kamix je napisao:
Istina - Vučem na najmanjem otporu zraka, samo jedna rupica je od kad sam kupio emow.
Kad otvorim dvije rupice cuje se kao da saugam sa usisavacem, a na poslu sam trenutno i stvarno se cuje... Pretpostavljam da se nebi culo toliko da mi grijac nije natopljen...
Kad dodjem kuci, ocistit cu stari grijac i ostaviti ga preko noci da se osusi i probati ujutro.
Vuči ću na dvije rupice / tri.
Javim dojmove / promjene
Citat:
24 me rokne u jezik, u grlo, u mozak i sretan sam, i mnogo manje plavi nego 9 ili 18 jer nema potrebe jako vuci, cim si potegao sretan si
A kaj se tog tiče, prije neg kaj mi je stigla na tisak emowica pario sam 24mg. Kad sam to ulio u emow tank i potegao par poštenih - jezik trne, glava pumpa, srce divlja, vid se muti i ruke se tresu
Jos uvijek imam doma 24mg, pola sam ispario. Parim 12mg Colinss cole trenutno, a prije toga ispario sam samo lagane vocne okuse na emow-u

Uglavnom hvala na postu

Nesto tu ne stima, emow sam samo probao, na prvu je bio bolji od mojih setova, ljepsu paru je dava, bolju aromu
Ali, lijepu paru daje i aerotank sa novim grijacem, prvi tank uzivancija, zrak dotjeram na max i onda ko da grom pukne u njega, jezik i nos mi budu kao da sam prehladjen, gubim aromu, bljutavo mi i ujeda me za sluzokozu, drugi tank ne parim, uopste ga vise ne koristim, koristim protank, on je manje vise uvijek isti, nije toliko jasna aroma ali je konstantna, aerotank daje meksu i cistiju aromu al me nekako spali, kad bi mogao tako stalno pariti bilo bi savrseno al ne ide

Sent from my P5_Quad using Tapatalk