Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 03:52. Sada je: 13 vel 2025 03:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 45 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Autor Poruka
 Naslov: Re: Prijedlozi za upgrade
PostPostano: 18 stu 2013 14:26 

To su neke korisne informacije koje nisu lako dostupne niti objašnjene. Da se napravi neki guide sa slikama ili youtube video bi bilo puno lakše. Jer očito se ne radi o tipičnom mch/vv modu, pa većini nije jasno o čemu se točno radi.

Povratak na vrh

PostPostano: 18 stu 2013 14:40 
Administrator

SrKi je napisao:
To su neke korisne informacije koje nisu lako dostupne niti objašnjene. Da se napravi neki guide sa slikama ili youtube video bi bilo puno lakše. Jer očito se ne radi o tipičnom mch/vv modu, pa većini nije jasno o čemu se točno radi.

Sve je lijepo objasnjeno i fotkano. Ali stvar je sto je imageplay.net crko pa se slike vise ne vide.
Nema mi druge nego cupat slike sa harda ako ih jos ima ili sve nanovo fotkat.

Edit: Nasao sam vjerojatno sve slike ali sad ih treba razmjestiti gdje je koja bila. :joj:
A to je pola rjesenja jer su nestale i slike od drugih vlasnika DME.

Povratak na vrh

PostPostano: 18 stu 2013 14:59 

Max_ZG je napisao:
Kod DM postoji dobar razlog zašto je takav.

Možeš imati mod za 18650 znači 3.7V
Možeš staviti dodatno cijev za AA bateriju i onda imaš 5V (odlično pari s grijačem od 2,8-3 ohma)
Možeš imati malu cijev s baterijom 14500 pa imaš 3.7 V
A možeš kupiti još jednu glavu pa imaš 2 moda.
Za razliku od kineza dobiješ garanciju,
Kintu gnjaviš ako kaj rikne, premda neznam da je ikada ikome nešto crklo na DM.
Preko DM moš tenkove vozit, a čujem da je Nemesis klon tanašan, da zna prekidač zezat, da ne idu sve baterije u njega itd

Nemesis klon, za 30$ je upravo to KLON za 30$ šta god ti pričali o njemu.
Nije loš, radi ali....

Da me se nebi krivo razumilo, kvalitetu i CS nisam dovodio u pitanje niti sam sumnjao u to.

I nisam htio uspoređivati kineski klon sa DM-om!

Jedino što sam htio reći da mi estetika nije ''sjela'' kad nešto toliko platim mora mi biti... ono gad ga pogledam svaki dan da bude SPOT ON! a ne da se ''navikavam'' na izgled ili da si govorim to je ipak kvaliteta.

Cijena DM-a je u biti povoljna za ono što se dobije, pogotovo ako se uzmu u obzir cijene drugih originala, samo je moj buđet trenutno u debelom K.....cu :D

Da je bio DM za iste pare sa cijevi za 18350 i produžetkom za 18650 i da ima kraći ali širi prekidać, odma bi ga uzeo a sigurno bi se našao još netko tko tako razmišlja.

Držat ću oko na njemu, pa jednog dana ako bude novog dizajna i platežne moći... možda ga i kupim. :51:

Povratak na vrh

PostPostano: 18 stu 2013 15:13 

Imam blagi osječaj da spamamo temu ali .... Kinta to uvijek može maknuti kam spada.
Kupio ga oko godinu dana starog. Sada, nakon mjeseci korištenja i dalje mogu reči da se na njemu ne vide tragovi korištenja, bez obzira kaj je padal po pločicama u kupaoni, kuhinji, po asfaltu :conf: gdje sve nije padao :)

Kupio rabljeno "velika tuba i njen poklopac" glavu s prekidačem (daklem, kompletan mod 18650)
Naknadno kupio "malu tubu i njen poklopac" (ako uzmem glavu s prekidačem sa velikog moda imam kompletni mod 14500)

Redovito za po doma koristim 18650 tubu. Za van najčešće diskreniju varijantu sa 14500 baterijama.
Za driper sa dual coil-om spojim malu i veliku tubu, stavim 18650 i običnu punjivu AA od 1,2 V i praši :)

Ne možeš staviti u tu produženu kombinaciju 18650 i 14500 jer bi na 1,5 ohma pario na 47 wata, a to je i za Mravka previše :)

Sad kad imam Leo mod koji radi na 14500 batke sve više ima smisla kupiti još jednu glavu i onda imati dva kompletna moda koji rade samostalno.

Kinta, nije da te požurujem :zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 18 stu 2013 15:18 
Administrator

Fosna je napisao:

Kinta, nije da te požurujem :zu:

Subota :palfi: :D

Povratak na vrh

[ 45 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.