Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 ožu 2025 06:58. Sada je: 25 ožu 2025 06:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 50 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Vision Spiner II+ Aerotank mini
PostPostano: 29 srp 2014 12:37 

veljo_81 je napisao:
dafreek je napisao:
imand je napisao:
Najnoviji kanger grijači (sa rupicom) su čisti šminkeraj,
sumnjam da natapanje wicka može valjat kod čistog vg (+8% voda)

Ovi novi grijaci su meni fenomenalni. Probao sa FA Maxx Blendom (Velvet Cloud baza - VG), zrak otvoren na najvise, 1.5ohma grijac na 4V..jedno 15 puta zaredom povukao i nista zagoreno. Iznenadilo me, jer sam ocekivao da ce biti bezveze.

Nikako se ne bih slozio, bar u vezi aerotanka, nisam ih stavljao u protank, meni su ovi stari od 1.5 ohm na 3.8 v sa max zrakom toliko dobri da ostajem na 9 mg, pare i previse, osjecam aromu perfeketno, ima onaj slatki stih taman kakav mi pase, mogu pariti neprekidno i stalno je fenomenalan osjecaj... Ono sto sam primjetio je da moraju malo da "odrade" da bi odvrnuo zrak do kraja, jedan tank bar potrosim na pola klapna a onda drugi bude perfektan sa max zrakom

Ne bih znao kakvi su stari, samo sam ove nove probao. Kazem ti, mene je iznenadilo u pozitivnom smislu.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Vision Spiner II+ Aerotank mini
PostPostano: 29 srp 2014 17:27 

haha, kakva glupost, novi grijaci su u stvari stari na koji je namontiran prsten s rupicama, dakle kome pasu novi nek sacuva taj prsten s tih sto ima pa si kupi stari tip jer je jeftiniji i samo nabaci taj prsten, mrzi me da slikam a sta tu i ima slikati
ja sad idem da operem i sprzim taj jedan i probavam ga bez tog prstena ali sa ovim njegovim dihtungom sto je samo odozgo pa vam javim rezultat
ispravka, nije sve isto, na "novom" tipu je skracen wick da taj prsten moze da "naidje"
edit
ipak mora da se stavi ona diht kapica odozgo sa starog grijaca, previse zraka je i sa njom kamoli bez nje bez nje zbog premalo spage, aerotank kompenzira zavrtanjem dotoka zraka i prolazi al opet je stock stari tip bolji

Povratak na vrh

PostPostano: 29 srp 2014 19:26 

.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 srp 2014 20:11 

dafreek je napisao:
.

ovo "haha, kakva glupost" nema veze s tvojim postom, odmah da se ogradim :)
glupost ovih sto su "izmislili" nov grijac

Povratak na vrh

PostPostano: 29 srp 2014 20:20 

veljo_81 je napisao:
dafreek je napisao:
.

ovo "haha, kakva glupost" nema veze s tvojim postom, odmah da se ogradim :)
glupost ovih sto su "izmislili" nov grijac

Ma pusti, napisah glupost, pa sam poslije skuzio da nije meni namijenjeno, pa editirao :)

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 11 kol 2014 11:31 

Problem sa ft spinerom, 3.8v blica kao da je prazna baterija, ostale voltaze normalno odradjuje

Povratak na vrh

PostPostano: 03 ruj 2014 02:07 

update, mnogo problematike s vs2 sa ft ali rijeseno
par puta je ispao i pomjerio se konektor za ati i nakon toga pravio spoj, rijeseno tako sto sam ubacio malo silikona na mjesta na kojima moze da pravi spoj
drugi problem, plus pin nije na oprugu nego samo ubacen u dihtung, ati s nizim grijacem ce ga utisnuti do kraja i onda ga ati s visim grijacem ne dodiruje, moze da se cupa pincetom ali moze da se ubaci gumica kangerovog grijaca ispod, ona sto razdvaja + i -, odsjece se visak koji "izadje" nakon silovanja pina da udje u dihtung na konektoru baterije da ne ometa protok zraka i to je to, federira (gumira) taman toliko koliko treba

Povratak na vrh

PostPostano: 03 ruj 2014 09:13 

veljo_81 je napisao:
update, mnogo problematike s vs2 sa ft ali rijeseno
par puta je ispao i pomjerio se konektor za ati i nakon toga pravio spoj, rijeseno tako sto sam ubacio malo silikona na mjesta na kojima moze da pravi spoj
drugi problem, plus pin nije na oprugu nego samo ubacen u dihtung, ati s nizim grijacem ce ga utisnuti do kraja i onda ga ati s visim grijacem ne dodiruje, moze da se cupa pincetom ali moze da se ubaci gumica kangerovog grijaca ispod, ona sto razdvaja + i -, odsjece se visak koji "izadje" nakon silovanja pina da udje u dihtung na konektoru baterije da ne ometa protok zraka i to je to, federira (gumira) taman toliko koliko treba
da si kupio malo kvalitetniji i izdvojio kunu više, bebi imao takve probleme ;) e pa sad zarađuj po selu!

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 03 ruj 2014 09:45 

Al zato si ti pokupovao originale i to je sad vjecno

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 03 ruj 2014 10:47 

veljo_81 je napisao:
Al zato si ti pokupovao originale i to je sad vjecno

Ja ti samo kažem da je ponekad bolje izdvojiti koju kunu više i imaš provjerenu stvar! iza koje netko stoji i neku daje garanciju. ja sam imao "VS2" i platio sam ga 30$ još sad radi bez greške! meni je jasno da se i taj mogao pokvarit. no 90% slučajeva je viša cjena bolja stvar!

Povratak na vrh

[ 50 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: