Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 sij 2025 14:24. Sada je: 26 sij 2025 14:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kaje to hajend mod?
PostPostano: 12 lis 2016 20:18 

Hajend...
Izmišljotina ali po meni hajend mod mora biti nešto unikatno i iz male linije proizvoda (cc150kom) i da je svaki drugačiji.. naravno izgledom.. čip isti u svima. Nešto što će trajat 5-10 godina bez da se o njemu moraš brinit (mislim na guljenje boje, mazanje...)
Također mi je genijalno kad neko kupi DNA 200 čip za 90$ ugradi ga u neko kučište koje se štanca na CNC stroju 200komada dnevno i onda ih prodaje po 300-400$
Ako je nešto hajend onda to mora opravdat tu cjenu, izgledom, ponašanjem materijala u upotrebi, godinama trajanja...

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lis 2016 14:38 
Moderator

Nešto vrhunski i precizno izrađeno od vrhunskih materijala, sa elektronikom koja je*e nanu :zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 08:42 

Niti je hajend izmišljotina a niti bogami možemo upotrebljavati tu riječ za ove primitivne naprave koje koristimo. Kakva hebena završna obrada na Roseu, Heronu, Kajfunu....kakvi vrhunski materijali...čelik 304??

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 09:03 

el_corazon je napisao:
Niti je hajend izmišljotina a niti bogami možemo upotrebljavati tu riječ za ove primitivne naprave koje koristimo. Kakva hebena završna obrada na Roseu, Heronu, Kajfunu....kakvi vrhunski materijali...čelik 304??

Genijalno :lol:

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 14 lis 2016 09:37 

High end mod pisa moja, radije te pare dam kakvoj high end kuravi

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 10:04 

"high end" = eksluzivnost, inovativnost, ljepota, tehnička superiornost. Kao i kod svih stvari sa ovakvim karakteristikama plača se masna cijena. Uz to, da li neki mod je ili nije "high end" pokazat će hype za istim... a tu već u igru ulazi marketing.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 10:12 

Što je Hi-End mod mogu reći samo oni koji ga imaju. Ostali ne znaju što to znači zbog nedostatka praktične edukacije.

Meni je Hi-End mod onaj koji sam si kupio jer je to najviši iznos koji sam spreman izdvojiti za taj dio opreme. Druga je stvar što je to eVic VTC Mini i to sa dobro izguljenom bojom.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 16:00 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Previše se ovdje relativizira pojam High-end.
To je izmišljeni pojam ali koji bi trebao označavati prilično jasne grupe istih proizvoda (ili usluga).... tj vrhunske stvari, izrađene od vrhunskih naterijala i zato vrhunske cijene. (ne govorimo o lažnim high-end proizvodima tj pokušajima "uvaljivanja")
To što je meni nešto nedostižno jer imam premalo novaca ne čini neki osrednji ili loš proizvod high- end proizvodom.
Granica nije oštro povučena jer nitko nije rekao jesu li to proizvodi koji čine 1% ili 2% ili možda 5% naj boljih od svih takvih proizvoda ali sasvim jasno je da je to ona "špica" koja se trenutno može nabaviti.
To da ovi naši "primitivni uređaji" uopće ne mogu imati takve kategorije apsolutno ne stoji (ni za koji proizvod). Oni nisu high tech proizvodi koji podrazumjevaju uključivanje najnovijih tehnoloških i informatičkih dostignuća ali sasvim sigurno mogu imati high-end kategoriju.

Druga stvar je što ja ne znam sad navesti niti jedan konkretni primjer ... a ne znam jer među ovim uređajima donekle pratim samo klasu low-end. Ajde malo, možda, "čirnem" i preko crte po širokoj srednjoj klasi "kad ne znam gdje je crta" :kuc:

Kada sam prije pet godina prvi puta kupio novi a ne rabljeni auto, za "svega" stotinjak tisuća kuna, osječao sam se zadovoljan, "važan"( ali i pitao se jel mi to baš trebalo) ali sve to taj auto nije ni milimetar približilo high-end kategoriji ...i dalje se on valjao po" nižoj srednjoj klasi" kao i moji modovi.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 17:42 

"Hajend" postoji i u puno glupljim i primitivnijim stvarima od vejpanja, odnosno tako se bar prikazuje.
Ustvari točnije bi bio naziv ekskluziva, samo za odlikaše :), odnosno nešto što nije mainstream. Uglavnom su to stvari koje koštaju dosta više za ono nešto malo više što nude od komercijale. No svaka roba ima kupca, netko to voli, netko ne, svatko radi sa svojima novcima ono što ga usrećuje. Netko kupi grafičku karticu 10 puta skuplju od mainstream-a, dobije 20% više preformansi, i njega to usrećuje, imati nešto high-end, iako u biti rijetko kad može iskoristiti, bit je u psiholškom faktoru, odnosno u sreći posjedovanja toga, ne samo u uporabnoj vrijednosti... Tako je i u vejpanju, autima, btw cijelom životu... Netko je više pod utjecajem toga, nekome je svejedno (npr meni :) ) , odnosno sistem toči-vozi, i bitno je da radi, no zato mi ne pada na pamet soliti drugima pamet kako nešto ne valja ili da je potrošio novce na nešto što ne vrijedi toliko... možda ne vrijedi meni, ali vrijedi njemu, i on je time kupio nešto što njega usrećuje, ne mene ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 19:47 

Kad nemaš para onda je i iStick 20 high end mod.. kad sam skupljo za prvi Evod moro posudit od čače 20 kn za 10ml tekućine..

Povratak na vrh

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: