Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 08:03. Sada je: 07 vel 2025 08:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 37 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Kaje to hajend mod?
PostPostano: 12 lis 2016 16:05 

Ajd recite kaj je za vas hajend mod

Povratak na vrh

Naslov: Re: Kaje to hajend mod?
PostPostano: 12 lis 2016 16:29 

Ti baš voliš trolat il?

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 16:35 

vulja voli zajebavati po forumu :51:
to je ono sto kupujes ako imas viska para i bas te svrebe u djepu :mrgreen:

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 12 lis 2016 16:42 

Ja ozbiljno pitam da ne serete vise po archimedes temi....a ocito da imamo svi razlicita misljenja kaj je to high end mod/oprema za vaping

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 16:57 
Moderator

Vulja bravo, tak se to radi, otvoris lijepo novu temu i onda udri..

A za mene..

High end mod je mod za koji moram sparat da bi si ga kupio.

Znaci ja imam cca 300$ mjesecno za svoje troskove nakon rezija, novaca u kucanstvo etc etc..

znaci cca 300$ (1800kn) za gablece, kave, pocastiti ekipu, kupit si liquide jer ne radim sam, i kupit si nesto za parenje.

Mjesecno:
Gableci = 500kn (20 dana 25kn)
Kava = 360kn (20 dana 3x6kn)
Liquid = 240kn (4x30ml po 60kn)
Visak = 700kn

Znaci ako ja moram sparat duze od 1 mjeseca za kupit neki mod, to je za mene high end mod.

I tu spadaju..
Hcigar nano
Wismec dna 200
SX mini
Lancia i Givo setap od 600$

A sad zasto je to high end, tj dali je to uredjaj koji opravdava svoju cijenu, to sam svako za sebe mora procijeniti.

Nekome je mozda mod od 600kn nista, nekome je high end ako ga se usporedi sa istickom 30W.
Sve je po meni u novcanom stanju osobe koja kupuje.

A sad, ja sam dao 600$ za mehanicki mod, sa osrednjim RDA.. Zasto? Zato jer je rucno graviran, zato sto je pozlacen, zato sto mi je lijep.
Ja sam dao 1400kn za SX mini Mclass kad je izasao i da smatram ga high endom, makar on to mozda nije jer je serijski mod. Ali meni je bio High end kad sam ga kupovao.
Dao sam 3600kn za nesto sto nikad nitko od vas nece vidjet, jer ga ne zelim nikome pokazat. Jer je to nesto sto se nece nikome svidjet, al dao sam zato jer je radjen po narudjbi samo za mene.

High end mod je samo naziv za onaj uredjaj ili atty koji ne vrijedi te novce nikome osim onome koji ga plate.

Jedan driper od 60$ radi 3x bolje od Lancie, ali Lanciu nebi mijenjao za nista.

I to je to.

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 12 lis 2016 17:13 

Bravo ja :zu: Prvi da je skuzil da nije trollanje neg otvaranje teme da se ne sere drugdje....

Slazem se dosta s tobom

Po meni hajend bi trebao bit neki unikatan personaliziran komad opreme,ili iz jako malog batcha....realno gledajuc,to ne vrijedi te nofce pogotovo ak je serijska proizvodnja

Jedino sto opravdava kupnju hajenda je zelja za hajendom...ne chip (u slucaju moda),ne poseban materijal cak,cak ni nacin izrade i sama preciznost il neznam kaj....ko sto kazes za tu tvoju lanciu

E sad ja to ne razumijem,neam takvu zelju za hajendom u parenju,iam druge prioritete,naravno da mogu usparat novce,al meni je to bacanje novaca....al takodjer kad vidim da je netko sparal tri mjeseca za nesto sto ga cini sretnim-pa neka,drago mi je....ne razumijem,al postujem ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 17:44 

Hajend je izmišljena riječ da bi se nešto skupo moglo prodati. Ljudi pate od tih fora i ne mogu si pomoći. Moram to imati jer je to neko čudo, to je hajend!

Problem u onoj temi je taj šta je čovjek napravio mod i nazvao ga hajend. Mislim da bi sve prošlo super da nije upotrijebio tu debilnu riječ.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 19:10 

To highend mi je na tragu premium tekućina :D Cim ima taj prefiks odmah je skuplje.

No dobro, opet ovisi o tome kome je što dobro a što ne.

Istina, hajend ima bolje komponente, bolju obradu, ljepši su,skuplji, prestizniji recimo... Ali opet ovisi sto ce netko kupiti, i vaznije, iz kojeg motiva ce to kupiti. Gledam po FB grupama goye i slicno, to bi se moglo reći hajend, ekipa to kupuje i super su im. Ja bih to mogao kupiti ali mi se ne sviđa, grde su mi. No, oneme tko to kupi je hajend. Kupio sam si wrap za Ipv d2 i ja sretan.

S druge strane sam kupio Herona i Spheroid v4, original, nije mi nimalo zao novaca, meni daju najbolji okus, najvise mi odgovaraju i za mene su hajend.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 19:49 

hajend mod za mene je nešto što mi je u trenutnom stanju kad razmišljam o tome nedostižno. Dakle ako imam 500 kn viška plaće sve preko toga je hajend. Ako imam viška 3000 kn onda je hajend onaj od 4000 kn. Hajend je također ono što nikad nisam mogao racionalno opravddati bez obzira koliko skup ili jeftin bio.
Npr. Hajend su mi i wismec releaux 200 S od 44$ i dna 200 od 199$.
Imam attya i modova doma koji bi na rabljenom tržištu dosegnuli preko 5000 kn i da sve to prodam bez problema kupim limelight lulu, dna 200 i još mi ostane, ali s obzirom da znam kako me pucaju radpoloženja racionalno sam svjestan da mi je bolje imati 20 attya i 10 modova iz lowenda nego imati 2 iz hajenda.

iako još uvijek težim njima.

Eto, iskreno.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 20:04 

meni je hajend mod onaj mod koji će mi jako dugo trajat i pritom me služit jako dobro, tako dobro da mi svako hvatanje u ruke pruža zadovoljstvo. Sve što je novo i skupo ne kupujem, čekam da padne cijena na meni prihvatljivu (do 500kn) i onda uzimam, ali jedino onda kad nešto stvarno jako želim i da zna da ću guštat u tome. i kad procijenim da će mi mod od 500kn duplo duže trajat nego mod od 300kn. to vrijedi i za atomizere. Sad, i ja volim hajend stvari, za njih sam duže štedio (2-3 mjeseca, problem su izlasci di znam ušteđeno i spiskat pa opet isponova) i pruža veće zadovoljstvo parenja nego na drugim attyjima i modovima. Kad tako definiram stvari, kod mene je onda slučaj da hajend smatram samo mehaniku. dugo će trajat i gušt je na njoj parit. moji high end su dna25 (R.I.P.) DME, piccolo, i sfere. Dal meni vrijede te novce? Vrijede. svaku kunu i parenje na tim uređajima mi je puno veći gušt nego na drugim. isto tako, ne bi trebalo bit većih zamjerki na njihov rad. na rad ovih uređaja nemam nikakve zamjerke. Savršeno. koliko para toliko muzike.

Povratak na vrh

[ 37 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: