Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 ožu 2025 07:48. Sada je: 25 ožu 2025 07:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 50 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Vision Spiner II+ Aerotank mini
PostPostano: 25 srp 2014 16:52 

Stiglo konaco, mjesec i kusur dana s fasttecha, sta da kazem malo preveliko mozda ali ne lezi lose u ruci :)
slika
slika
Estetski moze proci mada mislim da bi mi bilo bolje da sam uzeo ovo http://mtmstore.eu/komplet-kanger-emow-1300mah/# ali dobro, estetiku u drugi plan

Parenje cudnije nego na Protanku 3 mini, dovod zraka stavim na minimum ali opet ga ima vise nego kod protanka, mislim da su trebali staviti dvije rupe za zrak i mogucnost pomjeranja "klapne" od min do max a ne ovako da se vrti u krug al dobro, u njemu je grijac 1,5 ohma onaj sa rupicama, nisam jos testirao ove starije ali javim dojam kad testiram, zao mi je sto nemam grijaca od 2 ohma da vidim kako to sad izgleda na ovoj bateriji, ako neko ima 5 grijaca od 2 ohma a voljan je da ih zamijeni za 1,5 nek se javi :)
Otpario sam 2-3 tanka, ne bih imao nesto puno jos da kazem, ne curi nigdje nista, lijepa stvar nama pocetnicima da se trazimo to sigurno, jako tesko napuniti ovaj metalni tank, nista se ne vidi, ja sam mislio da ce imati prorez sa staklom, tako mi djelovalo na slici ali estetski je ljepsi nego stakleni, maa narucio sam sve one staklene pa cu malo i da mijenjam boje kako sam raspolozen

Uglavnom zadovoljan sam trgovinom, da zamalo da zaboravim prvo sto sam primjetio kad sam raspakovao, duugme na spinneru malo zveci, onako je labavo :)

Ja ne bih bio ja kad vas ne bih nesto pitao, uzeo sam ovaj punjac https://www.fasttech.com/products/1712003, jel to valja za puniti spinnera?

Povratak na vrh

Naslov: Re: Vision Spiner II+ Aerotank mini
PostPostano: 25 srp 2014 17:36 

je,dobar je za spinner-a

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2014 19:06 

Uzeo sam ja za staru spinera 2 i mini protank jucer. O spinneru samo najbolje gumb ima cvrsti klik pomalo gumenkasti, potenciometar je isto cvrst . Navoji 510 i ego najbolji kaj sam vidio na takvom tipu baterija.
Kupljeno na MtM-u

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 25 srp 2014 22:33 

Ima cvrst klik ali zveci kad nije stisnut, nebitno ali primjetio sam pa da napisem, ja nemam iskustva s navojima ali naspram one sto imam iz umbrella seta ovaj navoj je aj zdravo, na onoj kad stezes imas osjecaj da ce preskociti i stalno se odvrce
Spinner je na punjacu, od 6 ujutro ide na test izdrzljivosti, jedna mana kupnje varijabilne baterije i atija sa podesavanjem zraka je to sto se meni vise ne pari bez toga, evo stavio sam aerotank na obicnu bateriju a posto sam prehladjen smanjio bi voltazu al od tog nema nista do jutra, planirao sam nositi na posao ovaj drugi set al sumnjam da ce ici samnom
Moram pokusati uvezati spiner na vezicu nekako, u dzepu cu ga polomiti

Povratak na vrh

PostPostano: 26 srp 2014 21:20 

Test izdrzljivosti vs 2 od 06 do 21 h, 15 sati s tim da nisam pario kako bih inace zbog prehlade, nije bas dan i po kako sam vidio da neko pise ali je cisto ok
Aerotank mini meni daje ljepsu paru na starim grijacima s prorezom nego na ovim s rupom, ima vise arome i ne mora se regulator postaviti na minimum da se osjeti aroma
Jos sam testirao 9 mg Cuban s i Cam blend od FA i ide odlicno na upalu grla :)

Povratak na vrh

PostPostano: 26 srp 2014 23:42 

Najnoviji kanger grijači (sa rupicom) su čisti šminkeraj,
sumnjam da natapanje wicka može valjat kod čistog vg (+8% voda)

Povratak na vrh

PostPostano: 28 srp 2014 16:54 

spinner danas od 06 do 16 h, potrosio 3 -3,5 ml, nije da sam prezadovoljan s njim

Povratak na vrh

Naslov: Vision Spiner II+ Aerotank mini
PostPostano: 28 srp 2014 19:56 

imand je napisao:
Najnoviji kanger grijači (sa rupicom) su čisti šminkeraj,
sumnjam da natapanje wicka može valjat kod čistog vg (+8% voda)

Ovi novi grijaci su meni fenomenalni. Probao sa FA Maxx Blendom (Velvet Cloud baza - VG), zrak otvoren na najvise, 1.5ohma grijac na 4V..jedno 15 puta zaredom povukao i nista zagoreno. Iznenadilo me, jer sam ocekivao da ce biti bezveze.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 srp 2014 20:41 

Veljo to je kineska kopija spinera, original je bolji. Ovaj kineski ima navodno 900 mah.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 28 srp 2014 20:58 

Onda se uklapa, a gdje uzeti original?

Povratak na vrh

[ 50 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.