Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 09 lis 2024 09:26. Sada je: 09 lis 2024 09:26.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Mala pomoć oko moda
PostPostano: 11 srp 2018 10:02 

pozdrav svima

samo brzinsko pitanje za vas

jedan kolega početnik ostavlja se cigareta i počeo je koristiti onaj početnički komplet (zaboravio sam koji, C4 ili neki slični)
svidjelo mu se i želi uzeti novi komplet za MTL vaping

ja osobno koristim nautilus 2 i triton mini (ista firma, isti grijači, skroz sam zadovoljan), on želi istu stvar, nikakvo motanje žica i komplikacije, toči i puši

e sada pitanje

imam Eleaf iStick Pico 75W (taman veličina, jedna baterija 18650, za moje potrebe fenomenalan), a nedavno sam uzeo i Smoktech SMOK AL85 85W. Pico me služio odlično ali nedavno je ona kapa iznad baterije otišla kvragu, navoji su gotovi te se više ne može zatvoriti.

što njemu da preporučim, kakav je ovaj SMOKE AL85 u odnosu na Pica ? što bi vi odabrali

Povratak na vrh

Naslov: Re: Mala pomoć oko moda
PostPostano: 15 srp 2018 15:12 

nista....uzeo sam SMOK AL85 85W

umro forum skroz :|

Povratak na vrh

PostPostano: 15 srp 2018 22:51 

mislim da si dobro odabrao. nisam htio ništa pisat. eleaf ko eleaf, ja to kupit neću nikad baš zato. može ti trajat ali može crknut i za 3-4 mjeseca. smatram da je smok ipak stepenicu iznad i da stalno unaprijeđuju kvalitetu modova i jedni i drugi. ali je to još daleko od kvalitetnog. koliko para toliko muzike, ali ne mora značit. žao mi ljudi koji to kupuju u našim shopovima i daju masne pare za ta govna od modova. ako si naručio izvana onda :plus:

radije bih preporučio ljudima koji kupuju kod nas, a ne treba im silna snaga, da uzmu polovni dna mod ili yihi. ili dicodes polovni

Povratak na vrh

PostPostano: 29 srp 2018 18:20 

buje3000 je napisao:
mislim da si dobro odabrao. nisam htio ništa pisat. eleaf ko eleaf, ja to kupit neću nikad baš zato. može ti trajat ali može crknut i za 3-4 mjeseca. smatram da je smok ipak stepenicu iznad i da stalno unaprijeđuju kvalitetu modova i jedni i drugi. ali je to još daleko od kvalitetnog. koliko para toliko muzike, ali ne mora značit. žao mi ljudi koji to kupuju u našim shopovima i daju masne pare za ta govna od modova. ako si naručio izvana onda :plus:

radije bih preporučio ljudima koji kupuju kod nas, a ne treba im silna snaga, da uzmu polovni dna mod ili yihi. ili dicodes polovni

hvala buje na odgovoru :plus:

kupio sam na fasttech, ne pada mi napamet kupovati kod naših te stvari
recimo originalni grijači za nautilusa od 1.8 oma su bili 150 kn kutija od 5 komada (danas nešto malo jeftinije), na netu sam uzimao za cca 8 dolara kutiju (ili i manje)...pametnom dosta

a što se tiše eleafa, počeo sam s onim istick 40w, evo dan danas nakon 2 i pol godine radi bez ikakve greške, baterija mu je doduše oslabila ali to je normalno
a isto mogu reći i za pica, radi kao prvog dana već godinu i pol, jedino su navoji otišli pa ne možeš bateriju zavidati bez home made trikova koje sam prisiljen upotrijebiti...ali još radi bez greške

smoke je u ladici, još ga ne koristim ali nestrpljivo čeka :hi:

inače što se tiče snage, isključivo sam MTL, snaga mi je nebitna ionako parim od 8-10w, jedna baterija 18650 u modu zadovoljava sve moje potrebe za 2 dana

Povratak na vrh

[ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: