Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 08:01. Sada je: 07 vel 2025 08:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 47 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Odg: Komplet Kanger EMOW 1300mAh
PostPostano: 07 kol 2014 13:55 

Pucketanje je od PG u tekućini

Povratak na vrh

Naslov: Re: Odg: Komplet Kanger EMOW 1300mAh
PostPostano: 07 kol 2014 13:57 

imand je napisao:
Pucketanje je od PG u tekućini

Pucketanje se pojavljuje i na vg ako zavojnica nije dovoljno gusto namotana.
Onda se pojavljuju mjesta na grijaču koja se brže zažare (hotspot) pa tekućina vrlo brzo na tom mjestu prelazi u paru.
Od tuda taj zvuk pucketanja.

Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?

Povratak na vrh

Naslov: Odg: Komplet Kanger EMOW 1300mAh
PostPostano: 07 kol 2014 14:01 

Točno tako,
Jedino što je PG skloniji eksplozivnom isparavanju od VGa

Povratak na vrh

Naslov: Re: Komplet Kanger EMOW 1300mAh
PostPostano: 07 kol 2014 14:15 

popping & crackling is the best sound to hear from your atomizer :)

Povratak na vrh

PostPostano: 07 kol 2014 14:45 

Citat:
To ti je zato što je Kangertech poznat po vrhunski složenim grijačima (kad počneš sam slagati grijače onda ćeš znati što je hotspot) ili imaš previše vode u tekućini pa se čuju eksplozije.

Ironija ili ... ?

Fosna je napisao:
popping & crackling is the best sound to hear from your atomizer :)

Kolko sam shvatio, to što puca je zapravo dobro? o.O

Povratak na vrh

PostPostano: 08 kol 2014 01:05 

to što pucketa je prihvatljivo i dolazi od PGa u tekućini

tekućine sa više VGa i malo ili ništa PGa manje pucketaju.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 kol 2014 10:22 
Moderator

kamix je napisao:
Citat:
To ti je zato što je Kangertech poznat po vrhunski složenim grijačima (kad počneš sam slagati grijače onda ćeš znati što je hotspot) ili imaš previše vode u tekućini pa se čuju eksplozije.

Ironija ili ... ?

sarkazam

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 13 kol 2014 16:14 

Evo mene nazad, ali sad bez onog prvobitnog entuzijazma koji je trajao dva dana...

Sve je bilo odlicno, puno pare, aroma da ti pamet stane nakon Ce4. No vec pri drugom punjenju tanka dolazi do problema - Prilikom punjenja, UVIJEK curi tekucina na usisnik. Cim odvrnem doljnji dio tanka da napunim tekucinu krece kapanje tekucine na usisnik. U pocetku mi se to i nije cinio kao nekakav problem, dok nisam shvatio da u dva dana isparim 10ml tekucine, dok mi je inače 10ml tekucine trajalo 5-6 dana na Ce4. Jasno mi je da jača voltaža proizvodi jacu paru, a samim time i trosi vise tekucine, no kad sam pogledao papir s kojim sam čepio usisnik primjetio sam OGROMNE kolicine tekucine koja je iscurila... Zadnjih dana me to počelo opasno nervirat jer di god sam čitao o tom tanku piše da ne curi, a ne curi kurac. Kad god bi izvadio grijac, on bi bio pun tekucine po sebi, a nikada nisam punio tank preko ruba. Jednostavno kad se zatvori spremnik nekako tekucina prodre...

A sad grijaci - Neznam koliko Vama traju, ali prvi grijac je trajao 5-6 dana, s tim da sam vec 4. dan osjetio zagorenost. Izdrzao sam jos dva dana no okus je bio katastrofalan, pa sam stavio novi. I eto nakon tri dana i kod novog grijaca ista stvar. Javlja se okus zagorenosti vec nakon tri dana. Iskreno nisam pokusavao cistiti grijace, a ako netko ima iskustva s tim molim neka podijeli svoju mudrost samnom.

Savjet za neki tank koji stvarno ne curi isto je dobrodosao.

Pisem ovaj post jer sam razocaran kolicinom tekucine koju prolije i izdrzljivosti grijaca...

Povratak na vrh

PostPostano: 13 kol 2014 16:28 

to se meni desava na mini protanku ali mislim da je to od "nepravilnog uvlacenja", jednostavno se pojavi, dodaj jos malo zraka, mozda ti je prejak cug, aerotank ne poplavi nikad kad je zrak na pola i jace ali ako je na minimumu a jako povuces poplava je neizbjezna
a sta bi s grijacima, ja svaka dva dana radim dry burn a iskreno najvise mi pase kad odradim svako vece pa me ujutro pogodi ona aroma gdje se osjeti kako je odradjen dry burn, nikad nisam cekao da osjetim zagorenost grijaca nego osjeti se kao da je previse natopljeno pa tesko prolazi zrak i kao malo grglja, operi grijac i spali i guraj dalje, mozda ne bi bilo lose da probas stariji tip grijaca ili pogledaj kako imand smota merku :)
jos jedna stvar, meni jako bitna, vratio sam se na 24 mg i parim od 30 do 50% manje nego 18 ili 9 mg, 9 mg ne treba objasnjavati, ono vozim 5 sati i parim, prestanem samo kad mijenjam brzinu i opet parim, 24 me rokne u jezik, u grlo, u mozak i sretan sam, i mnogo manje plavi nego 9 ili 18 jer nema potrebe jako vuci, cim si potegao sretan si :)

Povratak na vrh

PostPostano: 13 kol 2014 17:02 

Istina - Vučem na najmanjem otporu zraka, samo jedna rupica je od kad sam kupio emow.
Kad otvorim dvije rupice cuje se kao da saugam sa usisavacem, a na poslu sam trenutno i stvarno se cuje... Pretpostavljam da se nebi culo toliko da mi grijac nije natopljen...

Kad dodjem kuci, ocistit cu stari grijac i ostaviti ga preko noci da se osusi i probati ujutro.
Vuči ću na dvije rupice / tri.
Javim dojmove / promjene

Citat:
24 me rokne u jezik, u grlo, u mozak i sretan sam, i mnogo manje plavi nego 9 ili 18 jer nema potrebe jako vuci, cim si potegao sretan si

A kaj se tog tiče, prije neg kaj mi je stigla na tisak emowica pario sam 24mg. Kad sam to ulio u emow tank i potegao par poštenih - jezik trne, glava pumpa, srce divlja, vid se muti i ruke se tresu :D
Jos uvijek imam doma 24mg, pola sam ispario. Parim 12mg Colinss cole trenutno, a prije toga ispario sam samo lagane vocne okuse na emow-u :D

Uglavnom hvala na postu :dobar:

Povratak na vrh

[ 47 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: