Malo dokoličarenja...ajde da i ja napravim svoj mod, kad već Max_ZG ne priznaje članove koji nemaju svoj DIY uradak

Moram priznati da je osjećaj parenja na nečemu što sam napraviš neusporedivo bolji nego kad kupiš gotovo.
No, ajmo redom.
Ovo je ožičena Vamo v5 elektronika spremna za montažu u kutijicu...bilo je tu problema, već sam bio sve polemio i gurnuo u kutijicu, ali nije radio kak se spada...zašortao sam kod lemljenja minus tipku, pa je sam prebacivao voltažu

,a i krivo sam bio spojio fire switch...

Nakon popravka, sve je lijepo stalo u kutijicu...moš mislit. Bila je to bol u guzici, kako bi rekli amerikanci, gurnuti sve unutra skup sa baterijom...
Za bateriju nije stao uložak, pa sam ju zalemio...rek'o Valter da nije teško...a što budali rekli, budala i napravio. I bi sve dobro.

Voila! Radi super...lagan je, ima floating plus pin (fat daddy...ili varitube? ne sjecam se

), lijepi veliki fire switch, taktilne tipkice za + i -, micro usb punjač i 18500 Tensai bateriju visoke struje pražnjenja (nepotrebno...ali ta mi je bila pri ruci

). Što bi čovjek više htio? Tipke imaju i osvjetljenje...koje sam spojio, pa odpojio. Da mi ne bi svjetlio u mraku dok spavam...to mi baš treba
zahvala Saši za sve i što je trpio gnjavljenje prek moba.