Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 05 stu 2024 17:04. Sada je: 05 stu 2024 17:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 20 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Joyetech eVic VTwo Mini + Cubis Pro
PostPostano: 20 ruj 2016 14:47 

Pozdrav,
da li si probao ostale grijace koje dolaze s cubis pro i 0,6 iz aio?

lp Roman

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ruj 2016 17:14 

Probao Clapton 1.5 u dva navrata, i ispod 15w nije za niš, ali i nakon što sam se navikao na 0,5 prezatvoren mi je. Prije 10 min sam ga bacio u smeće nakon drugog pokušaja :/
Iako sam u biti m2l vejper i držim zrak na 2 rupe s 0,5 glavom al boga mi vejpam mtl i s full otvorenim zrakom upravo sada. :D
Jebiga, navikao sam se na zrakasti pull s vremenom, a tu i tamo volim povuć direkt.

0.6 nisam probao na Cubisu, samo na AIOu, ali ista stvar - nakon što sam se navikao na 0,5 glavu, fali mi zraka na 0.6 jer ima istu kapicu za restrikciju zraka kao i 1.5 i 1.0 (a kad sam tek kupio AIO i taj 0.6 mi je imao previše zraka jer sam došao s protanka). 1.0 nije došao u setu, ali planiram ga kupit i navikavat se polako na njega jer s 0,5 stvarno đuskam 3-4-5ml dnevno. :D

0,25 (obični i qcs) nisam probao, stoje još u kutiji, a vjerujem da ni neću. Ne bi prelazio 30w, a oni su bliže 50w, nego 30. Možeš ih koristiti i na 30w, ali vjerojatno će im trebat malo. U TCu bi možda imalo smisla staviti ih na 50W pa će mod spustit i tak dole W kad dođe do tražene temperature, ali ja neću pokušavat.

0,5 mi rade super, 31 dan bez dry hit-a. Danas sam stavio novi 0,5 iako sam sa starim komotno mogao nastaviti. Aroma je i dalje bila prisutna, jedino nije pucketao "kao nekad". Vjerojatno jer se žica već zgunkala jer koristim prilično tamne đuseve.

I imam dojam da u biti samo 0,5 daje iole pristojan flavour. Ima nešto u tim kapicama na 0,6 i 1.5 što kao da mi smanjuje doživljaj okusa u stima. Vjv ću isto doživjeti s 1.0, ali koliko se sjećam, jednom sam stavio 1.0 u AIO i flavour je bio deset koplja izraženiji od 0.6 i imao je puno više zraka (što mi tad nije odgovaralo, sada bi). Jedino što je i pario upola manje :D ali jebiga, i potrošnja se smanji.

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh

PostPostano: 21 ruj 2016 08:40 

Vidim da si od prvog dana na 0,5 grijacu, probao sam ga u AIO ali mi je bio preveliki propuh i nije mi to sjelo.
Stize mi Cubis pro pa bumo vidjeli kak se ponasa.
Jucer upogonio Kayfun mini v3 i opcenarodno veselje

Povratak na vrh

PostPostano: 21 ruj 2016 09:02 

Pripremi se na spitback tu i tam nakon punjenja. WC papir u drip i naguraj ga full do grijača i okreni naopačke. =)
S cubisom i 0,5 grijačem, stavi zrak na 1-2 rupe i imaš full tight draw.

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2016 11:31 

Pozdrav,
da ne otvaram novu temu, ovdje cu se nadovezati na Cubis pro grijace iz moje perspektive:
0,5 - propuh preveliki i sa jednom rupom za zrak + previše mi se zagrijava drip tip
0,6 (aio) - prekratko sam se igrao sa njime - ugl. radi kao i u aio, nisam osjetio neki napredak u aromi igrajuci se sa watima
1,5 lvc - e ovo meni odgovara - otvorio rupe za tekucinu na najace i vec ga četiri dana silujem sa 100% VG tekucinama,
zrak otvoren do kraja, dižem ga do 15w, probao sam sam ga natjerati na dry hit ali neda se, vukao sam po 8 sec
direct u pluca i radi sve5, aroma zadovoljavajuca (upravo gutam domaci pekmez od šljiva :)

lp Roman

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2016 10:32 

Update od mene;

edit;

Dakle konačno rješenje za pljuvanje 0.5 glave;
Nakon što napunite tank i zašarafite ga na mod, okrenite AFC do kraja i okrenite sve naopačke. Stisnite fire i držite 3-5 sec dok ne počne para izlazit kak treba. Usput će izletiti i vrele kapljice koje bi inače završile u vašim ustima. Nakon toga si namjestite AFC kak god ga koristite. Više nema pljuvanja, čak ni na full otvorenom AFCu. Radio je mi je tako s otvorenim AFCom i u cijelom danu me nije pljunio. I tako svaki put kad radite refil. Nikakve maramice i wc papiri.
Tip 1: Kad ga punite, napunite ga samo do gornjeg ruba stakla, ne preko toga.
Tip 2: Zrak na 2 i 3 rupe uvelike smanjuje mogućnost ponovnog spitbacka, ali kao što rekoh, nije pljuvao više ni na otvorenom.
Tip 3: Koristite tekućine s 70 i više % VGa. jer PG više flooda

Ovaj grijač je najbolji izbor ako koristite gušće tekućine jer ima najveće otvore za liquid. Svi ostali (izuzev 0.25) imaju manje i mogli bi se malo mučit s previše VG-a

S 0.6 glavom ovo nisam probao, a ona također ima spitback, ali specifičan. To nije jedna, dve - tri, to je salva sićušnih kapljica koje osjetim na jeziku. Kontao sam da će kapica spriječiti spitback (na AIOu ga nisam osjetio jer sam koristio spiralni drip tip) Tu glavu ne planiram koristiti pa neću s njom eksperimentirati, ali možete probat gore navedeno i s njom, vjerojatno da će šljakat.

1.5 Clapon (ni LVC ni obični) ne pljuje uopće. 12 - 20 W radi bez problema.

1.0 na žalost nikako da dođe u ikoji od 2 osječka vape shopa pa ne mogu probati, ali kontam da neće praviti probleme, jer nisam našao na netu da se itko posebno žali na njih koliko na 0.25, 0.5. i 0.6.

0.25 imam (qcs i običnu), ali nisam i ne planiram probati jer su iznad mog područja watta, ali spitback bi se trebao rješiti na isti način kao i sa 0.5 glavom. Da pljuje znam jer mi je rekao internet. :D

Na svom Cubisu držim zrak na 2 rupe (sa svake strane 2, dakle 4) - to mi je nekakav restricted DL i koristim 0.5 grijač.
Setup na VTwo mini s njime je Temp SS316 / 270°C / 25W | Power mode: 20 - 25W
Setup na Istick power nano je Temp SS316 / 160°C / 25W | Power mode: 20 - 25W

Eto, toliko o Cubis / pro od mene.

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh

PostPostano: 27 lis 2016 11:59 

Ne mogu više editirat pa da dodam;

1.0 ohm glava, što se pare tiče, pristojno počne raditi već negdje na 13w, ali aromom se se baš i ne može pohvaliti. Bar ne ispod 18-20W (a na toliko dršim .5 u powe modeu) :/ I to poprilično prigušenom aromom :/ Ista stvar kao sa 0.6 i 1.5 glavama. Očito da meni kapica ubije aromu. :/

Jako sam se veselio što sam našao ovaj grijač jer se želim maknuti od subohma (uštediti tekućine i battery life), ali mi 1.5 clapton nikak nije odgovarao, ali et...
Što se mene tiče .5 glava je jedina glava za ovaj atty koja meni odrađuje posao "kako treba". MTL možete s njom ak srežete W na 18 i zatvorite si AFC. Ona bez problema počne parit već na 18W.
Znam da neki s foruma koriste isti atty i kunu se u clapton coil, ali meni to nakon 3mj na .5 jednostavno nije to. Sve nekak prigušeno i zagušeno.

Čisto za usporedbu, tekućina koja mi je neparljiva (TPA Coconut candy) na .5 glavi u Cubisu je sasvim u redu na .6 glavi u AIOu jer je aroma prigušena.

Eto. Do idućeg puta. =)

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lis 2016 15:21 

Ja sam jako nezadovoljan Cubis PRO-om dok mi je mod vTwo odličan. Kompaktan, dosta robusno djeluje i onaj izbornik nakon kaj se malo skuži kako funkcionira je skroz ok. Što se tiče tanka - no go za mene.

S obzirom da mi je to bio prvi atty uzeo sam ga na savjet u kitu iako me vuklo da odmah uzmem subohm RBA. Trgovac (recimo poznanik) i još par njih mi je preporučilo da idem na KIT pa kad skužim kaj mi paše da uzmem atty po želji. Kao bit će u početku problema s coilovima i svašta nešto.

Nakon što sam imao muke Isusove sa spitback-om i floodanjem na svim coilima osim 1,5 ostao sam na 1.5 dok nije valjda presušio i počeo lagano smrdjeti. To što je presušio je moja krivica jer mi MTL baš i nije odgovaralo pa sam vukao direkt u pluća.

Aroma mi je bila preslaba na njemu kako god koristio. Pogledao sve tutoriale, ali subohmske coile nisam uspio upogoniti bez spitbacka i floodanja. Tu i tamo bi bilo kratko ok pa ponovno problemi i to mi je too much za daily use.

Da nebi bilo da nema i pozitivnih strana ono kaj mi je kod tog tanka super je jednostavnost, top-fill i čini mi se skroz ok za MTL s 1,5ohm grijačem. Plus ne troši puno juice-a :)

Ugl sad stoji u ladici za rezervu, prešao sam na RDTA Avocado 24 i to mi je baš po guštu. Cubis ću možda korsititi dok sam na poslu da ne radim oblake oko sebe.

Mala napomena 24mm tank malo viri bočno na vTwo, i to jedva primjetno. Kad se stavi onaj ružni silikon iz paketa taj bočni overhang se skoro ni ne primjeti.
Meni osobno ovak mod za kratkim 24 tankom super izgleda i dovoljno mi je praktičan. Kaj se tiče stabilnosti, pa nije taj silikon tak loš da sad mod pada sam od sebem ali da ne leži kao bez njega, to je istina.

Moj njubarski 2 cents na ovu temu.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lis 2016 16:15 

Kad puniš cubis s 0.5 glavom napuniš ga samo do ruba stakla s gorenje strane, kad ga začepiš okreneš naopačke, stisneš fire na 5 sec i rješio si spitback.

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh

PostPostano: 31 lis 2016 00:02 

Ma niš od toga. Zezal sam se par dana i zgubil i volju i živce. Svaki drugi refill problemi osim na 1.5 coilu koji stvarno radi ok. Manje mi je trebalo da skužim coilove radit i namjestim si Avocada 24 nego da refillam cubisa, a da me negrize, ujeda i generalno stavlja pod stres :)

Možda ga starom dam ako nađem jeftino neki mod koji je cigar/pen like.

Dobio je volju pa mu mislim ili uzet neki AIO ili cigar mod (valjda se tak zove) jer on je baš MTL tip pa bi mu ovo bilo skroz dobro, a neće normalan mod već mora biti okrugli ko penkala.

Povratak na vrh

[ 20 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: