Ovo je moj prvi napredniji set, dobiven na nagradnoj igri na forumu na Heaven gifts podforumu. Mod sam odabrao jer je jedan od najrazvikanijih, a do sada nikada nisam imao prilike ga probati. Niti ikoji drugi mod s više gumbića da budem iskren.
Kad je već bila prilika dobiti što god si odabereš, odlučih uzet odmah set sa Cubis Pro.
host image onlineU kompletu dolaze
Sam mod
Cubis Pro atomizer
0.5 DL coil
0.25 DL coil (notch predpostavljam)
1.5 LVC coil
0.25 QCS coil (polu RBA notch coil - može mu se mjenjati vata)
Spiralni usnik
USB kabl
Kvadrat pamuka
Silikonska futrola - što mi je osobno super.
Papirologija
img hostingNakon podužeg čitanja manuala (koji bi se mogao napisati i malo bolje za nas koji prvi puta držimo ovak šta u ruci i ništa nam nije jasno. Trebalo mi je 20min da skužim kak se sat namješta) upogonih ga s 0.5 DL glavom. Baterija unutra je Samsung 25R
Prvo što se desilo je da su mi usta bila puna liquida. Googlanjem sam našao da je ovo čest problem ovog Cubisa nakon punjenja. Maramica u drip tip je rješila stvar, ali isto se ponovilo i s idućim punjenjem pa ću tu još vidjet što se da napraviti.
Power mode je totalni no brainer, 25W mi je bilo dosta i stvar radi ko urica. Na full otvorenom AFC je stvarno propuh, tako da je meni odprilike na 2 rupe (sa svake strane 2) jer sam nešto između M2L i Restricted DL. Na jednoj mi je malo previše zatvoren, ali za čisti M2L bi išlo bez problema. Meni poprilično univerzalan tank što se zraka tiče.
Aroma.. Očekivah više. 50/50 Pink mule, 10% TPA Coconut Candy i aroma je identična onoj kojoj dobijem iz AIO-a tako da tu ne bi trošio previše riječi, ali obzirom da je meni AIO sasvim pristojan uređaj, ne mogu se buniti.
Update oko tanka i arome:
Aroma definitivno valja. Problem je bio sto sam cubisa koristio s aromom koja mi nije sjedala, samo sto AIO daje zamuceniji okus pa se ne primjeti na njemu toliko. Cubis def ima cisci i definiraniji flavour nego AIO.
Za TC mod je trebalo malo mućkat, googlat i raspitivat se jer je jako loše objašnjen u manualu. "Protection" na displayu totalno zbuni čovjek, da bi ispalo da se to mora desiti. Kada izračuna da je dosegao određenu temperaturu - izbacuje na display protection, ali ne jer nešto krivo radim kako sam mislio, nego jer je dosegao temperaturu i tu ju drži. Malo nespretno izvedeno jer stvarno zbunjuje (logičnije bi bilo da piše dostignuta temperatura, a googlanjem skužih da dosta ljudi ima isti "problem", što u biti nije problem, nego jednostavno zbuni), ali okej.
Shvatih kasnije da sam ja TC dio potpuno krivo do sada shvaćao, pa eto, naučih još nešto.
Trenutno ga držim na TC ss316 (s istom glavom) na 25W i 245°C. Probao sam do 260 i dalje nisam išao. 245-250 mi je okej
free photo uploadO modu mislim da ne moram previše pisati, to je u biti vtc mini, ali izlaskom evic vTwo-a se i vtc mini preimenovao u vTwo.
Jedino sto ima taj RTC mode (sat) sto je predpostavljam najobicniji power mode, ali osim sto prikazuje otpor i w, prikazuje i koliko je sati.
Podržava što god ti srce želi i radi sve što ti padne na pamet. Uz malo igranja s njime, nije se problem snalazit u izborniku, a manual je tu dovoljno oke da ti piše kad što trebaš stisnut da promjeniš red itd.
Ono što me osobno iznenadilo je - težina samog moda. Djeluje mi kao tenk, ali potrudit ću se ne bacati ga. To što je težak bi ga moglo u mom slučaju zadržati "za po doma" jer i ovako cijelu skalameriju stalno vućem u maloj torbici.
Moj je došao s malo tiltanim displayem, ali sve je čitko tako da se neću zamarat time.
Ono što moram naglasiti je da je u ovoj silikonskoj masci jako nestabilan kad stoji na dupetu. Kako sad tipkam na laptopu, on se ljulja.
Eto ukratko o ovom setu.
Svaka preporuka nekome tko si traži pristojan set ili samo mod, pogotovo jer o tom modu ima more tekstova, faq i helpova na internetima jer je stvarno popularan.
Tank za sada ne bi preporučivao, bar dok ne otkrijem zašto mi nakon punjenja flooda.
Ostale glave još nisam probao, ali kada dođem do njih, dodat ću tekst.
Preporuke za TC bi dobro došle. Na koliko W i kojoj temperaturi inače parite vi koji parite u TC?