buje3000 je napisao:
mislim da si dobro odabrao. nisam htio ništa pisat. eleaf ko eleaf, ja to kupit neću nikad baš zato. može ti trajat ali može crknut i za 3-4 mjeseca. smatram da je smok ipak stepenicu iznad i da stalno unaprijeđuju kvalitetu modova i jedni i drugi. ali je to još daleko od kvalitetnog. koliko para toliko muzike, ali ne mora značit. žao mi ljudi koji to kupuju u našim shopovima i daju masne pare za ta govna od modova. ako si naručio izvana onda
radije bih preporučio ljudima koji kupuju kod nas, a ne treba im silna snaga, da uzmu polovni dna mod ili yihi. ili dicodes polovni
hvala buje na odgovoru
kupio sam na fasttech, ne pada mi napamet kupovati kod naših te stvari
recimo originalni grijači za nautilusa od 1.8 oma su bili 150 kn kutija od 5 komada (danas nešto malo jeftinije), na netu sam uzimao za cca 8 dolara kutiju (ili i manje)...pametnom dosta
a što se tiše eleafa, počeo sam s onim istick 40w, evo dan danas nakon 2 i pol godine radi bez ikakve greške, baterija mu je doduše oslabila ali to je normalno
a isto mogu reći i za pica, radi kao prvog dana već godinu i pol, jedino su navoji otišli pa ne možeš bateriju zavidati bez home made trikova koje sam prisiljen upotrijebiti...ali još radi bez greške
smoke je u ladici, još ga ne koristim ali nestrpljivo čeka
inače što se tiče snage, isključivo sam MTL, snaga mi je nebitna ionako parim od 8-10w, jedna baterija 18650 u modu zadovoljava sve moje potrebe za 2 dana