Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 vel 2025 00:19. Sada je: 14 vel 2025 00:19.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 47 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Komplet Kanger EMOW 1300mAh
PostPostano: 13 kol 2014 17:39 
Moderator

Većina ljudi ovdje te grijače čim kupi, raskopa i baci zavojnicu i fitilj te složi svoje. Traje puno duže. tu dolazimo do onog mog sarkastičnog komentara o kangertechovim grijačima (nemoj misliti da su od drugih proizvođača nešto bolji...svi su smeće). Ako hoćeš da bude dobro i da traje, morat ćeš se sam potruditi.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 13 kol 2014 17:52 
Moderator

fek0 je napisao:
Većina ljudi ovdje te grijače čim kupi, raskopa i baci zavojnicu i fitilj te složi svoje. Traje puno duže. tu dolazimo do onog mog sarkastičnog komentara o kangertechovim grijačima (nemoj misliti da su od drugih proizvođača nešto bolji...svi su smeće). Ako hoćeš da bude dobro i da traje, morat ćeš se sam potruditi.

:dobar:

Povratak na vrh

PostPostano: 13 kol 2014 18:11 

Moram priznati kako su me Breathe i Kanger grijači jako lijepo iznenadili. Išao sam malo testirati stvar i nakon suhog paljenja nisu imali nikakav miris. A tekućinu vode prilično dobro i rezultat je prilično dobar. Grijči koje ja složim su možda malo bolji ali zato ne mogu reći da su ovi loši.

Možda sam ja naletio na takvu seriju ili što drugo ali je ispalo sasvim korektno.

A sav taj pokus je rezultat lijenosti. Nije mi se dalo raskapati grijače koji nisu nikada korišteni. Valjda sve prvo probati pa ako ne radi... :valter:

Povratak na vrh

Naslov: Odg: Komplet Kanger EMOW 1300mAh
PostPostano: 13 kol 2014 19:15 

kamix je napisao:
Istina - Vučem na najmanjem otporu zraka, samo jedna rupica je od kad sam kupio emow.
Kad otvorim dvije rupice cuje se kao da saugam sa usisavacem, a na poslu sam trenutno i stvarno se cuje... Pretpostavljam da se nebi culo toliko da mi grijac nije natopljen...

Kad dodjem kuci, ocistit cu stari grijac i ostaviti ga preko noci da se osusi i probati ujutro.
Vuči ću na dvije rupice / tri.
Javim dojmove / promjene

Citat:
24 me rokne u jezik, u grlo, u mozak i sretan sam, i mnogo manje plavi nego 9 ili 18 jer nema potrebe jako vuci, cim si potegao sretan si

A kaj se tog tiče, prije neg kaj mi je stigla na tisak emowica pario sam 24mg. Kad sam to ulio u emow tank i potegao par poštenih - jezik trne, glava pumpa, srce divlja, vid se muti i ruke se tresu :D
Jos uvijek imam doma 24mg, pola sam ispario. Parim 12mg Colinss cole trenutno, a prije toga ispario sam samo lagane vocne okuse na emow-u :D

Uglavnom hvala na postu :dobar:

Nesto tu ne stima, emow sam samo probao, na prvu je bio bolji od mojih setova, ljepsu paru je dava, bolju aromu
Ali, lijepu paru daje i aerotank sa novim grijacem, prvi tank uzivancija, zrak dotjeram na max i onda ko da grom pukne u njega, jezik i nos mi budu kao da sam prehladjen, gubim aromu, bljutavo mi i ujeda me za sluzokozu, drugi tank ne parim, uopste ga vise ne koristim, koristim protank, on je manje vise uvijek isti, nije toliko jasna aroma ali je konstantna, aerotank daje meksu i cistiju aromu al me nekako spali, kad bi mogao tako stalno pariti bilo bi savrseno al ne ide :(

Sent from my P5_Quad using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 22 kol 2014 15:16 

Citat:
Prilikom punjenja, UVIJEK curi tekucina na usisnik. Cim odvrnem doljnji dio tanka da napunim tekucinu krece kapanje tekucine na usisnik.

Moj post prije par dana vezano uz curenje tanka prilikom punjenja.
Prije par dana mi je riknuo grijač na poslu, pa sam prilikom pauze skoknuo do Av Malla da kupim novi.

http://mtmstore.eu/zamjenski-grijac-za-kanger-protank-3-evod2-t3d-aerotank-dvostruki-grijac/

Riječ je o starijem tipu grijača koji je savršen! Lakše se rebuilda i ono najbitnije - NEMA CURENJA! Isto parim kao i prije, na istom otporu zraka i voltaži i grijač se ne puni tekućinom i nema curenja kroz usisnik!

Imam osjećaj da ću kupit jedno 10ak grijača dok ih još imaju i dok ih ne zamijene s ovim "novim i boljim" grijačima koje se prodaju uz EMOW komplet!

Povratak na vrh

PostPostano: 22 kol 2014 15:31 

e tako je, kupi te starije BDC grijače dok ih još ima u prodaji

ja ih imam 9 komada što mi je dostatno za godinu dana uz tjedni rebuild

Povratak na vrh

PostPostano: 04 ruj 2014 19:14 

Stariji grijači su punooo bolji u svakom pogledu. Tu i tamo se čuje pucketanje, ali i to sam riješio sa mojim rebuild-om. Koristim silicu 2mm 0.22 kantal - 6-7 navoja daje 2.0-2.3ohm. A da izbjegnete curenje i pucketanje stavite tanki komad vate sa donje i gornje strane već namotane silice, i mislim da ste riješili problem curenja i pucketanja.

Kayfun Lite Plus - eVic-VTC Mini

Povratak na vrh

PostPostano: 28 stu 2014 21:19 

Neznam jel netko imao ovakvu situaciju kao ja, ali nije za odmet pitat vas za misljenje i eventualnu pomoc.

Prije jedno tjedan dva kanger emow mi je tako jako i nezgodno pao na plocice da mi je pocela curiti tekucina iz stakla... Za sad sam to privremeno rijesio (mozda i nije najbolje i najzdravije rjesenje) na nacin da sam s jednim ljepilom zaljepio vanjsku stijenku stakla i donekle drzi (na putu mi je ionako kayfun).

Međutim počelo mi se desavati da mi iz gumba na bateriji pocinje curiti tekucina :kuc:
Ima miris po tekucini i ne vjerujem da mi je procurila baterija iako sam poceo dozivljavati da mi se snaga baterije drasticno smanjila...

Oce li bit dovoljno za kayfuna ili da si piknem i Vamo ss? Jel itko imao problem curenja tekucine kroz gumb ili sam ja specifican slucaj...

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 28 stu 2014 23:49 

Imao sam ja, jaran sa emowom mijesao kafu i krepao mu, ja ga oduzeo, ocistio i kod mene radi i ostao je u mom vlasnistvu
Znaci otvori i ocisti, lako se rastavlja samo pazi kad cupas konektor da ne otkines zice jer ces morati da ih lemis u tom slucaju

Sent from my D2005 using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 29 stu 2014 19:24 

Budem probao jer ovo trenutno je neizdrzivo lose...
Grije mi se u podnozju grijaca kao lud, a za dobru kolicinu pare mogu zaboravit...

Povratak na vrh

[ 47 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: