Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2025 00:32. Sada je: 29 tra 2025 00:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Eroll
PostPostano: 28 lip 2013 17:19 

Evo probao malo ovu igrackicu,svidja mi se jako,nesto sto bi sluzilo za na kavu,a mod za po doma,prakticno za parenje,osjecaj kao da cigaretu pusis,dobro docarano,izvedeno

Pare ima lijepo,aroma je drukcija,osobno fa arome su mi preparfumirane,al na ovom kao da su ti parfemi priguseni,dakle plus za aromu

Zakljucak-necu nikad kupit zbog neprakticnosti zbog punjenja i dripanja cijena je daleko prevelika...bi popizdil obzirim da derem 5ml na dan,a da sluzi samo za na kavu,preskup sport...

Sent from HTC Viper DHD

Povratak na vrh

Naslov: Re: Eroll
PostPostano: 21 sij 2015 13:55 

Ja imam eRoll-C i jako sam zadovoljna. Kupila sam ga prije nekih 2 tjedna na novogodišnjoj rasporadaji u Joyetechu i platila oko 50 eura. Evo sada ukratko par mojih iskustava:

1. Što se dizajna tiče, stvarno nema greške. eRoll je veličine kao 100's cigareta i izleda odlično, a PCC (personal charging case) je veličine pola iPhone-a. :)
2. Mana je što je baterija samo 90mAh, međutim, u kompletu se dobiju dvije cigarete koje se u PCC-u napune za oko pola sata, tako da dok parite jednu, uvijek možete puniti drugu u PCC-u. PCC je 1000 mAh.
3. Pari kao veliki. :) Iako je eRoll malen, ima bateriju od 3.7V i odlično radi i daje popriličnu količinu pare (naravno, količina pare ovisi i o tekućini koju koristite, ali generealno eRoll pari odlično). Koristi atomizer (grijač) C1 - A tip koji koriste i eCab, eGo-C i eGo-CC.
4. Idealan je za početnike jer je nevjerojatno jednostavan za korištenje. Lako ga je sastaviti, zamijeniti dijelove, puniti...nema komplikacija.
5. Slažem se da je catridge za tekućinu mali i da ga treba često puniti. To je jednostavno neizbježno sa cigaretom ove veličine. Međutim, ja sam pronašla riješenje za to. Naručila sam PCC Mega koji ima 3400 mAh, i dok običan PCC ima samo jedno mjesto za cigaretu i ništa više, ovaj ima 3 mjesta za cigaretu koje može puniti zajedno ili pojedinačno i ima 3 mjesta za rezervne catridge koje možete napunjene nositi sa sobom i samo zamijeniti kad se isprazne. Što se veličine PCC Mega tiče, samo je za nijansu veći od običnog PCC-a.

Sve u svemu, ja sam jaaako zadovoljna sa eRollom. Sve pohvale od mene! :)

Povratak na vrh

PostPostano: 24 sij 2015 12:09 

I ja ga koristim par dana i takoder imam samo rijeci pohvale. iskreno odusevio sam se jer prije nego sam ga prodo sam mislio da je obicno govno. Ima dosta pare i aroma je odlicna.Spremnici nisu problem posto kostaju 6kn pa se moze kupit dodatne i nosit napunjene. Po meni jedina mana su mu grijaci, steta da se ne mogu premotavat a dosta skupi (5 kom 150kn). Nije za cijelodnevno koristenje al za sastre je odlican

Povratak na vrh

PostPostano: 24 sij 2015 14:59 

Ja sam ga koristio nekih 2 mjeseca. Grijač se može reparirati ako ste mirnih ruku, ja sam ih reparirao sa razlikom što sam kao materijal za natapanje wicka koristio čisti mesh umjesto silice umotane u mesh. Dobio još izraženiju aromu.
Meni je osobno para bila prehladna i zato sam ga prodao dalje. Pokušao sam sa grijačima manjeg otpora, međutim slabašna baterija unutra nije mogla trpiti takve grijače, pa bih uredno završavao sa praznom baterijom baš kad bi me pukla kriza.
Ja bih rekao da zbog te hladne pare je nekako i manji doživljaj nikotinskog šuta.

Povratak na vrh

PostPostano: 25 sij 2015 00:39 

Prvo što sam pomislio raščišćeno je na kraju prvog posta: Ako je samo u pojedinim prilikama, kao za kavu ili na zahod... to definitivno nije za mwne... Čitajući dalje, čini se da bez obzira na doskočice traži mnogo pažnje, te punjenja te baterije... a sa svim tim mi se ne da stalno gnjavit. Uz to, čini se da doživljaj parenja ipak nije vrhunski, ili?
Nije li lakše ujutro nafilat kaju, dvije, lijepo uzet neki mod, u mom slučaju su to obično semovar ili DM sa punom 18650 i zdravo pameti? za mene je to jedino dobro rješenje, barem se takvim do sada pokazalo, jer traži najmanje dodatnih aktivnosti... Sa sobom ponesem još i rez. bateruju i šrafcigerić i mali driper i par ml tekućine pa čak i da slomim kaju ili da opako procuri, mogu dalje parit dok ne dođem doma. A doma baterija, modova i attyja s MC-ovima, kao u priči... Obično jednom tjedno, subotom ili nedjeljom operem sve kaj treba, obično bude pet, šest attyja, promijenim im vatu u par minuta i dalje uopće ne brinem o pojedinostima sljedećih šest do osam dana... A baterije punim praktički stalno po koju, kako se isprazne. zbog takve komocije i nisam kupio box sa usb punjačem, jer bi zahtijevao poseban tretman... A taj eroll mi se čini još puuno zahtjevnijim. Jooš da su te elektronke lagabe kao smrdulje, da se mogu držat u ustima kao prave pljuge, možda bih i razmislio... :)

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 25 sij 2015 01:19 

ferdinandmax je napisao:
Prvo što sam pomislio raščišćeno je na kraju prvog posta: Ako je samo u pojedinim prilikama, kao za kavu ili na zahod... to definitivno nije za mwne... Čitajući dalje, čini se da bez obzira na doskočice traži mnogo pažnje, te punjenja te baterije... a sa svim tim mi se ne da stalno gnjavit. Uz to, čini se da doživljaj parenja ipak nije vrhunski, ili?
Nije li lakše ujutro nafilat kaju, dvije, lijepo uzet neki mod, u mom slučaju su to obično semovar ili DM sa punom 18650 i zdravo pameti? za mene je to jedino dobro rješenje, barem se takvim do sada pokazalo, jer traži najmanje dodatnih aktivnosti... Sa sobom ponesem još i rez. bateruju i šrafcigerić i mali driper i par ml tekućine pa čak i da slomim kaju ili da opako procuri, mogu dalje parit dok ne dođem doma. A doma baterija, modova i attyja s MC-ovima, kao u priči... Obično jednom tjedno, subotom ili nedjeljom operem sve kaj treba, obično bude pet, šest attyja, promijenim im vatu u par minuta i dalje uopće ne brinem o pojedinostima sljedećih šest do osam dana... A baterije punim praktički stalno po koju, kako se isprazne. zbog takve komocije i nisam kupio box sa usb punjačem, jer bi zahtijevao poseban tretman... A taj eroll mi se čini još puuno zahtjevnijim. Jooš da su te elektronke lagabe kao smrdulje, da se mogu držat u ustima kao prave pljuge, možda bih i razmislio... :)

Držiš ju bez pol beda u ustima, ja ju danas imo u čvaljama i tipko po mobu objeručke, ko nekad sa pljugom i baš mi je bilo super :) Definitivno nije za all day vape za nas koji smo prije bili na modovima, al za nekog početnika bi bilo super.. Doživljaj parenja je super, baš sam se iznenadio, jedino ko sta diablo kaze bolja je neka jaca tekucina za TH, jer ga malo fali.. Pažnje ne traži nimalo pogotovo u usporedbi sa RBA ili RDA i modovima, osim ako je prije bila velika pažnja izvadit kutiju iz cigarete i zapalit

Povratak na vrh

PostPostano: 25 sij 2015 01:24 

to sto si napisao vrlo bitno mijenja moju vizuru...
nije meni bio nikakav bed ni smotat samson, drum i slično, kad god je trebalo, a trebalo je jaaako često! :)

el. cigareta, koja se ne pari kao lula, nego kao cigareta!!! ! nekak mi nedotaje to držanje pljuge u ustima...
definitivno se probudio moj interes! :zvoncica:

ima li prekidač, koji treba stisnut ili se sama uključuje na "usis" ???

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 25 sij 2015 02:02 

Pali se na usis.
Ja od održavanja stvarno nisam imao ništa za održavati.
Ajde, sad ću iskreno napisati sve o njemu šta mi je na pameti.
Atomizer ima bateriju malog kapaciteta, i fakat traje jako kratko, zato je potrebno uvijek držati atomizer u tom punjaču.
Para je relativno hladna prvih par povlačenja, tko voli toplu paru nek bježi od njega.
Grijači, barem oni koje sam ja imao su bili 2.5 Ohm, tako da ništa čudno što fali th i nikotina, nakon rebuilda, stvar se popravila, ali ne pretjerano, i dalje je para hladna.
Prednost grijača sa visokim otporom je ta što ga možeš ložiti barem 3 tjedna prije nego mu počne ponestajati arome i pare, sporo se prlja.
Arome na duhanskim tekućinama i nisu nešto pretjerano izražene, voćne su dobre.
Grijače rebuildat nije prekomplicirano, ali nije ni jednostavno.
Zbog velikog otpora, atomizer ne troši puno tekućine, tako da su mi 3 ta mala tanka bila sasvim dosta, a u tank ide oko 0.8ml, doduše morao sam pojačat nikotin sa 9 na 12 jer sam prvi dan proveo sa njim na živcima.
Pare ima dovoljno, ne kao kaja na 1 ohm i lične šeme, ali obzirom na to kako visoki otpor ti grijači imaju, iznenadilo me da u biti baca tako puno.
U upotrebi se ponaša kao napola ugašena cigareta, trebaju mu 2-3 povlačenja da se zalaufa :D

Sve u svemu, koga interesira, neka proba, nije loš, nema curenja, nema grgljanja, iznimno je kompaktan i jednostavan za upotrebu i održavanje.

Povratak na vrh

PostPostano: 25 sij 2015 08:06 
Administrator

ferdinandmax je napisao:
definitivno se probudio moj interes! :zvoncica:

Da te ja odma odgovorim. To je vrlo slicno e-cigaretama na kojima smo pocimali prije 5-6 godina. S razlikom sto je kapacitet baterije bio jos i bitno veci: 510 150mAh, 901 180mAh, 801 280mAh ... Koristio sam 901 i da bi dobio jutarnji nikotinski shut sa 24mg liquidom trebao sam imati tri baterije. Jednu u cvaljama i dvije u punjacima. I mijenjati baterije svakih 20 minuta tokom jutarnjih 4-5 sati.

Jos si zainteresiran? :D

Povratak na vrh

PostPostano: 25 sij 2015 10:00 

Kinta niko ne veli da ce zadovoljit nase potrebe, al da je gust, je. A gusti ko gusti kostaju :D
Sad da imas neki sastanak ili rucak ak ti se pusi neces iz odijela izvadit metalnu cijev i zamaglit cijeli prostor, nego ces izvadit tabakeru manju od mobitela i diskretno parit, i za takve ljude mislim da je eroll i napravljen... ili bijeli za zenskice neke :D
meni osobno je preskupo to za takvu povremenu upotrebu al imo sam srece probat ga na par dana jer sam moro testirat na poslu
Uglavnom sad je na akciji do kraja mjeseca za 430kn sa jos 50 ml tekucina, pa ko voli..

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Povratak na vrh

[ 25 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 46 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: