|
.
Sada je: 07 kol 2026 12:49. | Zadnji put si ovdje bio: 07 kol 2026 12:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
shpaolin
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 19:59 |
|
|
Dobra. 
_________________ this time next year we'll be millionaires
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 20:05 |
|
|
D@DO je napisao: shpaolin je napisao: Očito sam priglup , aj pojasni molim te.  Aj ti plati ćvape i radlera.. da ti ne objašnjavam praznog trbuha i suhog grla! A i lakše mi je uživo nego ovako..  E sad mi je jasno šta je kokošarenje 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 21:12 |
|
|
shpaolin je napisao: D@DO je napisao: shpaolin je napisao: A šta svi imaju protiv zarade? Nitko nema ništa protiv zarade! Imaju protiv kokošarenja!  Očito sam priglup , aj pojasni molim te.  shpaolin, zamisli si sljedecu situaciju..... Dobis ideju za nekakav mod, atomizer, refil, ili bilo sto drugo. Radis nacrte, skice, isprobavas, gnjavis tokara, zajebes u nacrtu, radis ponovo i ponovo, ulazes lovu, i nakon puno zajebancije i potrosene love napravis gotov proizvod i sav ponosan objavis to na nekakvom forumu ocekujuci da ce ti se ulozen trud vratit kroz prodaju. Ja vidim na forumu tvoj proizvod, kupim jedan komad, pocnem izradjivat kopije i prodavat. Dam se kladit da bi bio presretan sa takvim razvojem situacije. Zakonski mi nemoze niko nista, ali moralno bi to bilo od mene podlo i bezobrazno. Kokošar.... nekad dok je seoskih gospodarstava bilo daleko vise nego danas, postojali su ljudi koji su okolo krali sitne domace zivotije (najcesce perad) i prodavali ih, a s vremenom je za takvu ekipu nastao izraz kokošar, tj. sitni kradljivac.
|
|
 |
|
 |
|
msismano
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 21:59 |
|
|
Lis je napisao: D@DO je napisao: shpaolin je napisao: A šta svi imaju protiv zarade? Nitko nema ništa protiv zarade! Imaju protiv kokošarenja!  Očito sam priglup , aj pojasni molim te.  shpaolin, zamisli si sljedecu situaciju..... Dobis ideju za nekakav mod, atomizer, refil, ili bilo sto drugo. Radis nacrte, skice, isprobavas, gnjavis tokara, zajebes u nacrtu, radis ponovo i ponovo, ulazes lovu, i nakon puno zajebancije i potrosene love napravis gotov proizvod i sav ponosan objavis to na nekakvom forumu ocekujuci da ce ti se ulozen trud vratit kroz prodaju. Ja vidim na forumu tvoj proizvod, kupim jedan komad, pocnem izradjivat kopije i prodavat. Dam se kladit da bi bio presretan sa takvim razvojem situacije. Zakonski mi nemoze niko nista, ali moralno bi to bilo od mene podlo i bezobrazno. Kokošar.... nekad dok je seoskih gospodarstava bilo daleko vise nego danas, postojali su ljudi koji su okolo krali sitne domace zivotije (najcesce perad) i prodavali ih, a s vremenom je za takvu ekipu nastao izraz kokošar, tj. sitni kradljivac. TO Lis!! 
_________________ Pluća su sada ko' u male bebe...
|
|
 |
|
 |
|
shpaolin
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 23:14 |
|
|
|
Ma kužim ja vas , Ali hoćeš reći da nikada nisi skinuo sa nekog torrenta film ili pjesmu. To je ista stvar. Hrpa ljudi prodaje piratske cd-e , dvd-e , programe , kopira torbice , majice , mobitele. To je isto nečiji trud , uložen novac i vrijeme. U nekom idealnom svijetu bi se složio sa tobom. Ali gdje mi živimo i u kojem vremenu svako želi samo uzet svoj dio kolača. Sa načinom se možemo i ne moramo slagat. Gle da je on napravio malo drugačiji oblik i nazvao ga nekim drugim imenom i tvrdio da je to njegov izum onda bi rekao da je licemjer i lopov. Ali ovak , A2 klon. Znači kopija originala. Nije preuzeo zasluge od turčina i rekao da je to nešto novo. I bar su neki ljudi dobili priliku da probaju A2 pa makar i kopiju. Ne vidim za nas korisnike ništa loše u tome. To ako nekom treba smetati to je turčin. Mene boli patka ko je šta napravio ak mi je cijena i kvaliteta odgovarajuća.
|
|
 |
|
 |
|
shpaolin
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 23:18 |
|
|
|
A i taj šta je krao kokoši sigurno ih nije krao iz gušta nego iz potrebe. Tako da kokošar nije pravi izraz.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 19 srp 2011 23:24 |
|
|
|
A KOJI JE PRAVI IZRAZ DA PREKINE PREPUCAVANJE ???!!
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 20 srp 2011 01:03 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
shpaolin je napisao: Gle da je on napravio malo drugačiji oblik i nazvao ga nekim drugim imenom i tvrdio da je to njegov izum onda bi rekao da je licemjer i lopov.
Tko je uopće nekoga konkretno naveo ili spominjao?! I u pravu je Karo! Dosta s prepucavanjem bilo koje vrste! Ako se želi nešto objašnjavati.. onda to može na nacin kako sam gore negdje naveo.. uz ćvape i pivu.. i u četiri oka.. ili tri..  ili šest.. ili steram sve u kitu.. 
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 21 srp 2011 00:12 |
|
|
D@DO je napisao: shpaolin je napisao: Gle da je on napravio malo drugačiji oblik i nazvao ga nekim drugim imenom i tvrdio da je to njegov izum onda bi rekao da je licemjer i lopov.
Tko je uopće nekoga konkretno naveo ili spominjao?! I u pravu je Karo! Dosta s prepucavanjem bilo koje vrste! Ako se želi nešto objašnjavati.. onda to može na nacin kako sam gore negdje naveo.. uz ćvape i pivu.. i u četiri oka.. ili tri..  ili šest.. ili steram sve u kitu..  steram sve u kitu Kod nas se kaže "nabijem vas sve na moj mali mekani kurčetinu" 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Babaterija
|
Naslov: Re: G-Tank by ooSTURMoo Postano: 22 srp 2011 11:16 |
|
|
misliš u tvom slučaju refil frenk 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 07 kol 2026 12:49. | Zadnji put si ovdje bio: 07 kol 2026 12:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 217 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |