Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 05:36. Sada je: 13 vel 2025 05:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Platiš jedan, dobiš tri
PostPostano: 12 lis 2013 15:20 
Administrator

:) Tesko je opisati osjecaj kad procitas ovako nesto a ulozio si u to toliko zivaca, truda, zeninog ceketanja, moljakanja i nesto malo znanja i skupljenog iskustva.
:plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2013 15:26 

Kinta je napisao:
:) Tesko je opisati osjecaj kad procitas ovako nesto a ulozio si u to toliko zivaca, truda, zeninog ceketanja, moljakanja i nesto malo znanja i skupljenog iskustva.
:plus:

znaš i sam da si napravil odlican mod...stoga kad nas vidiš da parimo sa guštom na DM-u to ti je najveca zahvala koju možeš dobit......zadovoljnog korisnika istog....

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2013 16:11 

Za :devil: mogu reći samo: svaka čast.
Koliko su solidni materijal i izrada? Kupio sam ga u srpnju rabljenog. I danas se na njemu ne vidi nikakav trag korištenja!!
Što mu je radio prethodni vlasnik :conf: ali što sam mu ja sve radio :joj:
Eeee sad čekam :) da uđem među prvih pedeset (... :mravak: ..., Igor :) ). Uz dva izvrsna moda, druga meh mi više neće trebati.
Što ne znaći da ju (Spavlitis) neću kupovati :)

Povratak na vrh

PostPostano: 06 pro 2013 15:01 

Može li još koja slika, ne znam jeli do mene ali ne mogu 90% slika otvoriti. Ako može da bude nešto na njemu, nešto što bi vi preporučili .

Povratak na vrh

PostPostano: 06 pro 2013 15:05 

da, image host je krepal pa nema slika....baš rekoh guzdi da mi je 14500 verzija novogodišnja odluka

EDIT: našao ovu slikicu, bas lijepa
slika

Povratak na vrh

PostPostano: 06 pro 2013 15:17 

vulja imaš li još koju sliku ali da se može povećat ?

Povratak na vrh

PostPostano: 09 pro 2013 00:19 

Nije me bilo odavno ovdje, pa samo da pitam: kakva je up-to-date situacija s dostupnošću Devil's Marblea? Namnožilo se mladih vapera u mom kraju, pa sad nestrpljivo i radoznalo naručuju 20-dolarske igračkice kratkog daha sa FastTecha, pa čisto da znam mogu li ih, kad se s tom kvarljivom robom iscrpe, uputiti ovdje da nabave pravu stvar?

Povratak na vrh

PostPostano: 09 pro 2013 18:14 
Administrator

davors je napisao:
Nije me bilo odavno ovdje, pa samo da pitam: kakva je up-to-date situacija s dostupnošću Devil's Marblea? Namnožilo se mladih vapera u mom kraju, pa sad nestrpljivo i radoznalo naručuju 20-dolarske igračkice kratkog daha sa FastTecha, pa čisto da znam mogu li ih, kad se s tom kvarljivom robom iscrpe, uputiti ovdje da nabave pravu stvar?

Naravno, uvijek je neka mala kolicina na zalihi. Ako se slucajno nesto poremeti najkasnije za 2 tjedna su tu.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 ožu 2014 01:00 

Naravno da mora proći toliko vremena, da ja konačno skužim da Kinta "proizvodi" modove!!! (ne znam da li sam se dobro izrazila, ikskjuz mi ak nisam).

Naravno a moram proći tri četiri vrlo "kvalitetna" i izgledom "prekrasna" mod-a da nađem ovu stranicu. Najbolje od svega, uGOOGLam Devils marble misleći da je to naravno neki mod koji se može "negdje" kupiti i pročitam da to proizvodi neki tip tamo from Croatia... e svašta...

No dobro, čovjek uči dok je živ.

Naravno da moram proćii nekoliko slomova živaca sa modovim koje je moj dragi suprug nabavljao jeftino u Kini, u raznim živopisnim bojama i sa obveznim ekranićima, od toga je na nekima već Medo imao svoje šape. Nakon što sam konačno nabavila Protank II, naravno na vašu preporuku, jako je žalosno da trenutno već danima parim na običnoj egici i pokušavam na netu pronaći neki mehanički mod po nekoj prihvatljivoj cijeni...

I što reć???

Dobrodošla ja na forum...

No hoće li moć onda i moja malenkost uspjeti nabaviti taj famous Devils marble?
Pročitala sam na nekoj stranici tamo, da taj guy from Croatia to prodaje samo ljudima s foruma...
e pa Kinta, kaj nisam ja s foruma????

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 04 ožu 2014 01:07 

Imas cijeli dio foruma o dme,dakle ponuda stoji,neznam kaj bi ti,da ti kinta posalje na pp "daj kupi moj mod" ili ti kinti "prodaj mi dme"

Povratak na vrh

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: