Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 pro 2023 11:47. Sada je: 03 pro 2023 11:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Preporuka prilikom izbora (ego-CC, eCom ili eMode)
PostPostano: 17 svi 2014 17:47 

Pozdrav,

Razmišljam prijeći sa eRoll-a na neku veću e-cigaretu. Pretražujući po internetu zanimljive mi se čine od Joyetecha ego-CC, eCom i eMode.

Uz karakteristike bitan mi je i dizajn, s obzirom da sam neodlučan zamolio bi nekoga tko je koristio određene modele da mi pomogne prilikom izbora, ili da preporuči bolju opciju.

Prva opcija mi je bio eCom, međutim čitajući recenzije sam primijetio da jako malo ljudi ima lijepe riječi za njega, odnosno da ima problem sa curenjem.

Druga opcija je Ego-CC, za njega čitajući recenzije sam naišao na puno bolje reakcije ljudi, te najviše naginjem prema njemu.
eMode mi se čini zanimljiv, međutim recenzije mu također nisu neke, iako prema karakteristikama mi se čini za klasu bolji od ostalih. Te mislim da bi ukoliko se odlučim za njega mogao biti miran određeno vrijeme, s obzirom na veliki tank i kapacitet baterije.

Također, za eCom i ego-CC sam naišao na više stranica da su ljudima preveliki sa baterijom od 1000mah, iako se meni čini da razlika u dužini od 2,4 cm (16,8-650mah, 19,2-1000mah za ecom, ispravite me ako griješim) ne bi trebala biti prevelika.
Problem je u tome što u Rijeci nema ni jedan dućan u kojemu mogu u živo vidjeti određene modele.

Zahvaljujem se unaprijed svima na pomoći, zaista mi puno znači svaka vaša preporuka.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Preporuka prilikom izbora (ego-CC, eCom ili eMode)
PostPostano: 17 svi 2014 20:14 

Ja imam eRoll, ne koristim ga svaki dan i za svugdje, ali znam o čemu pričaš.
Imam još ponešto opreme sa strane, nešto originala, nešto klonova, a Ego CC sam probao od frenda, i moram priznati da je atomizer odličan. U kombinaciji sa Ego C-Twist na 2.2 Ohm i 3.8V daje stvarno obilje pare uz izraženost arome koja ozbiljno konkurira nekim puno razvikanijim proizvodima privatnih modera.
Kojekakvi Evod-i, Protank-ovi i ini nemaju šta tražiti pored ovog atomizera, jedina mana mu je cijena, koliko sam vidio nije baš jeftin.
Ja bih ti svakako preporučio Ego CC u ovom slučaju.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Preporuka prilikom izbora (ego-CC, eCom ili eMode)
PostPostano: 18 svi 2014 14:51 

Pozdrav,

Diablo hvala ti puno na preporuci za ego-CC, sinoć sam kopajući po internetu naišao na dućan u Tower centru u Rijeci, koji je taman jučer dobio na stanje ego-CC modele, kako je bio late night shopping otišao sam odmah do dućana, napokon vidio uživo model i kupio ga odmah =)

Nakon par sati korištenja mogu reći da sam iznimno zadovoljan, odnosno u potpunosti. Ne mogu se izraziti koliko mi para ima bolji, odnosno puniji okus.

Kupio sam model sa upgrade baterijom od 650 mah, kako bih prelazak sa eRolla učinio što bezbolnijim, iako kasnije namjeravam uzeti twist bateriju većeg kapaciteta.

Što se tiče cijene, atomizer sam po sebi košta 110kn (na stranici od Joyetecha 100kn), što mislim da nije neka prevelika cijena s obzirom na izradu (sastoji se od četiri dijela, plus grijač). Komplet me je izašao 360kn, što također mislim da nije previše (tolike su cijene i na stranici od Joyetecha). Ukoliko još netko razmišlja o nabavci, proizvod ima moje preporuke.

Iako sam nabavio ego-CC, molim nekoga tko je koristio eCom i eMode da napiše osobne dojmove, jer me zaista zanima da li je moguće da su loši koliko kažu ostale recenzije.

Diablo hvala još jednom, ne bi se odlučio tako brzo bez tvoje preporuke =)

Povratak na vrh

[ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: