Pali se na usis.
Ja od održavanja stvarno nisam imao ništa za održavati.
Ajde, sad ću iskreno napisati sve o njemu šta mi je na pameti.
Atomizer ima bateriju malog kapaciteta, i fakat traje jako kratko, zato je potrebno uvijek držati atomizer u tom punjaču.
Para je relativno hladna prvih par povlačenja, tko voli toplu paru nek bježi od njega.
Grijači, barem oni koje sam ja imao su bili 2.5 Ohm, tako da ništa čudno što fali th i nikotina, nakon rebuilda, stvar se popravila, ali ne pretjerano, i dalje je para hladna.
Prednost grijača sa visokim otporom je ta što ga možeš ložiti barem 3 tjedna prije nego mu počne ponestajati arome i pare, sporo se prlja.
Arome na duhanskim tekućinama i nisu nešto pretjerano izražene, voćne su dobre.
Grijače rebuildat nije prekomplicirano, ali nije ni jednostavno.
Zbog velikog otpora, atomizer ne troši puno tekućine, tako da su mi 3 ta mala tanka bila sasvim dosta, a u tank ide oko 0.8ml, doduše morao sam pojačat nikotin sa 9 na 12 jer sam prvi dan proveo sa njim na živcima.
Pare ima dovoljno, ne kao kaja na 1 ohm i lične šeme, ali obzirom na to kako visoki otpor ti grijači imaju, iznenadilo me da u biti baca tako puno.
U upotrebi se ponaša kao napola ugašena cigareta, trebaju mu 2-3 povlačenja da se zalaufa

Sve u svemu, koga interesira, neka proba, nije loš, nema curenja, nema grgljanja, iznimno je kompaktan i jednostavan za upotrebu i održavanje.