog nijedan mi nije krepo. ovom koji je, je crko ekran nakon 9 mjeseci svakodnevne torture ali radi i dalje. tako da, slobodno naruči.
a gle, deset dvanajst W trebao bi izdurat cijeli dan. ako radiš sam svoje grijače, i ako ti ne izdura cijeli dan, napravi grijač s više ohma pa će izdurat cijeli dan. Samo da znaš, za MTL, što viši otpor napraviš, manje A setup ti vuče iz baterije i baterija se sporije troši. ali nema smisla ić iznad 2.2 ohma, tu je negdje granica dobrog okusa, dovoljne količine pare i potrošnjekako baterije tako i tekućina. viši otpor, manja potrošnja svega

2800mAh je odlican kapacitet za te mini modove

Hvala puno na odgovoru. Trenutno sam sa Nautilus 2 na 1.8 Ohm i sa Aspire Zelos baterijom od 2500mAh izguram uglavnom cijeli dan. Trenutno mi je ovaj Nautilus sa 12mg nikotina sasvim OK, a planiram nekad probati sa nekim RTA pa ćemo vidjeti.

Pozdrav

Povratak na vrh

[ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: