| Autor |
Poruka |
|
Phil
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 23 sij 2012 16:53 |
|
|
Kinta je napisao: Malo sam poblijedio kad si spomenula garanciju od 8 dana. Onda sam provjerio i izgleda da je kod Elde stvarno tako.  Ne treba te to čuditi, jer niti na baterijama niti na atomizerima ne postoji nikakva oznaka (serijski broj) da prodavač može znati da je to njegova roba. I onda kupiš bateriju, a frendovu očuvanu, staru 6 mjeseci tutneš pod garanciju...Dok proizvođači ne krenu štancati serijske brojeve i garancije će biti DOA.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 23 sij 2012 17:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Phil je napisao: Kinta je napisao: Malo sam poblijedio kad si spomenula garanciju od 8 dana. Onda sam provjerio i izgleda da je kod Elde stvarno tako.  Ne treba te to čuditi, jer niti na baterijama niti na atomizerima ne postoji nikakva oznaka (serijski broj) da prodavač može znati da je to njegova roba. I onda kupiš bateriju, a frendovu očuvanu, staru 6 mjeseci tutneš pod garanciju...Dok proizvođači ne krenu štancati serijske brojeve i garancije će biti DOA. Nemogu prihvatit takvo objasnjenje, radi se o robi cijene 800Kn. Kad nakon godinu i pol dodjem s neispravnom grafickom karticom dvostruko manje cijene, zamijene mi uz smijesak i bez pitanja. I bez serijskog broja. Tim vise sto kinezi primaju reklamacije bez ptanja.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 23 sij 2012 17:15 |
|
|
Je, nažalost. Nadam se da će nekome bar pomoć ovo moje iskustvo. DAKLE: NE KUPUJTE U ELDENema pomoći 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 23 sij 2012 17:18 |
|
|
He, vidiš phil, nije ti loše ta  možda bi mogla kupit novi prekidač a poslat im stari neispravni dok još bude pod tom osmodnevnom garancijom 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 23 sij 2012 17:19 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 23 sij 2012 18:14 |
|
|
Ptichicaa je napisao: Hehe, to ti je rupa, ali pssst, nisam ti ja rekao A graficka i informaticka oprema imaju serijske brojeve i tocno se zna di i kada je proizvedeno. Kako god, jaaako je nezgodno davati garancije na proizvode za koje se ne može podvrditi odakle su tocno
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 23 sij 2012 19:43 |
|
|
Phil je napisao: Ptichicaa je napisao: Hehe, to ti je rupa, ali pssst, nisam ti ja rekao A graficka i informaticka oprema imaju serijske brojeve i tocno se zna di i kada je proizvedeno. Kako god, jaaako je nezgodno davati garancije na proizvode za koje se ne može podvrditi odakle su tocno Hehe nezgodno, tako je....zato najboje riskirat, u najgorem slučaju dobijem novoga a u najboljem dobijem 2 nova i malo pravde na nepravedan način. 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 23 sij 2012 19:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Ptičica 1. odkud ti ideja da to uzimaš?HA? Vidio sam to i .....ma daj 2.Imaš Frenka koji radi te stvari 3.daj malo pameti sebi, što je nemoguće jer si žemsko, ali ipak 4.Pitaj malo po forumu šta da uzmeš 5. 6.  makar si žemsko
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 23 sij 2012 20:26 |
|
|
Ptičica, s obzirom da si ovdje na forumu i uključena u tokove gdje i šta i odakle se kupuje, potipisujem Chromexove stavke 4,5 i 6. 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 23 sij 2012 21:39 |
|
|
Rečeno joj je,ja sam joj preporučio da uzme po 30$ na HC-u,ali nije htjela čekati...e pa sad,za utjehu,mogla si imati 5 kom. za tu cijenu...pošalji pa ću nešto smislit... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |