Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 12 vel 2025 08:42. Sada je: 12 vel 2025 08:42.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Joyetech Evic vTwo mini
PostPostano: 13 srp 2016 14:56 

Lijepi pozdrav. Narucio sam vtc mini sa fasttecha prije tocno mjesec dana, nakon tjedana cekanja da uopce posalju mod jer su ga stalno izbacivali iz ponude, napokon je stigao. Naravno, zaustavili ga na carini, oderali me za 140 kn, preuzmem paket i imam sta vidjet, poslali su krivi mod. Dobio sam gore navedeni evic vTwo mini a ne vtc mini. Malo sam gledao po netu i uglavnom svi pisu da je isti mod kao i vtc mini. Zanima me da li sam dobio losiji, nekvalitetniji mod nego koji sam narucio i da li da uopce pisem zalbu na fasttech da posalju vtc mini? Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Joyetech Evic vTwo mini
PostPostano: 13 srp 2016 16:42 

opet bi moga imati pizdarije s carinom. ne isplati se. a nisam ni znao koji je to mod, sad sam guglao. to je u biti vtc mini, ali imas sat :P
mozda netko od kolega ima bas taj model pa ti napise koju pametnu. ali ako je ko stari vtc mini onda imas odlican mod s plitkim 510 :D

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

PostPostano: 13 srp 2016 17:03 

lonke10 je napisao:
Lijepi pozdrav. Narucio sam vtc mini sa fasttecha prije tocno mjesec dana, nakon tjedana cekanja da uopce posalju mod jer su ga stalno izbacivali iz ponude, napokon je stigao. Naravno, zaustavili ga na carini, oderali me za 140 kn, preuzmem paket i imam sta vidjet, poslali su krivi mod. Dobio sam gore navedeni evic vTwo mini a ne vtc mini. Malo sam gledao po netu i uglavnom svi pisu da je isti mod kao i vtc mini. Zanima me da li sam dobio losiji, nekvalitetniji mod nego koji sam narucio i da li da uopce pisem zalbu na fasttech da posalju vtc mini? Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

Dobio si novi model vtc-a. Nisi dobio lošiji i nekvalitetniji mod, nego nasljednika. Uglavnom su isti. Sam ovaj novi ima sat i to je kao fora.
Tak da ne moraš ništa nikome slat. =)

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh

PostPostano: 13 srp 2016 17:19 

Još jednom, hvala Vam na odgovorima.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 srp 2016 08:11 

meni je ovo treći vtc mini, tj prvi vTwo, i jedino na njemu nisam morao ljepiti izolirku u unutrašnjost poklopca baterije kako ista nebi plesala (da li je slučajnost neznam)... Inače ja sam slao pod garanciju vtc mini, poslali mi na moju želju vTwo, svejedno došla carina, ali 118,50kn. Isto popizditis ali šta je tu je.

Povratak na vrh

[ 5 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: