Probao
Clapton 1.5 u dva navrata, i ispod 15w nije za niš, ali i nakon što sam se navikao na 0,5 prezatvoren mi je. Prije 10 min sam ga bacio u smeće nakon drugog pokušaja :/
Iako sam u biti m2l vejper i držim zrak na 2 rupe s 0,5 glavom al boga mi vejpam mtl i s full otvorenim zrakom upravo sada.
Jebiga, navikao sam se na zrakasti pull s vremenom, a tu i tamo volim povuć direkt.
0.6 nisam probao na Cubisu, samo na AIOu, ali ista stvar - nakon što sam se navikao na 0,5 glavu, fali mi zraka na 0.6 jer ima istu kapicu za restrikciju zraka kao i 1.5 i 1.0 (a kad sam tek kupio AIO i taj 0.6 mi je imao previše zraka jer sam došao s protanka). 1.0 nije došao u setu, ali planiram ga kupit i navikavat se polako na njega jer s 0,5 stvarno đuskam 3-4-5ml dnevno.
0,25 (obični i qcs) nisam probao, stoje još u kutiji, a vjerujem da ni neću. Ne bi prelazio 30w, a oni su bliže 50w, nego 30. Možeš ih koristiti i na 30w, ali vjerojatno će im trebat malo. U TCu bi možda imalo smisla staviti ih na 50W pa će mod spustit i tak dole W kad dođe do tražene temperature, ali ja neću pokušavat.
0,5 mi rade super, 31 dan bez dry hit-a. Danas sam stavio novi 0,5 iako sam sa starim komotno mogao nastaviti. Aroma je i dalje bila prisutna, jedino nije pucketao "kao nekad". Vjerojatno jer se žica već zgunkala jer koristim prilično tamne đuseve.
I imam dojam da u biti samo 0,5 daje iole pristojan flavour. Ima nešto u tim kapicama na 0,6 i 1.5 što kao da mi smanjuje doživljaj okusa u stima. Vjv ću isto doživjeti s 1.0, ali koliko se sjećam, jednom sam stavio 1.0 u AIO i flavour je bio deset koplja izraženiji od 0.6 i imao je puno više zraka (što mi tad nije odgovaralo, sada bi). Jedino što je i pario upola manje
ali jebiga, i potrošnja se smanji.