|
.
Sada je: 05 svi 2026 16:12. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 16:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
dariog
|
Naslov: Ruyan - 5 godina garancije Postano: 20 tra 2011 22:38 |
|
Pridružen: 11 tra 2011 21:27 Postovi: 26 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
kakvi su to atomizeri i kakva je to tekucina da mogu davati 5 godina garancije na atomizer.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Ruyan - 5 godina garancije Postano: 20 tra 2011 23:46 |
|
|
dariog je napisao: kakvi su to atomizeri i kakva je to tekucina da mogu davati 5 godina garancije na atomizer. ko,šta,di? 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
dariog
|
Naslov: Re: Ruyan - 5 godina garancije Postano: 21 tra 2011 10:05 |
|
|
Frenk je napisao: dariog je napisao: kakvi su to atomizeri i kakva je to tekucina da mogu davati 5 godina garancije na atomizer. ko,šta,di?  pa na heaven-gifts-u kazu da je garancija na atomizer Ruyan cigare i lule 5 (pet) godina ako se koristi s Ruyan refilima, dakle bez drugih tekucina, samo originalno punjeni refili. moje je pitanje, kako je to moguce.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Ruyan - 5 godina garancije Postano: 21 tra 2011 10:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Sve je moguće.Stara priča.Pogle si cijene tekučine, pa ak atty i rikne, to je njima nevažno. Inače imao sam priliku probati cigaru, čak je stajala jedno mjesec dana kod mene, atty je zanimljivo izveden, može trajati.Sve ostalo su nijanse prodavača o isplativosti, uvijek ti mogu reći da nisi koristio njihov liquid, a ako ga stvarno koristiš, opet im je isplativo. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
dariog
|
Naslov: Re: Ruyan - 5 godina garancije Postano: 21 tra 2011 11:02 |
|
|
CHROMEX je napisao: Sve je moguće.Stara priča.Pogle si cijene tekučine, pa ak atty i rikne, to je njima nevažno. Inače imao sam priliku probati cigaru, čak je stajala jedno mjesec dana kod mene, atty je zanimljivo izveden, može trajati.Sve ostalo su nijanse prodavača o isplativosti, uvijek ti mogu reći da nisi koristio njihov liquid, a ako ga stvarno koristiš, opet im je isplativo.  hm, opet bas ne vjerujem da bi se zaj.....li s tom pricom da nije koristena njihova tekucina.. nije bas jeftina firma. sto se tice refila, ak uzmes 50 komada, jedan te ispadne 72 centa, puta recimo tri dnevno, ispadne oko 65 dolara mjesecno. ni sad ne trosim puno manje na kartove, attyje, tekucine....
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ruyan - 5 godina garancije Postano: 21 tra 2011 15:28 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
dariog je napisao: hm, opet bas ne vjerujem da bi se zaj.....li s tom pricom da nije koristena njihova tekucina.. nije bas jeftina firma. sto se tice refila, ak uzmes 50 komada, jedan te ispadne 72 centa, puta recimo tri dnevno, ispadne oko 65 dolara mjesecno. ni sad ne trosim puno manje na kartove, attyje, tekucine.... Znam puno ljudi koji su popusili kosilice, motorke i slicne alatke jer su im u servisu rakli da su natocili cisti benzin. Kao sto Chromex veli Ruyan atomizeri su stvarno kvalitetno napravljeni i mogu sigurno dugo trajati ... ali nema sape. Cak i na 5V se javi mali oblacak pare. Uz kvalitetnu tekucinu mogu dugo trajati, ali cemu? Moja kci je pusila nekih 5 cigareta dnevno i Ruyan cigara joj odgovara. I siguran sam da ce joj dugo trajati kad trosi 3-4ml mjesecno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Sada je: 05 svi 2026 16:12. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 16:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |