Pozdrav,
Razmišljam prijeći sa eRoll-a na neku veću e-cigaretu. Pretražujući po internetu zanimljive mi se čine od Joyetecha ego-CC, eCom i eMode.
Uz karakteristike bitan mi je i dizajn, s obzirom da sam neodlučan zamolio bi nekoga tko je koristio određene modele da mi pomogne prilikom izbora, ili da preporuči bolju opciju.
Prva opcija mi je bio eCom, međutim čitajući recenzije sam primijetio da jako malo ljudi ima lijepe riječi za njega, odnosno da ima problem sa curenjem.
Druga opcija je Ego-CC, za njega čitajući recenzije sam naišao na puno bolje reakcije ljudi, te najviše naginjem prema njemu. eMode mi se čini zanimljiv, međutim recenzije mu također nisu neke, iako prema karakteristikama mi se čini za klasu bolji od ostalih. Te mislim da bi ukoliko se odlučim za njega mogao biti miran određeno vrijeme, s obzirom na veliki tank i kapacitet baterije.
Također, za eCom i ego-CC sam naišao na više stranica da su ljudima preveliki sa baterijom od 1000mah, iako se meni čini da razlika u dužini od 2,4 cm (16,8-650mah, 19,2-1000mah za ecom, ispravite me ako griješim) ne bi trebala biti prevelika. Problem je u tome što u Rijeci nema ni jedan dućan u kojemu mogu u živo vidjeti određene modele.
Zahvaljujem se unaprijed svima na pomoći, zaista mi puno znači svaka vaša preporuka.
|