Napokon su svi dijelovi došli, osim glave koju mi je nesebično posudio Jole84, hvala još jednom, vraćam za 20ak dana kad moje stignu s FT i tako mi omogućio da ga napokon sastavim.
Dvije cijevi od akrila promjera 25 (19) i 22 (18) mm zaljepljene zajedno. U jednoj je baterija (Sony Konion US18650VTC5 - 2600mAh - 30A) i glava s podesivim pinom, a u drugoj Evolv DNA 30 čip i USB punjač od 1A te tipke. Ukrasna lajsna je od inoxa, strojno rezana.
Bilo je pakao to sve nagurati unutra, dovesti žice koje nisu baš tanke iz jedne tube s baterije i vratiti ih natrag na pin i glavu. No uz puno muke (zabave) uspjelo je. Ni komarac više ne stane unutra. Dimenzije 112x46x25mm. Težina s baterijom 127g.
Mod radi odlično, da sad ne laprdam o DNA 30 čipu koji je VW i može se podešavati od 7W do 30W po korak od 0.1W. Krivulja čipa je ravna i on ne radi pulsno kao npr VAMO i to se i osjeti. Snage ima i previše i gadno lupa na driperu s 2 MC i 0.7ohma i 25 W - parni stroj. Minimum je 0.5 ohma.
Uz ovakav mod mehanika postaje bezpotrebna.
Mod definitivno nije jeftin, sam čip je oko 50€ plus svi ostali dijelovi, nakupi se, ali kako se takvi modovi prodaju za min 250$ isplati se pomučiti.
Slijedeći DNA30 ide u klasičnu aluminijsku kutiju i bit će osjetno jeftiniji od 250$. Primam narudžbe.
Opet malo planiranja u Catia v.5
Pločice za Dalmata, prošli put su mu se svidjele
Tipke za regulaciju snage su namjerno malo više uvučene
Glava Stainless Steel Flat Top Cap for Chi You / King Mod s posrebrenim kontaktima i podešavajućim pinom
Vijke za inox lamelu treba upustiti ili nabaviti s ravnom glavom
USB mini priključak za punjenje baterije