Naravno da nisam izdržao i da sam ga otvorio da vidim kaj ima unutra

Ovako...odlično složen modić, svaki milimetar prostora je iskorišten i stvarno je sve na svojem mjestu.
Unutra stvarno je LiPoly baterija...skupa sa hrpicom tanušnih žičica spojenih na nju uz plus i minus deblje žice...valjda balance charger, nemam pojma...mislio sam da to treba samo za LiPoly sa više ćelija.
Problem je što apsolutno svi u specifikacijama navode 1300mah....a nije...1200 mah je baterija. Nepoznatog podrijetla...izgleda ko baterija iz egice (što ne mora ništa značiti...to je samo pakiranje). Baterija je 18450 round Li-Poly cell.
Tko zna koji je C rating te baterijice...tako da vjerojatno iz tog razloga proizlaze problemi kod nekih (amerikanaca) ljudi koji rokaju ovaj mali modić na niskim otporima...imam čudan osjećaj da ova baterija nije za tak nešto

Na otporima u rasponu 1 - 2 ohma, meni traje čitav dan...MTL način parenja i 12mg nikotina...više nego sretan sam sa time.
Uglavnom...eto...čisto kao upozorenje onima koji su kupili ili imaju namjeru...nemojte Subohm tankove ili setupove stavljati na MiniVolt.

Baterija bi se trebala moći bez problema zamjeniti...ako se uspije naći 18450 baterija zadovoljavajućeg kapaciteta i amp limita