Evo moram ispričat svoje iskustvo sa ELDOM.
Prvo, narudžba je došla nakon 10 dana. Frendu je došla nakon 3 tjedna i to nakon što ih je nazvao i pitao zašto mu narudžba ne dolazi.Odgovorili su mu da nisu vidili tj da su ga slučajno preskočili, pa da će mu sad poslat.
Dalje-POSLALI SU MI KRIVI model. Ok, nije toliko kriv model koliko boja al nije ni to toliko bitno koja je boja SAMO JE BITNO DA SAM NARUČILA u drugoj boji nego što su mi poslali i više me razljutila ALJKAVOST nego boja. Ok, nazvala sam ih i pitala zašto i što sad. A oni rekli da im je nestalo onoga šta sam naručila pa su mi poslali drugu. Ok, sve 5 ALI KAKAV je to način. Zašto se ostavlja broj telefona nego zato da te kontaktiraju u takvim slučajevima i pitaju te uljudno da li ti taj proizvod i dalje želiš. Da su nazvali, ne bi se ljutila na boju.
DALJE- ne budi lina, provjeri dal lažu. Ok, u start paketu su umeđuvremenu izbacili opciju boje ALI JOŠ UVIJEK POSTOJI crna tuba i chone dakle PRISTOJNO bi bilo ponudit zamjenu i ISPRIČAT SE za grešku. ALI NE- najlaše je lansirat ODJEB po kratkom postupku i reć ''nema više toga šta ste naručili niti će bit''.
OK, sad ako ću bit tvrdoglava i inatit se radi takvog tretmana mogu poslat proizvod nazad i oni će mi vratit novac U VISINI PRODAJNE CIJENE bez otpremnih troškova. Već tu gubiš 60 kunića A GREŠKA JE NJIHOVA.
TO ME LJUTIIIIIIIII šta može učinit jedan mali kupac za osvetu? Naručit par proizvoda u različitim vremenskim rokovima i ne preuzet ih pa da bar i ONI NEŠTO PLATE ZA SVOJU ALJKAVOST ili poklopit se ušima i koristit proizvod koji nisi naručio tješeći se da nije ni toliko loš.
DA SE RAZUMIJEMO; NE LJUTI ME CIGARA NITI NJENA BOJA VEĆ SAMO NJIHOV ALJKAVI PRISTUP POSLU I TO ŠTA LAŽU DA NE MOGU PROMIJENIT JER NEMA
A IMAPas mxxxx!
DALJE-
E POWER 18650Šta reć, izgleda da su i kinezi počeli radit modove jer ovo je mod a ne klasična e cigara. Mod - znači izgleda kao križanac između kube i dinamita.
Nije toliko gadan, lijepuškast je a najbitnije od svega je da ne triba više dežurat kraj štekera jer baterija od
2200 mAh je više nego dovoljna za 2-3-4 dana parenja. To bum još vidila koliko će trajat ali ako je ego 1100mah trajao 2 dana, ova bi trebala bar 4. Mislim da je u CRNOJ boji puno lipša za damu nego u SREBRENOJ ali HEJ-KO TE PITA UMRI GADE. Srebrna bi lipo stala poslovnom čovjeku u odjelu i kravati meni baš i ne ali boli koga kita za estetiku, ne budi razmaženi gad evo neću neg ko i obično zabit ću glavu u pijesak i neću radit veću buku od ovog posta.
Ako slučajno nisam stavila dovoljno ikseva evo ih još:
JEXXX IM MXXXX 

Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.

.............(

.........

)