Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2025 15:23. Sada je: 25 tra 2025 15:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 241 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Novi software update za Evic Mini
PostPostano: 27 sij 2016 17:06 

:dobar: :brav:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh

PostPostano: 27 sij 2016 18:48 

Cube je napisao:
'Sus dragi jezuš.... Ajmo Jovo nanovo...

Aj prvo pročitaj kaj si napisal
Kod:
Stavio sam novi coil, 0.1 Ohma, sad pak na 220 C i 25W nema apsplutno nikakvog okusa, al pare ima dosta. Katastrofa, jako sam nezadovoljan modom.

Dakle kakve veze ima ovo: Stavio sam novi coil, 0.1 Ohma, sad pak na 220 C i 25W nema apsplutno nikakvog okusa, al pare ima dosta.
...s ovim: jako sam nezadovoljan modom.

Dakle s obzirom da to nema nikakve logike pretpostavili smo da se zaje...frkavaš, pa smo i mi nastavili. Ne zato da te vrijeđamo ili superimponiramo već zato kaj smo mislili da je zajebancija (barem ja).

Kaj se tog tvog problema tiče probaj ovako gledati..... Mod je idiot. Način na koji električna energija iz batke prelazi u toplinsku na zavojnici. Im'o ti vate i likvida ili ne.... Hebe se modu za to. On bu ti dal ono kaj si narihtal toliko dugo dok a) ima baterije b) držiš power tipku. Dakle nekaj ti je sa setupom u attyu/coilom/wickom/kontaktom/zrakom.... Nije do moda. Kladim se da ak zategnem svoj aromamizer na tvoj mod, pokliketam sve postavke kao i na svom da bu radio jednako dobro.
Nadalje, piše da si iz sesveta. Ja sam doma u dubravi. Lepo pošalji PP i pozovi na pivu. Ja dodjem sa svojim evicom, eleafom, atomizerima, žicom i pamukom te primjerkom tekućina raznih i složimo ti nekaj kaj bu te usrećilo, a kaj je najbitnije te naučimo. Nisam darth fakin' vader parenja, ali znam dovoljno da ti pomognem.

EOD

Svaka čast!

Povratak na vrh

PostPostano: 06 vel 2016 02:11 

Neznam di bi ovo pisao al ok.
Ovak,napravim si novi coil 1,12ohma i stavim na mod i sve ok i zakljucam ohme.
e sad nekuzim,ako sam zakljucao zasto ohmi onda idu gore????!!!!!
jel to ok ili....?

Povratak na vrh

PostPostano: 06 vel 2016 02:32 
Moderator

je. to je ok. tako funkcionira temperaturna kontrola...na svakom modu...samo kaj se na nekima to vidi na ekranu a na nekima ne,

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 06 vel 2016 02:34 

zagrijavanjem žice, žici se poveća otpor. Ni200, SS i Ti se manje poveća otpor, zna se i koliko, na određenoj voltaži i prema tom podizanju radi TC. kanthalu se povećava puno više. To je normalno. Glavno da zaključaš početni otpor, nakon što si i atty i mod pustio jedno 15min na sobnoj temperaturi bez korištenja.

Povratak na vrh

PostPostano: 06 vel 2016 09:55 

Buje, obrnuto. Zagrijavanjem se ni200 najviše mijenja otpor. Ti žici manje, a ss još manje. Veće promjene otpora znače lakše detektiranje te promjene, pa time i preciznije računanje postignute temperature. Pričamo o relativnim promjenama, ono ... 20%, 50% i to.

Kantalu se otpor povećanjem temperature mijenja zanemarivo malo, pa na njemu tc nije moguć.

Povratak na vrh

PostPostano: 06 vel 2016 10:37 

damba je napisao:
Buje, obrnuto. Zagrijavanjem se ni200 najviše mijenja otpor. Ti žici manje, a ss još manje. Veće promjene otpora znače lakše detektiranje te promjene, pa time i preciznije računanje postignute temperature. Pričamo o relativnim promjenama, ono ... 20%, 50% i to.

Kantalu se otpor povećanjem temperature mijenja zanemarivo malo, pa na njemu tc nije moguć.

iJoy Asolo ima recimo TC na kanthalu, Inokin uskoro predstavlja sličan uređaj i Hohmwrecker je trenutačno jedini "službeni" kanthal TC uređaj.
Ništa nije nemoguće :D http://www.vaporcube.com/h-wrecker-hohm ... x-mod.html

Povratak na vrh

PostPostano: 06 vel 2016 11:01 

jos jedno pitanje...znam da je negdje pisano o tome al nemog nac!
Zasto mi se jako brzo upali protection,na pola uvlacenja on se vec pali....ok znam to znaci da je dobro,al jel mora tak brzo?
Odnosno,moje pitanje je kad se upali protection,to znaci da je dostigao temp. koju sam zadao,jel onda stane sa zagrijavanjem ili drzi tu temp. ???

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 06 vel 2016 11:12 

Normalno je to,radi on valjda dobro samo ako mislis da daje premalo pare onda probaj nariktat da natapa bolje jer ako stavis da ima veci dotok tekucine sporije ce se grijat,vise ce isparavat

Povratak na vrh

PostPostano: 06 vel 2016 11:24 

I ja sam nekidan imao ovakva pitanja i otkrio sam kako mi je rečeno da je najbolje metodama pokušaja i promašaja. Par dana se igraj s temperaturom, žicama, watima i dotokom i naći ćeš BINGO :D Prve dane mi nije bio jasan TC, nisam vidio neku prednost, čak mi je i gutalo tekućino. Sad kad sam si naštimao prezadovoljan sam. ;)

Mod: Joyetech evic VTC mini
Atty: Kayfun v5

Povratak na vrh

[ 241 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: